Kızlar transferden sonra progenex iğne olan var mı? Bu iğne yerlerini ne yapacağız yaa
Kızlar bu progestanı vajenden alan var mı? Ben yarım saat de yatsam biraz yürüyünce eriyip olduğu gibi akıyorNe yapayım bilmiyorum
ferdaerd bende sabahları kullanıyorum ve hiç yatmıyorum 5 dk yürümemi soylediler iki gündür benimde akıyor hemşireye sordum vucut alacagını alıyordur dedi
benim bugün transferden sonra 11. günüm yarın kan testim var. çok korkuyorum, idrar testi yapsammı diyorum kendi kendime. içinde sonucunu alan var mı? Allah hepimize nasip etsin inşallah. Umutlarımız tükenmesin inşallah
Bence kesinlikle idrar testi yapma. Ben bir keresinde yaptım, pozitif çıktı. Sonra hemen kan testi yaptırdım negatif. O yüzden artık pozitif çıksa da inanmam. Bir gün daha bekle bence.
12. gün yani bugün değerim 15 olmuş... yinede çok düşük
arkadaşım kan testinde değer kaç olmalı? Umarım hamilesindir. Umarım hepimiz hamileyizdir. Benim yarın test günüm değer kaç olunca pozitif bilgin varmı
bugün 11. günüm dayanamadım idrar testi yaptım ama negatif yarın kan testim var, pozitifi çıkma ihtimali varmı sizce arkadaşlar
tabi ki var moralini bozma... idrar testleri çok hassas değiller.
yarını nasıl bekleyeceğim bilmiyorum keşke bekleseydim umarım bunca emek boşa gitmemiştir.
kaçıncı denemen arkadaşım? yarını sabrederek ve hayırlısı için dua ederek beklemekten başka çaren yok. çaremiz yok bende iki gün sonra tekrar yaptıracağım testimi. Olumlu düşünmeye çalış.
ilk denemem. 2 embriyo konuldu. kan testinin 12. gün olmasının nedeni hakkında bilgin varmı. şimdi idrar testi hakkında bazı şeyler okuyordumda adet gecikmesi gerekiyormuş. neye göre belirleniyo kan testinin günü inşallah seninde olumlu sonucunu buradan paylaşırız
kesin bir bilgim yok ama burada okuduğuma göre 10. günden sonra organlar oluşmaya başlıoyormuş ve 12. gün bununla ilgili eşikmiş galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?