aynen yaa komik oluo okurke hele biri bişe soruo altta alakasız bişe yazıoz hahaha
biraz önce uyudu nasıl olduysa :26: umarım kalkmaz.. yoksa gece 12-1'den önce uyumamıştı hiç
haha heleki ben gece olunya yazıom kendi kendime bu gacılar pat die çıkıveriolar görmüolar sona bende boş boş cevap bekliom hahahsabahta yazan olmuo geçmişe bakıp en çok ben burdaım ben napim heheh
valla ben de selam vermiyom dalıveriyorum
mecburen herkes iki yazıyım diyor derdini anlatıp rahatlama derdinde o yüzden selamlaşmaya gerek yok dalalım muhabete etrafı toplayıp yatayım oyyyyy her yer her yerde belim kasıklarım fena ağırıyor oyyy anam oyyyyy
eskiden böylemiydiii dimi
ya aklıma geldi burcix vardı haber var mı ondan
evet
kızlar uyumuşken ben de ortalığı toplayayım..
eşim de paptya çayı yapmış sağolsun bana, o da gevşetir şimdi, uyuyabilirim inşallah..
iyi geceler herkese :79:
bilmiyorum ki pike, oturturuz umarım..
akşamları da bi yarım saat uyuyup kalkıyor 9 gibi, belki ondan geç yatıyordur.. uyutmamayım desem de çok huysuzlanıyor o saatte, iilla ki kestirecek biraz..
ben kızceğezimi 21:30 da gece uykusuna alıştırdım maşallah zamanını geçirmiyor hiç.sabahta 10 dan önce kalkmıyo.2 gündür de uykusu gelince eee eee diye ninni söylüyo kendi sıpa
slm kızlar mhayırlı aksamlar
benim oğlan 5-6 gündür kuduryor yavrum sanırım ne yapıyorsa bana yapıyor bugun kuzenim arkadaşım geldi ilk defa gördü onları .önce dudak büktü ağladısonra yavaş yavaş alıştı gülmeye başladı yavrum anakcagında durmayan cocuk onda duruyor benle olunca ılla kucakkk .biri gelince eve inceliyor..yavrumun ne sucu var ne yapalım gurbettyız kimseyi göremiyo kaynanayda gıtmıyorm bari bu hafta gidim.. oğlan bu hafta feci yüzüne dalıyorr ağlayınca elleri direk yüzüne gidiyor gözünün altını 4 yerden tırmaladı kan topladı burnunu yoldu en sonunda eldıven taktım canıda nasıl acıyor yolunca .meme veriyorum mesela sinirleniyo dalıyo suratına istediği zaman anca emiyor .. koltuk vs. dıyelım uzattım ozamand adalıyor aglayınca huy cıkardı yuzune dalyor hasta desem hasta degıl hep bana yapıyo ınadını ilgi bekliyor desem hergün dans ediyoruz muzıkle..mutfakta yemek vs.paso sürekli konusuyorum tel sarar..çapa çapa .alibaba..hoppala. ..mini mini bir kuş.minik kurbağa herseyı söyluyorum oyuncakları ıle oynuyoruz..uff görende atıyorum anakucagında cocukla ılgılenmıyorum derr.. bugun misafirler diyokı sne buna cok ilgi gösterdin daha fazlasını istiyorr sürekli sevilmek oynamak ıstıyor sızınkılerde öylemı
selam kizlarrr
bizde gece ciglikla uyuandi kiz meme veriyorum almiyor salliyorum kendini atiyor.5 gündür yine kakasini yapamiyor onun sancisi tuttu galiba.
karnini masaj yagi ile ovdum.birde fitil koydum öyle rahatladi
selamlar..
ah ne olacak bu bebişlerin halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?