2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

amin canım ya inşallah kötü bişey olmamıştır tek tesellimi tume ydi allah yardımcıları olsun güzel allahım emekleri boşa çıkarmasın inan hep dua ediyorum bütün güzel dileklerle ,

drum bir ay aras verelim buadeti iğnelerin etkisiyle gördün kendiliğinden adet görüp 2. günü gel dedi canım yani 1 ay arayla yapılacak aşılamam
zaten 2. aşılamadan sonra rapor alıp tüpe gecebiliyorsun ben birşey kaybetmem diye düşündüm
yaptırıcam işallah evet sans çok az ama yinede ümitleniyor insan

canım ya çok teşekkür ederim.İnşallah Tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırız.sadece bunu istiyorum şuanda.ben çıkıyorum iyi geceler.görüşmek üzere...

semi canım ben çıkıyorum yarin fırsat bulursam tekrardan görüşürüz bu haftasonu bizim yiğenin düğünü var onla ilgilenmem lazım kızlar hepinizi allaha emanet ediyorum gönlümüzde olanı tez zamanda nasip eder inşallah

ben şimdi eski tahlillerime baktım.0-5 e kadar negatif 9 ile 130 arası 3 5 haftalık görünüyor.yani seninki daha bir haftalıktır.bundan dolayı 5,5 çıkmıştır.canım bana öyle geliyorki sen hamilesin haftaya bidaha yaptır ve ağlama bebişimizi üzme :)

25 ekimde yaptık,doktorda 8 kasımda gel dedi.sen?

merhaba bende 25 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım büyük sabırsızlıkla bekliyorum.inşallah tutmuştur.sanada hayırlı haberler diliyorum.beni doktor adet dönemim geçtikten sonra çağırdı oda 12 kasıma geliyor.bendemi 8 kasımda test yapsam acaba?neyse hayırlı olsun şimdiden.memnun oldum....

blue 01,03 teki mesaj sana tatlım

Ben de sıramı savdım inşallah diğer arkadaşlar güzel haberleri verir:)
Semi aşılamanın 11.gün adet oldum demişsin.Progesteron kullanmıyor muydun?
Progesteron kullanmaya devam ederken adet başlamıyor değil mi?

blue 01,03 teki mesaj sana tatlım

Dila geç gördüm mesajını
Canım teşekkür ederim ilgin için keşke dediğin gibi olsa:)
Normal şartlarda olsa evet 5,5 hamilelik olabilirdi ama ama aşılama öncesi çatlatma iğnesi oldum.Ve çatlatma iğnesi gebelik kan testini yükseltiyor.Bu değer iğnenin etkisi yani
Testi iki gün sonra tekrarlayacağım nasıl olsa bir mucize olursa paylaşırım.
İnşallah senin aşılaman positif olur ve bebeğin sana sımsıkı tutunur:)

askacım maydanozları nekadar kaynatıcaz canım

ben yaptım maydonoz suyunu çok kaşıntım ve iltihabım vardı çok kötüydüm maydonoz iki demet maydonozu suda kaynattım içinede soğan böldüm 3 tane yemyeşil su oldu ve sonrası kötüydü yandım çok sıcak buhar yakıyo:)zor dayandım ama biraz oturdum yarım saat kadar olmasada sonra gitti kaşıntım ama hamile kalmadım:):)bikere yapmaylada olmaz sanırım

merhaba dilacım,aynı duyguları yaşıyoruz demekki.İnşallah sende hayırlı haberi olumlu bir şekilde alırsın.yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olma günü,senin dr biraz garantici galiba.bana beklemek zor geliyo,rüyalarımda bile bunlar war elimde değil.8 kasım olsa hemen.bu arada progesteron werdimi sana doktorun?bu arada ben bugün ve yarın burda olamayacağım ,en kısa zamanda tekrar yazarım.hep beraber atlatalım bu günleri..aeo

bu arada senin suanki durumun nedir ben bu gün 3 cü inemi vuruldum puregon 600 vermişti doajı her gün 50 olarak uruluyorum

saol canım bende bu gün 3cü inemi vuruldm asılamam ne zaman olur bilmiyorum doktor da p.tesi kontrle cagırdı

benim doktorum kasımın onuna kadar olursan adetinin 3 günü gel dedi tekrar başlıycak ignelere neden ara vermiyo anlamadım bugun 12.günüm gelde demedi kasım onunda olursan gel olmazsan test yaptır dedi..umudu yokya başından savmıştır:)bizi

valla canım benimde ilk asılamam icin start verdik hepimiz için hayılısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…