Her işte bir hayır vardır bunu unutmayalım. Bende çok heyecanlıyım ama kendimi her sonuca hazırlamaya çalışıyorum. Bugün tansiyonumda bir problem oldu. kafama çok taktım herhalde, sonra da dedimki herşey olacağına varıyor. üzülsekde üzülmesekde herşey nasip.
öyle tabi nasipten ötesi hevesmiş der ablam hep bana. ama inanki herşeyimi buna bağlamıştım yarın dr.umun bana bebeğin seninleee demesini dışında hiç bişeye açık değildim. kötülüklere karşı kapadım kendimi şimdi kırktuğum herşeyi yaşar oldum. eşim beni bu durumda bıraktı yattı kırıldım onada yanlız hissettim kendimi biliyorum bu kötü haber onuda üzdü ama bizi kötü günler bekliyo bunu seziyorum maalesef...
Umut12 hadi güel bir haber ver :)[/QUOT
öğrenince haber veririm çok stresliyim anlatamam çünkü dün idrarda negatif çıktı
Merhabalar ,
12 ekimde toplama 15 ekimde transferim oldu.. Bugün kan testim vardı.. Bu iki hafta ne kadar zor geçti anlatamam.. Biraz önce aradılar pozitif sonuç pozitif çıkmış.. İnşallah sizlerden de iyi haberler gelir..
kızlar kan testim negatif çıktı. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Hepinize bebekler nasip etsin inşallah
canım moralini bozma sakın olur mu... kismetin şimdi değilse bile en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah
Bsevarone naptin Canim bellimi sonucun benim yarin test gunüm
Merhabalar ,
12 ekimde toplama 15 ekimde transferim oldu.. Bugün kan testim vardı.. Bu iki hafta ne kadar zor geçti anlatamam.. Biraz önce aradılar pozitif sonuç pozitif çıkmış.. İnşallah sizlerden de iyi haberler gelir..
kızlar kan testim negatif çıktı. Allah hepinizin yolunu açık etsin. Hepinize bebekler nasip etsin inşallah
canım moralini bozma sakın olur mu... kismetin şimdi değilse bile en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?