2010 Ekim Ayında Transferi olan ve olacak arkadaşlar

Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin sizin kaçıncı denemeniz

benim ikinci denemem ilkinde 5. gün 2 embriyo yerleştirilmişti. 7. gün kanama başladı olmadı. 2 tane dondurulmuşum vardı onlarda şimdi transfer edildi. Bunlarda olmazsa sil baştan yeniden...

benim ikinci denemem ilkinde 5. gün 2 embriyo yerleştirilmişti. 7. gün kanama başladı olmadı. 2 tane dondurulmuşum vardı onlarda şimdi transfer edildi. Bunlarda olmazsa sil baştan yeniden...

inşallah pozitif olur. Benim dondurulmuşum yok benimde olmazsa sil baştan tekrar deneyeceğiz. bende 1 tane birinci kalite oluştu diğerleri 2. kalite idi. o yüzden dondurulmuşum yok. ümidimizi yitirmeyelim Allah yazmışsa olur bu kesin...

bizede bunları dondurmaya değmez 2. kalite demişlerdi eşimin ısrarlı tutumu sonucunda donduruldu. ama sonra dediler ki "dondurulanlardan bir tanesi dondurulmadan önce atak yaptı yerleştirdiklerimizden bile iyi duruma geçti" eşim israr etmese dondurulmayacaktı yani.
inşallah hepimiz için pozitif sonuçlar olur.

umarım, sonuç ne olursa olsun hayırlısı olur inşallah diyorum az kaldı bakalım inşallah güzel haberleri paylaşırız buradan

Kixlar dayanamayip bugün kan testi yaptırdı. 4 iu/ l yazıyor degerin yanında 8. Günümde 0,1 di bugün 10. Gunüm 4 artarmi sizce?

ozzozz nerelerdesin bir belirti varmı? kan testi yaptınmı?

transferim oldu bugün 11. günüm yarın tahlilim var.
sabah kalktım bir huzursuzluk bir karın ağrısı öğlene doğru geçti sonra tekrar başladı ve kanamam oldu. şimdi kahverengi lekelenme tarzında ama ağrım hala devam ediyor ilk andaki gibi şiddetli olmasada. yarın yinede gidicekmişim tahlile. hiç umudum yok moralim çok bozuk. okadar uğraştım sigarayı bile bıraktım deli gibi bağlı olsamda dikkat ettim herşeyi yaptım onun için ama OLMADI... bebeğim bugün veda etti bana biliyorum yarın bunu tastiklemeye gidicem ne acı...:a015:

canım sen ne zaman yaptırdın. durmun nasıl benim adet sancısına benzer sancım oluyo kaç gündür. beklemek ne kadar zor. senin test günün ne zaman

Benim test günüm çarşamba canım. Bugün aklımdan geçti yine de alsam mı diye ama almadım, kararlıyım Bende de adet belirtileri başladı. Çok zorrrrrrrr:bbo:

Canım, sana söyleyebileceğim, yalnız değilsin ve her ne kadar birbirimizi tanımasak da aşağı yukarı aynı durumlardayız, biz bizi anlarız, her ay umutlanıp sonra yaprakları döküyoruz, sonra yeni bir bahar... Yine de testi mutlaka yaptır, Allah'tan umut kesilmez.

Gönlünü ferah tut arkadaşım. Allah herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah. ve asla ümidini kesme arkadaşım. Benimde yarın test günüm hakkımızda hayırlısı

yaptırıcam da işte kendimi çokkötü hissediyorum...

Gönlünü ferah tut arkadaşım. Allah herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah. ve asla ümidini kesme arkadaşım. Benimde yarın test günüm hakkımızda hayırlısı

tutamıyorum inanki son umudumuz dedik ama oda umut olmadı... hadi bakalım günün annesi ol inşallah yarın da güzel haberini bekliyoruz

bu arada ne de güzel anlatmışsın bizi çok beğendim inanki. ben yeni baharı karşılıcak durumda değilim ki artık içimden birşey gelmiyor. yoruldum artık gerçekten.:çok üzgünüm:

tutamıyorum inanki son umudumuz dedik ama oda umut olmadı... hadi bakalım günün annesi ol inşallah yarın da güzel haberini bekliyoruz

Her işte bir hayır vardır bunu unutmayalım. Bende çok heyecanlıyım ama kendimi her sonuca hazırlamaya çalışıyorum. Bugün tansiyonumda bir problem oldu. kafama çok taktım herhalde, sonra da dedimki herşey olacağına varıyor. üzülsekde üzülmesekde herşey nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…