2010 ekim ayı aşılama yaptıranlar

inşallah canımmm

canım3 haftalık 5 ila 50 oluyor değer belkide hamilesindir niye ağlıyorsun benim 0. 5 ti negatifti bence olabilir

Canım çatlatma iğnesi olmamış olsam evet 3.hafta 5,50 hamilelik olabilirdi.
Ama çatlatma iğnesinin etkisidir bu değer
Senin 0,5 değerin çatlatma iğnesi olmadan alınmıştır yada aşılamanın 12.gününden sonra değil mi?
Neyse sağlık olsun hayırlısı inşallah diğer aşılama yapan arkadaşların tutar:)

evet ama sende hemen karamsarlığa kapılma döllenmenin 9. Günü hormon salgılanmaya başlıyormuş neyse azdaha sabret sonucu öğrenicez inşallah hamilesindir ama içime öyle doğdu nedense.

evet ama sende hemen karamsarlığa kapılma döllenmenin 9. Günü hormon salgılanmaya başlıyormuş neyse azdaha sabret sonucu öğrenicez inşallah hamilesindir ama içime öyle doğdu nedense.

Ne güzel söyledin arkadaşım.. keşkeeee içine doğan çıksa da hamile olsam:)
Pozitif çıksın dile benden ne dilersen:)Allahım ne büyük bir yürek acısıdır bu, olmayan herkese evlat nasip et inşallahhh

iyi akşamlar kızlar
benim yumoşlar çatlıyor sanırım akıntım çoğaldı
2. aşılamadan önce bu ayı boş geçmeyeyim diyorum
bi yerde okudum maydanoz buharı diye birde bir dua varmış ikisinide deniyecem bakalım
işallah tuttururuz bu ay

ya o maydanoz buharını ben denedim ne çektim anlatamam komiklik açısından yani yanıyosun birazda bende yaramadı ama sende yarar inşallah varmış baya öyle hamile kalan şimdiden kolay gelsin

evet ya dün gidecekti
dündren beride hiç görmedim ben tumeyi burda umarım kötü birşey yoktur
sen nasılsın mine

sağol semicim şimdi kendimi toparladım artık önüme bakacağım pes etmek yok yola devam önce diyetisyene gitcem fazla kilolarımı vercem bu arada bu ay soğan kürünede baslıycam zayıfladıktan sonra eğer o arada olmassa aşılama yaptırcam son kez o da olmazsa tüp bebeği deniycem en son çare. eşimle beraber aldık bu kararları.morelim çok iyi yani şimdi.SEN NASILSIN?

benim doktorum 2 kasımda çagırdı bu benim ikinci aşılamam inşallah iyi haberler alırız

Erken değilmi 2 kasım? Gerçi nekadar erken öğrensek okadar iyi:Son günleri çok zor geçiriyorum beklemek çok zor..İnşallah güzel haberler veririz birbirimize..:Saruboceq:

İnşallah canım ama çok sürpriz olur .Sonucu paylaşacağım sizinle.Tabii herşey kısmet.Bir taraftanda diyorum allahın bir şeyi bu herhalde sen aşılama ile zamanını ayarlamaya çalışırsın ama al sana herşey benim elimde böyle önden çatlatırım der gibi bir işaret oldu sanki.Tabii herşey allahın izni ile ne zaman nasip ederse olacak.Bol bol dua ediyorum kendim içinde isteyen herkes içinde gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.Artık deliler gibi sevdiğim çocukları bile sanki görünce sinirlerim zıplıyor hamile haberi duymak istemiyorum,kimse çocuğundan bahsetsin istemiyorum... Doktordan doktorada görüş farkı var, kendi doktoruma çok güveniyorum ama işte geçen 1 hafta konferanstaydı ve başka bir doktorla takip yaptık dünde durumumu soramadım ulaşıp kendi doktoruma...gerisi allaha kaldı artık.Hayırlısını versin

benim 1 yumurtam vardı 1 yıldır puregon kullanıyorum 1'den fazla büyümüyor zaten diğerleri küçük küçük.Çatladığına eminim çünkü mayıs ayındada hamile kalmıştım son kontrole gideceğim sabah böyle yumurtayı kırıp beyazını ayırısın öyle kocaman bir parça akıntım olmuştu 2-3 saat sonra kontrole gittiğimde doktorum yeni çatlamış gibi duruyor çevresi gergin değil içi sıvı dolu gibi durmuyor demişti biraz buruşuk gibiydi, bu 5-6 saati kaçırma demişti, daha çatlatma iğnem olmadan çatlamıştı ve o ay hamile kalmıştım ama kalbi durunca kürtaj oldum.
Dünde öyle bir parça beyaz akıntıyı gördüm hiç akıntım yokken sonrasında kesildi zaten.Geçen aylarda da çatlatma iğnemden sonra 36saat diliminde çok ağrılarım oluyordu ama böyle akıntı gömüyorum her ay o yüzden eminim ama tek umudum yumurtam biraz daha dayandı ise belki sabahki aşılamaya yetişmiştir birde bugün gün içinde ilişki önerdi canım ordaki sperm sayısını arttıralım dedi.İkili aşılama düşünüyordum bu şartlar altında yapmayalım dedi zaten yarın tatil olduğu için tüp bebek merkezide çalışmıyormuş.Doktordan doktorada farkla var biri 48 saat dayanır dedi biri 12 saat bende şaşırdım. Bende beklemedeyim artık

Gerçekten çok doğru düşünüyosun,Allahın izni olmadan olmuyo.Rabbim nasip etsin inşallah.

Sağol canım desteğin için.Bende biraz kısmetse tutar yine bu sabahki aşılamadan deyip rahatlatıyorum kendiimi.Sonra bir bakıyorum ağlıyorum keşke dünü kaçırmasaydım diye dün çünkü ne yapsam diye 4-5 saat bocaladım

Kızlar bişeyi mereak ediyorum ve doktoruma sormayıda unuttum.benim sağda1,solda 2 tane yumurtam olmuştu ama sağdaki tek olan daha büyüktü.Onun üzerine yoğunlaştık ve aşılamayı ona göre planladık.Şimdi merak ediyorum diğer 2 yumurtanında büyüyüp çatlama ihtimali warmıydı?Yani aşılamada tutmadıysa diğerlerinin döllenme ihtimali warmı?

Erken değilmi 2 kasım? Gerçi nekadar erken öğrensek okadar iyi:Son günleri çok zor geçiriyorum beklemek çok zor..İnşallah güzel haberler veririz birbirimize..:Saruboceq:

ben ilk aşılamamdada böyle erken ögrenmiştim ozamanda 11.gün çagırmıştı inşallah hepimiz için hayırlısı olsun...

toparlanmana sevindim canım
hepimiz aynıyız üzülüyoruz yıkılıyoruz sonra silbaştan birgün gelecekse bebeğim herşeye katlanırım diyoruz işte.kürleri denemediyse bu ayda öyle dene canım
ben maydanoz kaynatıyorum şu an mesela
2.aşılama için beklerken boş geçirmeyeyim dedim deniyecem işte
nasip kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…