2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

öyle tabi nasipten ötesi hevesmiş der ablam hep bana. ama inanki herşeyimi buna bağlamıştım yarın dr.umun bana bebeğin seninleee demesini dışında hiç bişeye açık değildim. kötülüklere karşı kapadım kendimi şimdi kırktuğum herşeyi yaşar oldum. eşim beni bu durumda bıraktı yattı kırıldım onada yanlız hissettim kendimi biliyorum bu kötü haber onuda üzdü ama bizi kötü günler bekliyo bunu seziyorum maalesef...

Lütfen böyle umutsuz konuşma Dünyanın sonu değil ya. Her işte vardır bir hayır. Daha zamanı gelmemiş demekki. Bir gün olacak üzülme, yanlızca şimdi değilmiş. Eşine de kırılma. Bence onun için senin bu kadar üzüldüğünü görmek, olumsuz cevabı almakdan daha üzücüdür. Sonuçta kşmse bu olayı eşlerimiz kadar yakından yaşamıyor. Unutma biz ne kadar anne olmayı bekliyorsak onlarda o kadar baba olmayı bekliyorlar. Hem de sadece bizim tepkilerime bakarak ne olup bitiğini anlamaya çalışıyorlar. Bence bu durumda kimse ona senin kadar, kimse sana onun kadar yardımcı olamaz.

üzülme canım erkekler bizler gibi duygularını hemen belli etmiyor, bizler dışa vuruyoruz ama onlar böyle sessiz kalarak duygularını yaşıyorlar, yansıtıyorlar. Nasipten öte birşey yok. tüp bebek işi şansa çok bağlı okuduklarımdan bunu anlıyorum. Bu yüzden canını sıkma herşey olacağına varıyor. Bende şimdi kan testimi yaptırıp geldim bakalım benim ne olacak. dün idrar tahlilim negatif çıkmıştı ama ümidimi yitirmedim hayırlısı olsun diyorum. Sende üzülme hakkımızda hayırlısı neyse zaten o olacak

merhaba arkadaşlar bende aranıza geldim..
bizi bizden daha kim daha iyi anlayabilir diye..
yine korku,endişe,rüyalarla dolu günler.Benimde transferde 8.günüm.29 ekimde test yaptırmam gerekiyor.Hiç yaptırmak gelmiyor içimden.Yine olumsuz bir haber alıp, gözyaşlarına boğulmak,ben üzüldükçe eşiminde üzülmesini görmek istemiyorum..AMa kaderden kaçış yok biliyorum.
benim 4.tüp bebek denemesi.1 kezde aşılama olmuştu.

Merhabalar ,
12 ekimde toplama 15 ekimde transferim oldu.. Bugün kan testim vardı.. Bu iki hafta ne kadar zor geçti anlatamam.. Biraz önce aradılar pozitif sonuç pozitif çıkmış.. İnşallah sizlerden de iyi haberler gelir..

gözün aydınnnnnnnnn. Allahım yolunuzu açık etsin

teşekkür ederimmm.. darısı hepinize.. bakalım perşembe günü 2. kan tahlili var.. umarım herşey yolunda gider :)

hayırlı olsun derinsu cok sevındım ılk tup bebek dememen mıydı bende 4.kez asılama yaptırdım persembe bellı olucak sonuc bakalım dr tutmazsa tup bebek dıyor ama ben cok korkuyorum yumurta toplatmaktan hıssedıcem dıe bıraz paylasırmısın benımle nasıl oldugunu

ben 4.asılamamı merional ıgneyle yatırdım dr bana asılamadan snr gunde 3 kez vajınadan progestan verdı bunun bebegı tutmasını kolaylastırma gb bı durumu varmı bılgınız varmı arkadaslar rahım duvarı 13 mm dı yumurtalarda 18 mm 22 mm 25 mm dı 3 yumurta sperm 3mılyondu ne dersınız

kızlar kan testim negatif çıktı. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Hepinize bebekler nasip etsin inşallah

Bsevarone naptin Canim bellimi sonucun benim yarin test gunüm

canım iki günde bir test yaptıracağım için bugün boş geçti yarın sabah tekrar kan vereceğim bakalım inşallah inşallah yarında en az ikiyer katlamış olsun değerim.... Sanada bol şans canım inşallah senin kocaman bir değerin olur :)

Son düzenleme:

Tebrikler allah saglikli kucagina almayin nasip etsin.
Benimde transferim 15 eylül oldu ama test günüm cuma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…