bende 24 ekimde yaptırdım aşılamamı nezaman test yaptıracaksın dr ne zaman çagırdı??
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun benimde ikinci aşılamam ben ilkinde 11.gün ögrenmiştim ben va daha sonra adet oldum ben adetimi beklemiyecem dr dediği tarihte gidicem adet oldugumu görünce daha kötü oluyrm en azından o zaman kadar alıştıryrm kendimi inşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz hepimize umurt olur
canım3 haftalık 5 ila 50 oluyor değer belkide hamilesindir niye ağlıyorsun benim 0. 5 ti negatifti bence olabilir
evet ama sende hemen karamsarlığa kapılma döllenmenin 9. Günü hormon salgılanmaya başlıyormuş neyse azdaha sabret sonucu öğrenicez inşallah hamilesindir ama içime öyle doğdu nedense.canım çatlatma iğnesi olmamış olsam evet 3.hafta 5,50 hamilelik olabilirdi.
Ama çatlatma iğnesinin etkisidir bu değer
senin 0,5 değerin çatlatma iğnesi olmadan alınmıştır yada aşılamanın 12.gününden sonra değil mi?
Neyse sağlık olsun hayırlısı inşallah diğer aşılama yapan arkadaşların tutar:)
evet ama sende hemen karamsarlığa kapılma döllenmenin 9. Günü hormon salgılanmaya başlıyormuş neyse azdaha sabret sonucu öğrenicez inşallah hamilesindir ama içime öyle doğdu nedense.
iyi akşamlar kızlar
benim yumoşlar çatlıyor sanırım akıntım çoğaldı
2. aşılamadan önce bu ayı boş geçmeyeyim diyorum
bi yerde okudum maydanoz buharı diye birde bir dua varmış ikisinide deniyecem bakalım
işallah tuttururuz bu ay
8 kasımda kan tahlili yaptır dedi.sanan ne dedi? İnşallah güzel haberler alırız. Bu arada benim ilk aşılamam bu...
evet ya dün gidecekti
dündren beride hiç görmedim ben tumeyi burda umarım kötü birşey yoktur
sen nasılsın mine
benim doktorum 2 kasımda çagırdı bu benim ikinci aşılamam inşallah iyi haberler alırız
Seni çok iyi anlıyorum.Benim de durum tam tersi olsu aşılamada.Benim yumurtalarım iğneden sonra geç çatlıyor biliyordum bunu.Aşılama yapılırken çatlama olmamıştı dr. a neredeyse yalvaracaktım çatladığını görelim de yapalım diye.Ama ısrarla yapılacak dedi.Aşılama yapıldı sonra yumurta takibi yaptırdım ve aşılamadan 30 saat sonra çatladı yumurtam.Yani aşılamadaki spermler 30 saat yaşayamazlar boşuna olmuş oldu.Bize ilşkiye girin dedi yumurtaları yakalarsınız dedi.Doğal ilşkiyle olsa aşılama tedavisi olmazdım dimi?Hem de aşılama sonrası üç gün ilişki ile sperm kalitesi iyi olamaz zaten hareket sorunu var bizde.Bilemiyorum anlayamıyorum dr.ları.Aşılamada madem şans düşük o zaman şartları en uygun şekilde yapmaları lazım bence.Boşu boşuna umut ediyoruz para harcıyoruz sonrası hüsranAllah yardımcımız olsun arkadaşım umarım senin ki tutmuştur.
kardaadam
bu kadar üzme kendini bence drun halt etmiş kaç tane dr a gittim hiç duymadım 12 saat yasayan yumurtayı
iğneden o kadar kısa süre içinde çatladığına emin misin canım
hem kaç yumoşun vardı bunların hepsi aynı anda çatlamıyordur sanırım
aşılamadan sonra ilişki olsun diyor drlar geç çatlayan yumuurtaları yakalayabilmemiz için
İnşallah canım ama çok sürpriz olur .Sonucu paylaşacağım sizinle.Tabii herşey kısmet.Bir taraftanda diyorum allahın bir şeyi bu herhalde sen aşılama ile zamanını ayarlamaya çalışırsın ama al sana herşey benim elimde böyle önden çatlatırım der gibi bir işaret oldu sanki.Tabii herşey allahın izni ile ne zaman nasip ederse olacak.Bol bol dua ediyorum kendim içinde isteyen herkes içinde gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.Artık deliler gibi sevdiğim çocukları bile sanki görünce sinirlerim zıplıyor hamile haberi duymak istemiyorum,kimse çocuğundan bahsetsin istemiyorum... Doktordan doktorada görüş farkı var, kendi doktoruma çok güveniyorum ama işte geçen 1 hafta konferanstaydı ve başka bir doktorla takip yaptık dünde durumumu soramadım ulaşıp kendi doktoruma...gerisi allaha kaldı artık.Hayırlısını versin
lütfen üzülme olacağı varsa bir şekilde olur zaten kendini daha çok strese sokma inşallah istediğin sonucu alırsın olacaksa bir şekilde olur herşey nasip kısmet gözyaşlarını sil lütfen ağlama :1no2:
Erken değilmi 2 kasım? Gerçi nekadar erken öğrensek okadar iyi:Son günleri çok zor geçiriyorum beklemek çok zor..İnşallah güzel haberler veririz birbirimize..:Saruboceq:
Gerçekten çok doğru düşünüyosun,Allahın izni olmadan olmuyo.Rabbim nasip etsin inşallah.
sağol semicim şimdi kendimi toparladım artık önüme bakacağım pes etmek yok yola devam önce diyetisyene gitcem fazla kilolarımı vercem bu arada bu ay soğan kürünede baslıycam zayıfladıktan sonra eğer o arada olmassa aşılama yaptırcam son kez o da olmazsa tüp bebeği deniycem en son çare. eşimle beraber aldık bu kararları.morelim çok iyi yani şimdi.SEN NASILSIN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?