2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aynen bizde öyleyiz işte zar zor iş tutuyoruz ne yapalım büyürlerse yaparız bizde

cok guzelmışş bebekler cok sevıyor bunu :) ama daha erken işte bu ayın sonuna dogru alırsam 2-3 dak koyarım belkı
evet daha erken canim ancak 6 aydan sonra daha sever .kucagimda durmuyor hoplat diyor ama bunu daha beceremiyor

kızlar bu hoppala benımde cok hosuma gıtmıstı ama erkek bebeklere pek onermıyolar bende vazgecmıstım
canim yürütecide erkek bebekler icin iyi degil diyorlar ama uzun süre olmadigi müddetce zarari olmaz.

size doğumdan sonra tetenoz aşısı yaptılarmı ben hamileyken 2 sefer yaptılar şimdi doğumdan sonra 5 e tamamlıycaklarmış geçen 3. yaptılar

bende malesef mama veren bir anneyim.bundan çok utanıyorum.benimki 10 gün sonra 4aylık olacak.bende ek gıdaya coktan geçirdiler.kaynanam corba suyu veriyordu ama bizimki dışarı çıkartıyor.nedeni acı olması .....şimdi başbaşayız bende meyve suları ile başlamak istiyorum.

bende üçünüde çok korkarak oldum ama sağlık ocağında bebeğin boyuna kilosuna bakarken hemşire benim aşıyıda aradan çıkarıverdi.

haha beni unuttu galiba kıza bakarken hiç sormadı bende hatırlatmadım.

ne hamaratlığı lara yaaa mutfak ölece duruo

haha beni unuttu galiba kıza bakarken hiç sormadı bende hatırlatmadım.

ne hamaratlığı lara yaaa mutfak ölece duruo

ay keşke benide unutsaydı ama nerde hemşire hemen evi arıyo aşı var nerde kaldın die nerden hatırladıysa senin aşılar tamamlanmamışdı dimi dedi 3. de vurdu martta gene bebişin aşısı var banada yapmaz umarım.

slm kızlar mhayırlı aksamlar
benim oğlan 5-6 gündür kuduryor yavrum sanırım ne yapıyorsa bana yapıyor bugun kuzenim arkadaşım geldi ilk defa gördü onları .önce dudak büktü ağladı sonra yavaş yavaş alıştı gülmeye başladı yavrum anakcagında durmayan cocuk onda duruyor benle olunca ılla kucakkk .biri gelince eve inceliyor..yavrumun ne sucu var ne yapalım gurbettyız kimseyi göremiyo kaynanayda gıtmıyorm bari bu hafta gidim.. oğlan bu hafta feci yüzüne dalıyorr ağlayınca elleri direk yüzüne gidiyor gözünün altını 4 yerden tırmaladı kan topladı burnunu yoldu en sonunda eldıven taktım canıda nasıl acıyor yolunca .meme veriyorum mesela sinirleniyo dalıyo suratına istediği zaman anca emiyor .. koltuk vs. dıyelım uzattım ozamand adalıyor aglayınca huy cıkardı yuzune dalyor hasta desem hasta degıl hep bana yapıyo ınadını ilgi bekliyor desem hergün dans ediyoruz muzıkle..mutfakta yemek vs.paso sürekli konusuyorum tel sarar..çapa çapa .alibaba..hoppala. ..mini mini bir kuş.minik kurbağa herseyı söyluyorum oyuncakları ıle oynuyoruz..uff görende atıyorum anakucagında cocukla ılgılenmıyorum derr.. bugun misafirler diyokı sne buna cok ilgi gösterdin daha fazlasını istiyorr sürekli sevilmek oynamak ıstıyor sızınkılerde öylemı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…