2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyi o zaman ben hafif isitip bebe sabunu süreyim denemekte fayda var cok tsk ler

selam kızlar

ıhlamur verebilirsin iyi olur canım bence de

benimki de devam etseydi öksürmeye şey yapacaktım, elma ayva küp küp doğranıp demleniyormuş, bir de ıhlamur

hem sen içsen hem de bebişe versen biraz, geçmiş olsun

bizim kuzu huysuz nöbetleşe geziyoruz evde

selam hatunlar akşam bergamaya gittik gezdik geldik bide yimek yedik haha kızımda çok neşelendi kızıma oyuncakta aldım.

yok cnm doğru anladım ben seni çabalıyoruz işte genede doktorlara uymaya ama örümcek te büyük rahatlık ben işlenirken gözümün önünde olsun en azından odada bırakıp işlenemiyorum ben.

kızlar 2010 ekım annelerı topıgnı gecmıse donup kendı yazdıklarınızı bı okuyun cok garıp oluyo hhh
ben okumuştum garip oluyor insan özlüyorum bi yandanda o günnlerimizi.
Üzülmüyorum da sabırsızlanıyorum. Bazen hemen büyüsün istiyorum bazen de bebekliğine doymadım az biraz daha dursun diyorum. İyice doymak istiyorum kuzuma =)
evet yaa sanki şimdide çok büyümüş gibi geliyor. resimlere bakıyorum ns kdr büyümüş ilk doğduğu güne gidebilsem diyorum

yarinda öksürmeye devam ederse dedigin tarifi uygularim su kaynadiktan sonrami yoksa birliktemi kaynatiyorsun bunuda ögreneyim daha taze anneleriz gene lazim olur

Selam hanımlar bebıslerınız hastaysa ıhlamur verın ama kaynatmayın demleyın sadece bn 2 gunde 1 bagzn 3 gunde 1 verıyom havalar soguk dıye bnm netde problem var bagzna atıyo

selam kizlar hemen konuya atlayayim benim kiz bugun cok öksürdü acaba ne yapabilirim

canım gecms olsun bn kaynamıs suya elma kabugu ıhlamurun cıcegını ve ayva yapragını demlıyorum snar bı tatlı kasıgıyla 10 kasık verıyom sonra bı 2 saat snra balgamlı kusuyo rahatlıyo öksurmuyoda

Verem aşılarınız ne alemde kızlar,bu akşam oğlumu yıkamak için soydum badisi sarı iltihap olmuş hep daha sabah giydirmiştim iltihaplıydı akmış üzerindeki kabukta kalkmış kızarık ve artık yeri belirmiş.iltihaplanması normalmiydi acaba.

okulda yapmışlardı sanırım küçükken, öyle sulanmış bir aşı hatırlıyorum ben ama verem miydi çıkaramadım tatlım ya :26::26:

normal canım bn gecn sormustum akıcak kanıcak yara olucak demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…