2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

Insallah canim.
Sen evde idral testi yaptirmismiydin ?

evet canım dün yaptım negatifti, sakın sen yapma insanın morali bozuluyor. sonra bir sürü yazı okudum, idrarda negatif çıkıp kanda pozitif gören varmış. sonra acaba bendemi öyleyim diye bayağı bir ümitlendim. Boşu boşuna yapma kan testini bekle derim

Beklemekten baska çare yok umut.
Bekledim 11 gün 3gün daha beklerim.
ZOrda olsa beklicem.

umut, başka bahara artık. Çok zor ama yapacak çok bir şey yok şu anda. Benim de testim yarın, bakalım ne çıkacak. Çok olumlu düşünemiyorum test zamanı yaklaştıkça. Ama şuna kesin karar verdim ki ikinciyi yaptırırsam eşimle benden başkası bilmeyecek inşaallah. Çünkü şu an sonuç kadar olumsuz olması halinde bilenleri arayıp sonucu bildirme düşüncesi sıkıntı veriyor. Çok şükür tevekkül sahibiyim, negatif olması halinde boşluğa düşmemek için kendime bir yol çizdim, inşaallah onları yapacağım. 5-6 kilo fazlam var, onları vereceğim, oruç borçlarım çok,onları tutacağım, epilasyon yaptıracağım. Olursa da hem kendi bedenimi, hem de birçok konuda bilgimi artırmak için zihnimi bebeğim için hazırlayacağım inşaallah. Hemen bir yapılacaklar listesi yap kendine, kendini bu sıkıntıda bırakmamak için başka şeylere yönlen.

Son düzenleme:

sağol canım. İnşallah Allahım isteyen herkese nasip eder. Sende sabret az kalmış. İnsan sonucun negatif olmasına çok üzülüyor ama bekleme süreci çok zor seni çok iyi anlıyorum sonuç ne olursa olsun hayırlısı olacaktır. Seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah

işallah bugün müjdeli haber alırız senden.......

kızlar biliyosunuz benim ilk denememdi ve pozitif çıktı...dün transferimin 15.günüydü..ilk kez ultrasona girdim...doktor çok küçük dedi..şaşırdı...ne kadar bekliyoduki acaba...sorunmu var dedim..hayır hayır sorun yok gebesin hayırlı olsun dedi..ama bir tuhaf oldum yinede öyle şaşırınca...ben iki tane gibi görüyorum ama tam belli değil önümüzdeki salı bidaha gel tekrar bakalım bir tanemi iki tanemi diye dedi..birde canlımı ölümü diye dedi....böyle dedi...moralim bozuldu...neden içim sıkıldı anlamıyorum..

Kalbini karartma canım canlı mı cansız mı diye dile getirdiği kalp atışıdır.Kese oluşmuş işte aşama aşama ilerliyor bebişin.Doktorun dili biraz patavatsız sanırım hepsi bu

hemen moralini bozma kelebek kalp atışı için demiş olabilir bebişlerin seninle zemuszemus inş. bende 10 sonra güzel haberi alcam diye inanıyorum bayanssulusmile

teşekkür ederim ilgilendiğin için a.s.öyle tabi de yanlız hissediyorum inanki. düşünüyorum düşünüyorum ne kadar yanlız kalmışım tedavi süremde onu farkediyorum....

kızlar 7 --- 16.5 ---- 33 diye artarak devam ediyor değerim. Bugün 14 gün ve 33 çıktı ama hala çok düşük. inşallah artmaya devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…