2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

kalescim daha önceden çatlama yumurtlama ve catlama problemin yoksa
o yumoşlarda çok küçük değillerse çatlarlar canım drun aşılama sonrası ilişki önermedimi

selam kızlar a.s nasılsınız birkaçgündür nete giremiyordum umarım herkes çok çok iyidir,

hoşgeldin sunasaycım
sen nasılsın
evet yoktun canım bugün aklıma geldin sunasay görünmüyorr artık dedim
nerelerdeydin sen

senin sonucun belli oldumu kesin tutmadığı bu aymıydı aşılaman,okumaya çalışıyorum ama aralarda kaçanlar oluyor tabii

hoşgeldin sunasaycım
sen nasılsın
evet yoktun canım bugün aklıma geldin sunasay görünmüyorr artık dedim
nerelerdeydin sen

iyiyim canım bizim nette sorun vardı inan bende yeni yeni toparlandım diyebilirim

senden naber canım ya özlemişim

kalescim daha önceden çatlama yumurtlama ve catlama problemin yoksa
o yumoşlarda çok küçük değillerse çatlarlar canım drun aşılama sonrası ilişki önermedimi

hayır yoktu ama yinede aşılama öncesinde çatlatma iğnesi werdi doktor benimde kafam karıştı.aşılamadan sonra ilişki önerdi ewet.

iyiyim canım bizim nette sorun vardı inan bende yeni yeni toparlandım diyebilirim

senden naber canım ya özlemişim

ben iyiyim canım kürlere takılmış durumdayım
2. aşılamaya kadar ne duyduysam yapıyorum
denemekten zarar gelmez gerçi fayda edenide çok duymadım ama belki vesile olur

canım yeni gelen birçok arkadaşımız oldu
onlarında bilgilerini alıp listeyi güncellemek istedim ama ben beceremiyorum
artkadaşlara yazmıştım ama henüz güncelleyen olmadı
anlayacağın güncel b ir listemiz yok suan malesef

hayır yoktu ama yinede aşılama öncesinde çatlatma iğnesi werdi doktor benimde kafam karıştı.aşılamadan sonra ilişki önerdi ewet.

kalescim herkese veriyorlar çatlatma iğnesini tam çatlama zamanını bilip aşılamayı yapabilmek için canım
senin kaçıncı günün

ben iyiyim canım kürlere takılmış durumdayım
2. aşılamaya kadar ne duyduysam yapıyorum
denemekten zarar gelmez gerçi fayda edenide çok duymadım ama belki vesile olur

semiciğim ben hayıt suyunu denedim fsh bi dönem 60 larda geziyodu azimle ben onu bi sonraki ay 8,5 civarına düşürdüm dr bile çok şaşırdı ama evet ben bunu başardım

anladım canım güzel haberlerin devamı geldimi diye merak ettim canım benim inşallah sen ve bütün arkadaşlar emeklerinin karşılığını alır :CüvCüv:

semiciğim ben hayıt suyunu denedim fsh bi dönem 60 larda geziyodu azimle ben onu bi sonraki ay 8,5 civarına düşürdüm dr bile çok şaşırdı ama evet ben bunu başardım

drlar karşı çıksada işe yarayan bitkiler kürler var tabi
ben maydanoz suyunu deniyecem işe yarayacağından değil ama zararda varmez sanırım
tek tüpüm tıkalı ya benim buda iltihabı atıyormuş
ne diyim allahtan umut kesilmez

25 ekimde yaptık,doktorda 8 kasımda gel dedi.sen?

canım ben 7 ekimde yaptırmiştım aşılamamın 11.günü adet oldum
şimdi 2. aşılama için bekliyorum

sunasaycım amin canım hepimize tume çarşamba günü degerleri yükselmişmi diye baktırtacaktı hala gelmedi buraya açıkçası korkuyorum kötü bişey mi oldu diye topiğimizin tek hamilesi o hala ama birde bilgen diye bir arkadas geldi sasnırım oda hamiş:CüvCüv:

darısı bekleyen arkadaşların bvaşına

evet canım dene tabi bide ısırgan otu ben onuda denedim vucuttaki iltihaba çok iyi geliyor ben sabahları düzenli bi şekilde kaynatıp soğuttuktan sonra katkısız içiyodum öneririm canım,

canım ya inşallah emeklerin karşılıksız kalmaz.2aşılamada hemenmi yapılıyo?dr banada dedi çok ümitlenme %15 şansımız ama yinede ümitlenip bekliyo insan.yani adet olursam 2. için gitmelimiyim bilmiyorumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…