2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

Kızlar transferden sonra progenex iğne olan var mı? Bu iğne yerlerini ne yapacağız yaa

Canım ben kullanıyordum dün 8. Günümde negatif ckinca iğneyi bıraktım sadece hele devam ediyorum bütün kalçam kist olmuş durumda bırakma sebebimde buydu ben progesteron iğnesini vuruluyoru
m progneyx den çok daha kötü

herkese merhaba ben de 22 ekimde başladım tedaviye istanbul umut tüpte yaptırıyorum ulun bey doktorum .. ilk denemem bende çikolata kisti var eşim azosperm ameliyat yoluyla sperm bulundu. bakalım hakkımızda hayırlısı artık herkese allah kolaylık versin:):):)

Kızlar bu progestanı vajenden alan var mı? Ben yarım saat de yatsam biraz yürüyünce eriyip olduğu gibi akıyor Ne yapayım bilmiyorum

Kızlar bu progestanı vajenden alan var mı? Ben yarım saat de yatsam biraz yürüyünce eriyip olduğu gibi akıyor Ne yapayım bilmiyorum

ferdaerd bende sabahları kullanıyorum ve hiç yatmıyorum 5 dk yürümemi soylediler iki gündür benimde akıyor hemşireye sordum vucut alacagını alıyordur dedi

ferdaerd bende sabahları kullanıyorum ve hiç yatmıyorum 5 dk yürümemi soylediler iki gündür benimde akıyor hemşireye sordum vucut alacagını alıyordur dedi

Yani gerek kalmayan dışarı mı akıyor? O zaman şanslıyız demek ki ihtiyacımız pek yokmuş Zaten artık ben de yatamayacağım işe başlıyorum bugün.

benim bugün transferden sonra 11. günüm yarın kan testim var. çok korkuyorum, idrar testi yapsammı diyorum kendi kendime. içinde sonucunu alan var mı? Allah hepimize nasip etsin inşallah. Umutlarımız tükenmesin inşallah

Bence kesinlikle idrar testi yapma. Ben bir keresinde yaptım, pozitif çıktı. Sonra hemen kan testi yaptırdım negatif. O yüzden artık pozitif çıksa da inanmam. Bir gün daha bekle bence.

Bence kesinlikle idrar testi yapma. Ben bir keresinde yaptım, pozitif çıktı. Sonra hemen kan testi yaptırdım negatif. O yüzden artık pozitif çıksa da inanmam. Bir gün daha bekle bence.

canım sen ne zaman yaptırdın. durmun nasıl benim adet sancısına benzer sancım oluyo kaç gündür. beklemek ne kadar zor. senin test günün ne zaman

arkadaşım kan testinde değer kaç olmalı? Umarım hamilesindir. Umarım hepimiz hamileyizdir. Benim yarın test günüm değer kaç olunca pozitif bilgin varmı

5 ve üzeri gebelik anlamına geliyor yani en azından kanda bhcg hormonu kimyasal olarak tetkik edilebilecek kadar artmış oluyor ancak bu değerin anlamlı olabilmesi için tüp bebekte 12. gün minimum 80 istiyorlar. ha 80 altında olup gebeliği devam eden yok mudur elbette vardır ama azınlıkta. Benimki muhtemelen biyokimyasal gebelik malesef

canını sıkma, umarım normal gebelikdir. Allahım herkse anne olmayı nasip etsin herşeyin hayırlısını versin inşallah. Herişte bir hayır vardır bekle umarım değerin artar Allah gönlüne versin

dün transferim gerçekleşti 2 yumurta koydular.sanki bana biraz problemli geçmiş gibi geliyor doktora söylediğimde gayet güzel geçti dedi ama bir ara yol biraz kötü dediğini duydum
dondurmak için hiç yumurtam kalmadı
yarın işe başlamak istiyorum ama eşim ve annem biraz daha yatmamı söylüyorlar çok sıkıldım

bugün 11. günüm dayanamadım idrar testi yaptım ama negatif yarın kan testim var, pozitifi çıkma ihtimali varmı sizce arkadaşlar

yarını nasıl bekleyeceğim bilmiyorum keşke bekleseydim umarım bunca emek boşa gitmemiştir.

kaçıncı denemen arkadaşım? yarını sabrederek ve hayırlısı için dua ederek beklemekten başka çaren yok. çaremiz yok bende iki gün sonra tekrar yaptıracağım testimi. Olumlu düşünmeye çalış.

ilk denemem. 2 embriyo konuldu. kan testinin 12. gün olmasının nedeni hakkında bilgin varmı. şimdi idrar testi hakkında bazı şeyler okuyordumda adet gecikmesi gerekiyormuş. neye göre belirleniyo kan testinin günü inşallah seninde olumlu sonucunu buradan paylaşırız

kesin bir bilgim yok ama burada okuduğuma göre 10. günden sonra organlar oluşmaya başlıoyormuş ve 12. gün bununla ilgili eşikmiş galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…