Kızlar benim oğlan aglıyor diye yazmıştım kakasını yapamıyor diye dün agız ıcınde azı dişi olan tarafta sarartı kabarık gördum yok artık dedim azı dişi çıkmaz..Annem yok dedi gaz sancısıdır..gogde arama yaptım 3 bucuk aylık çıkan bebeklerde varmış azı dişi feci şeklide aglyor ve huzursuz ateşi desen öksuruk vs yok hasta desem halı keyfı yerınde bır yerı acıyormus gıbı ben gaz sancıı sı kaka yapamıyordur dıye zannedıyorum acaba dişmi yaa azı dısının oldugu yer beyaz kabarmış kimsede yok göstersmhafta sonnu dr gidemem
en zorda azı dişi çıkarmışş ..emmeyide reddediyor zorla emziriyorum aglaya aglaya..elleri agzında biraz aglasa elıyle suratına dalıobugun bütün tırnak izi kopardı suratını aglarken
sitedeki baslıgı buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeg...im-edin-slm-arkadaslar-erken-dis-cikarma.html
bılmıyolarmı ya bugun dogum gunun oldugunu pöfff:26:
canım doğum günün kutlu olsun
keşke kabul etmeseydin hem eşinin akrabaları yokmu niye sende kalıyoki
canım şimdi 57 kiloyum, tartıldım geldim :)
kucağımda mutlaka oturuyor canım, yatmayı sevmediği için hep oturur pozisyonda durmak istiyor.
canım çok geçmiş olsun, inşallah kuzuya geçmez ama geçerse de atlatır hemen merak etme, sen de dinlenmene bak, annenler baksın oğluşa :)
baluummmm doğumgünün kutlu olsun canım ya, pek kalabalık olcaksınız ama neyse artık, üzme kendini :) mutlu yıllar
günaydın herkesee bizim bugü aşımız var erkenciyiz o yüzden kuzum da uyuyor nasıl uyandırıcam bakalım herkese iyi hafta sonları
günaydın..kızımla biz hasta olduk...burnu hırıl hırıl kızımın ve dolu..benimde boğazım ağrıyo..
bebeklerinizin çamaşırlarını neyle yıkıyonus
yaşasın sonunda bizimde bir tickerimız oldu
ıhlamur içtim cnm..kızımada verdim..içine elma kabuğu bide çubuk tarçında attım.biberonla verdim
bu ara herkes hasta bebekleri korumak cok zor.evinizi bol bol havalandırın özellikle gelen giden olduktan sonra.allah tüm hasta bebeklerimize ve annelerine şifa versin..
haftasonu bugün pek gelen olmaz :)
benim minişim de sanki öksürüyor dünden beri ya, hafif hafif. hemen şu tarifi arayıp yapayım diyorum.
elma ayva kabuğu falandı. geri sayfalara döncem bakayım.
görüşürüz hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?