Kızlar bişeyi mereak ediyorum ve doktoruma sormayıda unuttum.benim sağda1,solda 2 tane yumurtam olmuştu ama sağdaki tek olan daha büyüktü.Onun üzerine yoğunlaştık ve aşılamayı ona göre planladık.Şimdi merak ediyorum diğer 2 yumurtanında büyüyüp çatlama ihtimali warmıydı?Yani aşılamada tutmadıysa diğerlerinin döllenme ihtimali warmı?
Seni çok iyi anlıyorum.Benim de durum tam tersi olsu aşılamada.Benim yumurtalarım iğneden sonra geç çatlıyor biliyordum bunu.Aşılama yapılırken çatlama olmamıştı dr. a neredeyse yalvaracaktım çatladığını görelim de yapalım diye.Ama ısrarla yapılacak dedi.Aşılama yapıldı sonra yumurta takibi yaptırdım ve aşılamadan 30 saat sonra çatladı yumurtam.Yani aşılamadaki spermler 30 saat yaşayamazlar boşuna olmuş oldu.Bize ilşkiye girin dedi yumurtaları yakalarsınız dedi.Doğal ilşkiyle olsa aşılama tedavisi olmazdım dimi?Hem de aşılama sonrası üç gün ilişki ile sperm kalitesi iyi olamaz zaten hareket sorunu var bizde.Bilemiyorum anlayamıyorum dr.ları.Aşılamada madem şans düşük o zaman şartları en uygun şekilde yapmaları lazım bence.Boşu boşuna umut ediyoruz para harcıyoruz sonrası hüsranAllah yardımcımız olsun arkadaşım umarım senin ki tutmuştur.
hoşgeldin sunasaycım
sen nasılsın
evet yoktun canım bugün aklıma geldin sunasay görünmüyorr artık dedim
nerelerdeydin sen
kalescim daha önceden çatlama yumurtlama ve catlama problemin yoksa
o yumoşlarda çok küçük değillerse çatlarlar canım drun aşılama sonrası ilişki önermedimi
iyiyim canım bizim nette sorun vardı inan bende yeni yeni toparlandım diyebilirim
senden naber canım ya özlemişim
ben ilk aşılamamdada böyle erken ögrenmiştim ozamanda 11.gün çagırmıştı inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...
hayır yoktu ama yinede aşılama öncesinde çatlatma iğnesi werdi doktor benimde kafam karıştı.aşılamadan sonra ilişki önerdi ewet.
ben iyiyim canım kürlere takılmış durumdayım
2. aşılamaya kadar ne duyduysam yapıyorum
denemekten zarar gelmez gerçi fayda edenide çok duymadım ama belki vesile olur
inşallah, hep hayırlı ve sağlıklısı için dua ediyorum
canım yeni gelen birçok arkadaşımız oldu
onlarında bilgilerini alıp listeyi güncellemek istedim ama ben beceremiyorum
artkadaşlara yazmıştım ama henüz güncelleyen olmadı
anlayacağın güncel b ir listemiz yok suan malesef
semiciğim ben hayıt suyunu denedim fsh bi dönem 60 larda geziyodu azimle ben onu bi sonraki ay 8,5 civarına düşürdüm dr bile çok şaşırdı ama evet ben bunu başardım
25 ekimde yaptık,doktorda 8 kasımda gel dedi.sen?
drlar karşı çıksada işe yarayan bitkiler kürler var tabi
ben maydanoz suyunu deniyecem işe yarayacağından değil ama zararda varmez sanırım
tek tüpüm tıkalı ya benim buda iltihabı atıyormuş
ne diyim allahtan umut kesilmez
canım ben 7 ekimde yaptırmiştım aşılamamın 11.günü adet oldum
şimdi 2. aşılama için bekliyorum
sunasaycım amin canım hepimize tume çarşamba günü degerleri yükselmişmi diye baktırtacaktı hala gelmedi buraya açıkçası korkuyorum kötü bişey mi oldu diye topiğimizin tek hamilesi o hala ama birde bilgen diye bir arkadas geldi sasnırım oda hamiş:CüvCüv:
darısı bekleyen arkadaşların bvaşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?