anlamadım bende be bebişlerin derdinden uyurken bile başından ayrılmıyorum başını bi otarafa bi butarafa sallıyor heran uyanacak diye emzik elimde yanında oturuyorum.uyanmasında dinlensin diye....oooooooooooofffffffffffffffffffff
karnı mı doymuyor acaba tatlım ya??
ya da doktorunuza bi göstersen.. onlar anlarlar, belki de gazı zorluyordur.. bir de aşısına bak derim..
mama veriyorum canım 4 satte bir 150 cc arada beni emiyor.gazlı bir çocuk onun içinde zinco kullanıyoruz.gazını hem agızdan hemde alttan çıkarıyor.aşı yeri kızarmış sorun yapabilir mi acaba
mama veriyorum canım 4 satte bir 150 cc arada beni emiyor.gazlı bir çocuk onun içinde zinco kullanıyoruz.gazını hem agızdan hemde alttan çıkarıyor.aşı yeri kızarmış sorun yapabilir mi acaba
slmmmmm kızlarrrrrrr bısı sorcaktım dokme demır tavalar konusunda bılgısı ılgısı olan var mı hhh almayı ıstıyorumda
ay keşke benide unutsaydı ama nerde hemşire hemen evi arıyo aşı var nerde kaldın die nerden hatırladıysa senin aşılar tamamlanmamışdı dimi dedi 3. de vurdu martta gene bebişin aşısı var banada yapmaz umarım.
karnı mı doymuyor acaba tatlım ya??
ya da doktorunuza bi göstersen.. onlar anlarlar, belki de gazı zorluyordur.. bir de aşısına bak derim..
slm sekerler bebegım öksürüyo ama ciğerlerden değil numara yapar gibi biraz dıkkat cekmek ıcın olabılır mı
canım benim kızda gazlı oldugu zamanlar çok dönerdi sonra nurse harveys aldık biraz daha rahatladı başını sık çeviriyo benim kızda oda ishal karın agrısı yapıyo die kakasını yapınca normale dönüyo senin bebişte gazından büyük ihtimal uyuyamıyo ama istersen dr una danış kolundaki kızarıklıktan mı uyuyamıyo die
bizde de var bu durum:)))))
bu arada adet oldum. bugun olmam gerekıyodu. aksam dıyom kı ınş olurum yarın fılan. sabah erkenden oldum. korkmama gerek yok bu ay da:))))))))
numaradan mı sence
ya ben daha hiç adet olmadım
bizde de var bu durum:)))))
bu arada adet oldum. bugun olmam gerekıyodu. aksam dıyom kı ınş olurum yarın fılan. sabah erkenden oldum. korkmama gerek yok bu ay da:))))))))
tatlım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama benim çeyizimde varmış bi takım, bir tanesini 2 kere kullanıp hepsini kaldırıverdim.. çok ağır, yerinden kaldıramıyordum..
tatlım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama benim çeyizimde varmış bi takım, bir tanesini 2 kere kullanıp hepsini kaldırıverdim.. çok ağır, yerinden kaldıramıyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?