orkide sen nasılsın
valla canım benimde ilk asılamam icin start verdik hepimiz için hayılısı
iyiyim canım sagol sen nasılsın aşılamamı oldum bekliyrm sonuç için
Dila geç gördüm mesajını
Canım teşekkür ederim ilgin için keşke dediğin gibi olsa:)
Normal şartlarda olsa evet 5,5 hamilelik olabilirdi ama ama aşılama öncesi çatlatma iğnesi oldum.Ve çatlatma iğnesi gebelik kan testini yükseltiyor.Bu değer iğnenin etkisi yani
Testi iki gün sonra tekrarlayacağım nasıl olsa bir mucize olursa paylaşırım.
İnşallah senin aşılaman positif olur ve bebeğin sana sımsıkı tutunur:)
kızlar dün adet oldum. yeni tarihim 27 kasım. aşılama konusunda kararsızım. zaten dr. a gittiğimde 5. günüm olmuş olacak. hormon değerlerime tekrar bakılmasını isteyeceğim. bakalım ne olacak.
merhaba dilacım,aynı duyguları yaşıyoruz demekki.İnşallah sende hayırlı haberi olumlu bir şekilde alırsın.yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olma günü,senin dr biraz garantici galiba.bana beklemek zor geliyo,rüyalarımda bile bunlar war elimde değil.8 kasım olsa hemen.bu arada progesteron werdimi sana doktorun?bu arada ben bugün ve yarın burda olamayacağım ,en kısa zamanda tekrar yazarım.hep beraber atlatalım bu günleri..aeo
progestan bendede baş dönmesi yapıyo çok kötü oluyorum uykuda veriyo ya bana hiç içmek istemiyrm kafamı kaldıramıyorum((
Aşılamadan sonra progesteron kullananıyorsun sen de galiba?
Bazıları kan testinden önce adet olmaktan bahsetmiş.
Hem sana hem progesteron kullanan diğer arkadaşlara sormak istiyorum, progesterona devam ederken adet tarihinizde adet geliyor mu?Yoksa progesteronu bıraktıktan sonra mı adet oluyorsunuz?
progestronu kullanırken kanaman başlıyor canım.
kızlar merhaba
bir kaç gündür internete giremedim. kusura bakmayın.. doğal olarak sizi de durumdan haberdar edemedim.. beta hcg ölçümü için tekrar doktora gittim.. doktor bana çarşamba gel dedi ama ben salı gittim. değer biraz daha yükselmişti. ertesi gün tekrar ölçtürdüm ve o günden sonra malesefki değerim her geçen gün artacağı yerde düşüyor.. doktor tutunmaya çalışıyor dedi..kimyasal gebelikte olabilir dedi. eğer tutunamazsa düşecekmiş(( ancak şu an kanama falan yok.. bugün aşılamamın 16. günü. hala adet olmadım.. pazartesiye kadar bekleyip tekrar kanda baktırcam. özel kliniklerde aslında baktırabilirim ama değeri sürekli düşerken görünce içim parçalanıyor.. doktor kimyasal gebelikse değerin sıfır olduğunda adet olursun dedi.
inanan kafam o kadar karışık ki(( bulmak mı zor yoksa bulup kaybetmek mi zor şu an bu ikilemdeyim.. adet olacağım diye aklım çıkıyor.. zor bulduğum bebeğimi kaybetmek istemiyorum.. lütfen dua edin bana.. buna inananın çok ihtiyacım var..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş... umarım hepimiz en kısa sürede meleklerinize kavuşursunuz
inanki tüylerim diken diken oldu inşallah tutunur bebeğin inşallah değerlerin yükselir allah yar ve yardımcın olsun allah kucağına almayı nasip eder inşallah moralini yüksek tut canım stres yapma inşallah umudumuz olursun iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninlekızlar merhaba
bir kaç gündür internete giremedim. kusura bakmayın.. doğal olarak sizi de durumdan haberdar edemedim.. beta hcg ölçümü için tekrar doktora gittim.. doktor bana çarşamba gel dedi ama ben salı gittim. değer biraz daha yükselmişti. ertesi gün tekrar ölçtürdüm ve o günden sonra malesefki değerim her geçen gün artacağı yerde düşüyor.. doktor tutunmaya çalışıyor dedi..kimyasal gebelikte olabilir dedi. eğer tutunamazsa düşecekmiş(( ancak şu an kanama falan yok.. bugün aşılamamın 16. günü. hala adet olmadım.. pazartesiye kadar bekleyip tekrar kanda baktırcam. özel kliniklerde aslında baktırabilirim ama değeri sürekli düşerken görünce içim parçalanıyor.. doktor kimyasal gebelikse değerin sıfır olduğunda adet olursun dedi.
inanan kafam o kadar karışık ki(( bulmak mı zor yoksa bulup kaybetmek mi zor şu an bu ikilemdeyim.. adet olacağım diye aklım çıkıyor.. zor bulduğum bebeğimi kaybetmek istemiyorum.. lütfen dua edin bana.. buna inananın çok ihtiyacım var..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş... umarım hepimiz en kısa sürede meleklerinize kavuşursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?