2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

valla canım benimde ilk asılamam icin start verdik hepimiz için hayılısı

ozaman yanlış kişiye yazmışım reyhana yazmıştım ama sana yazmışım demekki allah hayırlısını nasip etsin ozaman inşallah iyi sonuç alırsın bizede umut olursun

kızlar dün adet oldum. yeni tarihim 27 kasım. aşılama konusunda kararsızım. zaten dr. a gittiğimde 5. günüm olmuş olacak. hormon değerlerime tekrar bakılmasını isteyeceğim. bakalım ne olacak.

hımmm olsun 2gün sonra bakalım neolucak iyi düşün iyi olsun...

kızlar dün adet oldum. yeni tarihim 27 kasım. aşılama konusunda kararsızım. zaten dr. a gittiğimde 5. günüm olmuş olacak. hormon değerlerime tekrar bakılmasını isteyeceğim. bakalım ne olacak.

hadi ya kaçıncı gününde oldun....çok üzüldüm zaten umudum yoktu herkes birer birer hasta oluyor inşallah bir an önce hamile kalırız...banada dr 10 kasıma kadar olmazsan test yaptır..olursan 2 günü gel tekrar deniycez bende kararsız kaldım neden hemen yapıyor ara vermeden anlamıyorum

canım evet sanırım aynı sabırsızlık bendede var.progesteron bende kullanıyorum.ama aspirin vermedi sana verdimi.progesteronda çok baş dönmesi yapıyor.kendimi hamile gibi hissediyorum çok güzel bi duyugu bu:) sendede yapıyomu yan etki.

progestan bendede baş dönmesi yapıyo çok kötü oluyorum uykuda veriyo ya bana hiç içmek istemiyrm kafamı kaldıramıyorum((

turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi
bayramınız kutlu olsun kızlar

iyi günler arkadaşlar,herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsunturkbayragiturkbayragi

progestan bendede baş dönmesi yapıyo çok kötü oluyorum uykuda veriyo ya bana hiç içmek istemiyrm kafamı kaldıramıyorum((

Aşılamadan sonra progesteron kullananıyorsun sen de galiba?
Bazıları kan testinden önce adet olmaktan bahsetmiş.
Hem sana hem progesteron kullanan diğer arkadaşlara sormak istiyorum, progesterona devam ederken adet tarihinizde adet geliyor mu?Yoksa progesteronu bıraktıktan sonra mı adet oluyorsunuz?

ben ilk aşılamamda sonucu ögrndikten sonra doktorum bırak dedi 2 gün sonrada adet olmuştum

progestronu kullanırken kanaman başlıyor canım.

Teşekkür ederim canım o zaman adeti bekleyecğiz dr. a gitmek için..Senin de aşılaman pozitifti yanılmıyorsam.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım darısı başımıza olsun

kızlar merhaba
bir kaç gündür internete giremedim. kusura bakmayın.. doğal olarak sizi de durumdan haberdar edemedim.. beta hcg ölçümü için tekrar doktora gittim.. doktor bana çarşamba gel dedi ama ben salı gittim. değer biraz daha yükselmişti. ertesi gün tekrar ölçtürdüm ve o günden sonra malesefki değerim her geçen gün artacağı yerde düşüyor.. doktor tutunmaya çalışıyor dedi..kimyasal gebelikte olabilir dedi. eğer tutunamazsa düşecekmiş (( ancak şu an kanama falan yok.. bugün aşılamamın 16. günü. hala adet olmadım.. pazartesiye kadar bekleyip tekrar kanda baktırcam. özel kliniklerde aslında baktırabilirim ama değeri sürekli düşerken görünce içim parçalanıyor.. doktor kimyasal gebelikse değerin sıfır olduğunda adet olursun dedi.

inanan kafam o kadar karışık ki (( bulmak mı zor yoksa bulup kaybetmek mi zor şu an bu ikilemdeyim.. adet olacağım diye aklım çıkıyor.. zor bulduğum bebeğimi kaybetmek istemiyorum.. lütfen dua edin bana.. buna inananın çok ihtiyacım var..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş... umarım hepimiz en kısa sürede meleklerinize kavuşursunuz

bizde seni merak ediyorduk kaç gündür inşallah bu pazartesi yaptıracagında yükselmiş görürüsün sende bu arada bol bol dinlen canım üzme kendini streste etkiliyo biliyorsun herşeyin hayırlsı olsun

inanki tüylerim diken diken oldu inşallah tutunur bebeğin inşallah değerlerin yükselir allah yar ve yardımcın olsun allah kucağına almayı nasip eder inşallah moralini yüksek tut canım stres yapma inşallah umudumuz olursun iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…