2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

evet oluyo sancılarım genelde ama bugün pek agrım yok geçti heralde senin kaçıncı günün

11.gün bende ara ara sancılar var geçenlerde kasıklarımda çok ağrım oldu ana sabah cok sancım vardı şimdi okadar yok bir üşüyorum bir yanıyorum anlamadım gitti hayırlısıyla bir sonucu öğrenebilseydim stres oldum valla

slm nasılsın vucut ısını ölçtünmü hiç

senin test günün yaklaşmış az ilk aşılamanmı?

slm nasılsın vucut ısını ölçtünmü hiç

slm ....iyiyim sen nasılsın?akşam ölçtüm ilk 36.05 20 dakika sonra tekrar ölçtüm 37.00 sabah üşüdüm hasta oluyorum sandım ama düzeldim şimdi içimde değişik bir ağrı var bir zaman sonra gidiyo tekrar başlıyo bende umut yok sende değişiklik varmı ben bekliyorum heran belimdede ağrı var......

ARKADAŞLAR DAYANAMADIM 9.GÜNÜMDE TEST YAPTIRDIM.
VE 5,50Çok üzgünüm çoook
AŞILAMA GÜNÜNÜ SAYARSAM 9.GÜN BUGÜN.
POZİTİF OLSA DEĞER EN AZ 10 OLMALIYDI DİMİ?
AŞILAMA GÜNÜ YUMURTAM ÇATLAMAMIŞTI ERTESİ GÜN ÇATLADI.
YUMURTA ÇATLAMASINA GÖRE 8.GÜNÜM OLMUŞ OLUYORRR..
YORUM YAPIN LÜTFEN ÇOK ÜZGÜNÜM AĞLIYORUM SÜREKLİ..

sabah tekrar ölçseydin aslında yataktan kalkmadan neyse ya böyle bişeyler yaptıkca insan dahada çelişkiye düşüyo eniyiysi umursamamak ama çok zoooooorr bende iğneyi kendim yapıcam da onu öğreniyorum arkadaşdan kaç günün kaldı senin test için

ama daha çok erken canım ya test için ve ağlamak için bende bu zamanda kendini sitrese sokma bukadar moralini yüksek tutmaya çalış olunca sevinçten ağlarsın inşallah:sm_cool:

senin test günün yaklaşmış az ilk aşılamanmı?

hayır ikinci aşılamam test yaptırmıycam ben:..ilkinde yaptırdım diğer gün hastalandım...çok üzülmüştüm umutluydum olacak sandık ama hüsran oldu eve üzügün dönüyorsun en iyisi gününü beklemek ama o da zor zaman geçmiyor 13.gün sanırım olurum tahminim yani.... ben hamile kalabileceğime inanmıyorum dr da umut vermedi allah buyuk dua ediyorum bol bol umarım tüm isteyenlere ve bizede allah nasip eder inşallah

ama daha çok erken canım ya test için ve ağlamak için bende bu zamanda kendini sitrese sokma bukadar moralini yüksek tutmaya çalış olunca sevinçten ağlarsın inşallah:sm_cool:

Sağol canım.Üzülmemek elde değil işte.Boşuna erken yaptırmayın diyorlar.En azından bir süre daha umut edebilirdim hayal kırıklığı daha geç olurdu.Neyse sizlerden iyi haberler alalım bize diğer denemeler için umut olsun.

hiç aklıma gelmedi keşke yapsaydım bugun yaparım akşam sabah:):)aynen öyle kafam karıştı .......ben yapamadım çatlatma iğnesini göbekten daha ağrısız acilde yaptırdım normalde adet günüm 6 sı bekliycem pazartesi 15.gün olacak dr gitmiycem olana kadar ....

ALLAHsabır versin sana ben çatlatma iğnesini değilde progeni kendim yapıcm yumurta büyütmak için pazar günüde dr gidicem artık nezaman çatlatma yapar bilmiyorum

canım ya üzme kendini ne demek sürekli ağlamak
çok erken yapmışsın ama benim bildiğim adetin 12.günü 5 ve üzeri çıkması gerekiyor testinin
senin 5.5 çıkmış ana daha erken olduğun için çatlatma iğnesininde etkisi olabilir bu sonuç
yani bu testle bir karara varamazsın canım niye ağlıyosun
bekle 2 3 gün daha güzel sonuçlar çıkar işallah

aska cım iğneni göbekten deri altına yapacaksın canım
hiiiiç duymuyorsun çok kolay

sabırsız seni:):)çok erken testi yapmışsın değerler hakkında bir bilgim yok malesef......sabret hayırlısıyla olur inşallah bol bol dua et canım rahat ol inşallah tutmuştur hakkımızda hayırlısı neyse o olsun stres yapma ama hertarafımız stres oldu:):)

hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun benimde ikinci aşılamam ben ilkinde 11.gün ögrenmiştim ben va daha sonra adet oldum ben adetimi beklemiyecem dr dediği tarihte gidicem adet oldugumu görünce daha kötü oluyrm en azından o zaman kadar alıştıryrm kendimi inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz hepimize umurt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…