2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

biraz önce uyudu nasıl olduysa :26: umarım kalkmaz.. yoksa gece 12-1'den önce uyumamıştı hiç

seninki gececi niyeyse
hadi ecrininkini anlıyom anasına çekmiş :) ben banyoyla ayarlıyom gece yatma saatini. banyodan sonra hemen dalıyor çünkü, öyle 11'e ayarladık. şimdi banyo yapmasa da uyuyor aynı saatte neyse ki

haha heleki ben gece olunya yazıom kendi kendime bu gacılar pat die çıkıveriolar görmüolar sona bende boş boş cevap bekliom hahah sabahta yazan olmuo geçmişe bakıp en çok ben burdaım ben napim heheh

kız ben de çoğu zaman beklemiyom hiç cevap :)

hehehe evet aynen :) canım çok şükür atlatıyormuşsunuz, geçmiş olsun tekrar

eskiden böylemiydiii dimi
ya aklıma geldi burcix vardı haber var mı ondan

canım geçen face'de yazdı o konuya yorum yazmıştı sanırım

evet

kızlar uyumuşken ben de ortalığı toplayayım..
eşim de paptya çayı yapmış sağolsun bana, o da gevşetir şimdi, uyuyabilirim inşallah..

iyi geceler herkese :79:

iyi geceler canıım

ben kızceğezimi 21:30 da gece uykusuna alıştırdım maşallah zamanını geçirmiyor hiç.sabahta 10 dan önce kalkmıyo.2 gündür de uykusu gelince eee eee diye ninni söylüyo kendi sıpa

Son düzenleme:
sağol tatlım atlatıyoruz inşallahhhh
yarın aşımız var
ben de bir idrar ve kan tesit vereyim kan değerlerim nasıl olmuş
bide acaip kasık ve bel ağrım var enfeksiyon var kesiiiiin dr ararım sonucu alınca ama muayene olmak lazım pöfffffff çatala çıkmak istemiyorum

bilmiyorum ki pike, oturturuz umarım..
akşamları da bi yarım saat uyuyup kalkıyor 9 gibi, belki ondan geç yatıyordur.. uyutmamayım desem de çok huysuzlanıyor o saatte, iilla ki kestirecek biraz..

ben 22.30a alıştırdım ama bir yere gidince düzen bozuluyor
neyse ben kaçıyımmmmmm ancak işleri bitiririmmm

konuya direk daliyorum asi bizim burda hic koldan olmuyor ya nike ki?
Bizimde haftaya 4 ay asimiz iki tane olcak yine
burcixx facede oluyor genelde

bugün gögüsler dolu geziyom kizda inat etti almiyor memeyi ek birseyde vermedim bugün.
Uyudu camasir katlarken altini degisik pjamasini giydircektim.

bilmiyorum ki pike, oturturuz umarım..
akşamları da bi yarım saat uyuyup kalkıyor 9 gibi, belki ondan geç yatıyordur.. uyutmamayım desem de çok huysuzlanıyor o saatte, iilla ki kestirecek biraz..

benimkide 9 dogru uyuyor ams en fazla on dakika
sonra tfkrar kalkiyor bir saat uyanik kaliyor mamasini yiyip ayagimda sallamafan yatmiyor
ama bugün yaniltti beni kendi oynaya oynaya uyudu kaldi camasiri katlayasiya artik ancak emmek icin kalkar on ikiye dogru

aman ya kız uyandı ışığı söndürdük yatıodukki uyandı oyun halısında oynuo şimdi sallamayı bile denedim uyumuo saf oyun sanıo sallamayı budamı kötü be sersemler uyurdu belki haha bende başını bekliom kocişte uyudu :S

ben kızceğezimi 21:30 da gece uykusuna alıştırdım maşallah zamanını geçirmiyor hiç.sabahta 10 dan önce kalkmıyo.2 gündür de uykusu gelince eee eee diye ninni söylüyo kendi sıpa

benimkide uykusu gelince ninni istiyo. eeee diye eşlik ediyor.söylerken durursam başlıyor
eeeee eee diye çok komik oluyor

evet canım akşam uyutmaya çalıştım misafir vardı uyutamadım aglar gibi bagırıyo du etrafa bakıp bakıp misafir gitti babası aldı bir konuşmak babası ile agular bugular gülmeleri görsen eşimde galiba misafirler varken onunla bire bir oynamadık diye yaptı diyo yani kısacası direk onunla onnayacan yoksa uyku bile uyumuyo hevesini alana kadar

günaydın güzel anneler kızım uyudu sizlere bakayım dedim ama gitmişsiniz bile neyse sonra tekrar ugrayım ben:)

selam kizlarrr
bizde gece ciglikla uyuandi kiz meme veriyorum almiyor salliyorum kendini atiyor.5 gündür yine kakasini yapamiyor onun sancisi tuttu galiba.
karnini masaj yagi ile ovdum.birde fitil koydum öyle rahatladi

selam kizlarrr
bizde gece ciglikla uyuandi kiz meme veriyorum almiyor salliyorum kendini atiyor.5 gündür yine kakasini yapamiyor onun sancisi tuttu galiba.
karnini masaj yagi ile ovdum.birde fitil koydum öyle rahatladi

merhaba benimkide aynısı ağlayarak uyanıyor uyurken sayıklıyor anlamdım bir yeri ağrısa devamlı ağlar uyanıyor ağlıyarak sonra uzun uğrzşlar sonu uyuyor.uykuda agulayarak sayıklıyor 3 gündür.gündüz desen uyku yok sizce nedeni ne olabilir cözemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…