canım ben 7 ekimde yaptırmiştım aşılamamın 11.günü adet oldum
şimdi 2. aşılama için bekliyorum
sunasaycım amin canım hepimize tume çarşamba günü degerleri yükselmişmi diye baktırtacaktı hala gelmedi buraya açıkçası korkuyorum kötü bişey mi oldu diye topiğimizin tek hamilesi o hala ama birde bilgen diye bir arkadas geldi sasnırım oda hamiş:CüvCüv:
darısı bekleyen arkadaşların bvaşına
canım ya inşallah emeklerin karşılıksız kalmaz.2aşılamada hemenmi yapılıyo?dr banada dedi çok ümitlenme %15 şansımız ama yinede ümitlenip bekliyo insan.yani adet olursam 2. için gitmelimiyim bilmiyorumbilmiyorumkismile
drum bir ay aras verelim buadeti iğnelerin etkisiyle gördün kendiliğinden adet görüp 2. günü gel dedi canım yani 1 ay arayla yapılacak aşılamam
zaten 2. aşılamadan sonra rapor alıp tüpe gecebiliyorsun ben birşey kaybetmem diye düşündüm
yaptırıcam işallah evet sans çok az ama yinede ümitleniyor insan
25 ekimde yaptık,doktorda 8 kasımda gel dedi.sen?
ben şimdi eski tahlillerime baktım.0-5 e kadar negatif 9 ile 130 arası 3 5 haftalık görünüyor.yani seninki daha bir haftalıktır.bundan dolayı 5,5 çıkmıştır.canım bana öyle geliyorki sen hamilesin haftaya bidaha yaptır ve ağlama bebişimizi üzme :)
Ben de sıramı savdım inşallah diğer arkadaşlar güzel haberleri verir:)canım ben 7 ekimde yaptırmiştım aşılamamın 11.günü adet oldum
şimdi 2. aşılama için bekliyorum
sunasaycım amin canım hepimize tume çarşamba günü degerleri yükselmişmi diye baktırtacaktı hala gelmedi buraya açıkçası korkuyorum kötü bişey mi oldu diye topiğimizin tek hamilesi o hala ama birde bilgen diye bir arkadas geldi sasnırım oda hamiş:CüvCüv:
darısı bekleyen arkadaşların bvaşına
blue 01,03 teki mesaj sana tatlım
askacım maydanozları nekadar kaynatıcaz canım
normalde kaç günde de bir adet oluyosun?
merhaba bende 25 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım büyük sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah tutmuştur.sanada hayırlı haberler diliyorum.beni doktor adet dönemim geçtikten sonra çağırdı oda 12 kasıma geliyor.bendemi 8 kasımda test yapsam acaba?neyse hayırlı olsun şimdiden.memnun oldum....
merhaba reyhancm canm nasılsın
uzun zamandır giremdim beni unutmadınız umarım
iyiyim canım sen nasılsın
benim 2. aşılamam için bayramdan sonrayı bekliyorum.
saol canım bende bu gün 3cü inemi vuruldm asılamam ne zaman olur bilmiyorum doktor da p.tesi kontrle cagırdı
benim doktorum kasımın onuna kadar olursan adetinin 3 günü gel dedi tekrar başlıycak ignelere neden ara vermiyo anlamadım bugun 12.günüm gelde demedi kasım onunda olursan gel olmazsan test yaptır dedi..umudu yokya başından savmıştır:)bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?