kiraz cekirdeğinden olan torbayı bilmiyorum ama annem havlu koyardı hatta havluya kalıp sabun sürerdi koca karı ilacı gibi gelirdi oğluma yapmısdtı ii gelmişti petegin üzerinde ısıtıp bebe sabunu sürüyordu
iyi o zaman ben hafif isitip bebe sabunu süreyim denemekte fayda var cok tsk ler
beni yanlış anladın sanırım ece bende oturttucam ben sadece doktorların onaylamadığını söylemek
istedim evet haklısın doktolara kalsa çoğu şeye yasak koyuyolar ama yasaklar ne içindir delmek için
tabiki isteyen istediğini yapma özgürlüğüne sahip
ben okumuştum garip oluyor insan özlüyorum bi yandanda o günnlerimizi.kızlar 2010 ekım annelerı topıgnı gecmıse donup kendı yazdıklarınızı bı okuyun cok garıp oluyo hhh
evet yaa sanki şimdide çok büyümüş gibi geliyor. resimlere bakıyorum ns kdr büyümüş ilk doğduğu güne gidebilsem diyorumÜzülmüyorum da sabırsızlanıyorum. Bazen hemen büyüsün istiyorum bazen de bebekliğine doymadım az biraz daha dursun diyorum. İyice doymak istiyorum kuzuma =)
selam kızlar
ıhlamur verebilirsin iyi olur canım bence de
benimki de devam etseydi öksürmeye şey yapacaktım, elma ayva küp küp doğranıp demleniyormuş, bir de ıhlamur
hem sen içsen hem de bebişe versen biraz, geçmiş olsun
bizim kuzu huysuz nöbetleşe geziyoruz evde
selam kizlar hemen konuya atlayayim benim kiz bugun cok öksürdü acaba ne yapabilirim
maltımı aldım geldim..
şu maltı bi ben içmedimbende bergamadaydım akşam yemeni yedik geldik haha
Verem aşılarınız ne alemde kızlar,bu akşam oğlumu yıkamak için soydum badisi sarı iltihap olmuş hep daha sabah giydirmiştim iltihaplıydı akmış üzerindeki kabukta kalkmış kızarık ve artık yeri belirmiş.iltihaplanması normalmiydi acaba.
Verem aşılarınız ne alemde kızlar,bu akşam oğlumu yıkamak için soydum badisi sarı iltihap olmuş hep daha sabah giydirmiştim iltihaplıydı akmış üzerindeki kabukta kalkmış kızarık ve artık yeri belirmiş.iltihaplanması normalmiydi acaba.
biz artık litreliğinden alıyoruz, kociş de sevdi; bira niyetine
normal canım bn gecn sormustum akıcak kanıcak yara olucak demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?