slm kızlar ben 25 ekimde aşılma yaptırdım şimdi beklemedeyim.. zaman geçmiyo sanki :S
evet oluyo sancılarım genelde ama bugün pek agrım yok geçti heralde senin kaçıncı günün
idrar testinin doğru sonuç vermesi için daha çok erken
sen ona takılıp camnını sıkma canım pazartesi kan testinde pozitifi görürsün işallah canım
11.gün bende ara ara sancılar var geçenlerde kasıklarımda çok ağrım oldu ana sabah cok sancım vardı şimdi okadar yok bir üşüyorum bir yanıyorum anlamadım gitti hayırlısıyla bir sonucu öğrenebilseydim stres oldum valla
11.gün bende ara ara sancılar var geçenlerde kasıklarımda çok ağrım oldu ana sabah cok sancım vardı şimdi okadar yok bir üşüyorum bir yanıyorum anlamadım gitti hayırlısıyla bir sonucu öğrenebilseydim stres oldum valla
slm nasılsın vucut ısını ölçtünmü hiç
slm ....iyiyim sen nasılsın?akşam ölçtüm ilk 36.05 20 dakika sonra tekrar ölçtüm 37.00 sabah üşüdüm hasta oluyorum sandım ama düzeldim şimdi içimde değişik bir ağrı var bir zaman sonra gidiyo tekrar başlıyo bende umut yok sende değişiklik varmı ben bekliyorum heran belimdede ağrı var......
ARKADAŞLAR DAYANAMADIM 9.GÜNÜMDE TEST YAPTIRDIM.
VE 5,50Çok üzgünüm çoook
AŞILAMA GÜNÜNÜ SAYARSAM 9.GÜN BUGÜN.
POZİTİF OLSA DEĞER EN AZ 10 OLMALIYDI DİMİ?
AŞILAMA GÜNÜ YUMURTAM ÇATLAMAMIŞTI ERTESİ GÜN ÇATLADI.
YUMURTA ÇATLAMASINA GÖRE 8.GÜNÜM OLMUŞ OLUYORRR..
YORUM YAPIN LÜTFEN ÇOK ÜZGÜNÜM AĞLIYORUM SÜREKLİ..
senin test günün yaklaşmış az ilk aşılamanmı?
ama daha çok erken canım ya test için ve ağlamak için bende bu zamanda kendini sitrese sokma bukadar moralini yüksek tutmaya çalış olunca sevinçten ağlarsın inşallah:sm_cool:
sabah tekrar ölçseydin aslında yataktan kalkmadan neyse ya böyle bişeyler yaptıkca insan dahada çelişkiye düşüyo eniyiysi umursamamak ama çok zoooooorr bende iğneyi kendim yapıcam da onu öğreniyorum arkadaşdan kaç günün kaldı senin test için
hiç aklıma gelmedi keşke yapsaydım bugun yaparım akşam sabah:):)aynen öyle kafam karıştı .......ben yapamadım çatlatma iğnesini göbekten daha ağrısız acilde yaptırdım normalde adet günüm 6 sı bekliycem pazartesi 15.gün olacak dr gitmiycem olana kadar ....
VE 5,50Çok üzgünüm çoook
VE 5,50Çok üzgünüm çoook
hayır ikinci aşılamam test yaptırmıycam ben:..ilkinde yaptırdım diğer gün hastalandım...çok üzülmüştüm umutluydum olacak sandık ama hüsran oldu eve üzügün dönüyorsun en iyisi gününü beklemek ama o da zor zaman geçmiyor 13.gün sanırım olurum tahminim yani.... ben hamile kalabileceğime inanmıyorum dr da umut vermedi allah buyuk dua ediyorum bol bol umarım tüm isteyenlere ve bizede allah nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?