2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

herkese selam benimde ilk aşılamam hayırlısı ile başladık bugün 3 iğnemi yaptırıcam artık aşılama nezaman olur bilmiyorum inşallah Allahım herkese nasip eder

slm ....inşallah hayırlısı olur bundan sonrası önemli beklemek çok sıkıcı gün saymak off bitürlü geçmiyo günler bir an önce sonuç istiyorum iyi yada kötü stres oldum yaaaa

slm ....inşallah hayırlısı olur bundan sonrası önemli beklemek çok sıkıcı gün saymak off bitürlü geçmiyo günler bir an önce sonuç istiyorum iyi yada kötü stres oldum yaaaa

evet ben aşılamadan sonra o iki haftayı nasıl geçiririm bilmiyorum ALLAH yardımcımız olsun bana bir arkadaşım puzzl al dedi acaip oyalıyor insanı ben birde sigarayı bırakmaya çalışıyorum o çok sinir bir durum ya senin kaç günün var

amin canım allah yardımcımız olsun.....arkadaşın haklı zaman geçirmek için güzel....sigarayı bırak seni anlıyorum acayip sinir yapar alışırsın.....benim 10.günüm bugun beklemek mahvetti beni okumaktan beynim çatlıyor biliyorum tutmayacak ama sorunumuzu nasıl çözerim ne kürleri yapmam lazım diye okuyorum eşimde akşamları gülüyor yine ne buldun diye inşallah hamile kalırız....bizim sperm kalitesi düşük morfoloji 0 sizde varmı problem yoksa sebepsizmii

bizim bir sebep yok çokşükür ama 2 senedir olmuyor hayatımda beceremediğm tek şeyi yapmaya çalışıyorum sabretmek artı beklemek şuraya koş şu dağa çık şurdan atla deseler daha kolay yani bakalım artık herkes için hayırlısı bende bu siteler sayesinde çooook hamilelik belirtisi yaşıyodum eşimde çok gülüyodu olmaz denilenlerin oluyo ALLAHIM bizede nasip eder herhalde

stres yapma canım o daha kötü bir sebebin olmaması stres yapma sabret inşallah yüzümüz gülecek aslında kafamıza takmamamız lazım olmuyor hayırlısı allahtan....evet bende çok şey okudum dua etmekten başka çaremiz yok yüce rabbim isterse verir ne yapsak boş takma kafana diyeceğim ama :)ben heran kırmızıyı bekliyorum hazırlıklıyım.....önce üşüyorum sonra gece yatarken ateş basıyo gece sabaha kadar karnım ağrıdı...ama sabah kayboldu ağrılar arada bir kasıklarımda sancı var sabah kesin oldum dedim bukadar ağrıyla ben 13 gün olurum kesin

umutsuz olma bukadar diycem ama bu konuda umutlu olmakmı umutsuz olmakmı daha kötü ayıt edemiyorum ben ama karın ağrısı çoğu insanda olmuş burdan okuduğum kadarıyla birde herkes vucut ısısını ölçmeyi tavsiye ediyo 37 nin üstündeyse olma ihtimali yüksekmiş sen denedinmi hiç

umutsuz olmak daha iyi hayal kırıklığına uğramaktan iyidir alıştırıyorum kendimi akşam ölçeceğim ateşimi kaçmış bir bakalım karın ağrısı bu feci bir ağrı heran olacakmışım gibi

hadi hayırlısı senin haberlerine bakıcam burda yaz olurmu inşallah güzel haberler verirsin çıkıyorum şimdi ben tanıştığıma sevindim güle güle

hadi hayırlısı senin haberlerine bakıcam burda yaz olurmu inşallah güzel haberler verirsin çıkıyorum şimdi ben tanıştığıma sevindim güle güle

benim şimdiden negatif sonucum:):) inşallah sen iyi haber verirsin canım.....bende tanıştığımıza sevindim ....görüşürüz kendine iyi bak....

Kızlar yeni bir şey daha duydum hacıdan gelen bir bitki fatma anamızın eli diye geçiyormuş doğuma giderken suya koyuyormuşsun doğum kolay oluyormuş ben öyle biliyordum ama suyunu içince hamile kalan kişilerde olmuş bana bir arkadaşım getirecek deneyeceğim bakalım işe yararsa sizinle paylaşırım eşinle birlikte içiyormuşsun inşallah. Birkaç kişi kalmış böyle allahtan umut kesilmez diyorum ve herşeyi deniyorum

kızlaarr slmm nasılsınız?? ben bugün kan verdim akşam 7 8 gibi arayıp sonucumu öğreneceğim. kendi dr. umdan pazartesiye randevu almıştım. ben de tıp merkezine gittim ve orada muayene oldum. vajinal yoldan baktı görünen bişey yok dedi. kist falan da yok ona sevindim. çünkü kist olduğundan mı adet olmuyorum diye düşünüyordum.
idrar testi yaptım çıkmadı dedim. hemen çıkmayabilir dedi. idrarda çıkması adet gününden 1 hafta sonrayı bulur dedi.

kızlar bugün tahlili tekrarladım.değerim 246 olmuş çok mutlu oldum.darısı tüm aşılama yaptıran ve isteyenlerin başına

çok sevindim canım sonucuna.İnş. hayırlısıyla Sağlıklı bi şekilde kucağına da alırsın. aşılamanı kaçıncı gününde bu değer çıktı? bi de hiç idrar testi yapmış mıydın?

canım aşılamamı yaptırdın pek okuyamadım sana bi soru olacam bugün aşılamanın ikinci günü agrım var normal mi ilaç kullanmıyorum pazartesi progestan almaya başlayacam,

internetten almanı tavsiye ederim daha uygun fiyata çünkü. eczanelerde pahalı oluyor ovulasyon testleri.

gozun aydın canım darısı başımıza
:2:

canım aşılamamı yaptırdın pek okuyamadım sana bi soru olacam bugün aşılamanın ikinci günü agrım var normal mi ilaç kullanmıyorum pazartesi progestan almaya başlayacam,

canım daha sonucumu alamadım 1. mesajını bana söylediysen eğer..

evet 9 ekimde yaptırdım. ağrı olması çok normal. çatlatma iğnesinden sonra da ağrı oluyor. yumurtan çatlıyor ondan ağrı oluyormuş. ilaç olarak bana da vajinal jel verdi. o da progestan gibi yani. 15 tüp kullandım bitti.

yine sonuç değişmedii yineee nagtifff. gecikme nedeni klomen olabilir mii? gerçekten vücudumu ben de anlayamıyorum artık.

miraycım sonucumu aldın tahmin mi söylüyorsun anlamadım
eger sonuçsa 18.günündesin niye olmadı ki ya
sabır canım elden bişey gelmiyor

arkadaslar merhaba bende bu ayin 25 inde asilamami oldum fakat benim asilamam sizlerinkinden biraz farkli ben iki aydir prolaktin tedavisi oluyorum ayrica yumurtlamaya yadimci iki tane ilac kulandim ve sonucunda bir tane yumurta olustu pazartesi gunude esimden alinan sperm hic bi islemden gecmeden bana enjekte edildi ayrica ben herhangi bir igne olmadim aranizda bu sekilde asilama gecirmis ve hamile kalan arkadaslar varmi simdiden cevaplariniz icin tesekkurler

miraycım sonucumu aldın tahmin mi söylüyorsun anlamadım
eger sonuçsa 18.günündesin niye olmadı ki ya
sabır canım elden bişey gelmiyor

telefonda öğrendim canım sonucum negatifmiş... valla ben de anlamadım. aşılama gününü sayarsam 19. gün oluyor ki normal adet olma günüm de dündü. pazartesi tekrar randevum var kendi dr.umdan yine gideceğim adet olsam da olmasam da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…