2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

karnı mı doymuyor acaba tatlım ya??
ya da doktorunuza bi göstersen.. onlar anlarlar, belki de gazı zorluyordur.. bir de aşısına bak derim..

feyzacım gecmiş olsun canımbenim kızda hastalandıgından beri ishal oldu antibiotikten dolayı uykusu blünüyo sancıdan hayırlısı ile minişlerimizi bi büyütseydik

ya da doktorunuza bi göstersen.. onlar anlarlar, belki de gazı zorluyordur.. bir de aşısına bak derim..

mama veriyorum canım 4 satte bir 150 cc arada beni emiyor.gazlı bir çocuk onun içinde zinco kullanıyoruz.gazını hem agızdan hemde alttan çıkarıyor.aşı yeri kızarmış sorun yapabilir mi acaba

mama veriyorum canım 4 satte bir 150 cc arada beni emiyor.gazlı bir çocuk onun içinde zinco kullanıyoruz.gazını hem agızdan hemde alttan çıkarıyor.aşı yeri kızarmış sorun yapabilir mi acaba

canım benim kızda gazlı oldugu zamanlar çok dönerdi sonra nurse harveys aldık biraz daha rahatladı başını sık çeviriyo benim kızda oda ishal karın agrısı yapıyo die kakasını yapınca normale dönüyo senin bebişte gazından büyük ihtimal uyuyamıyo ama istersen dr una danış kolundaki kızarıklıktan mı uyuyamıyo die

anladım canım.. belki acıyordur aşısı, o tarafına yatırmamaya çalış, bakalım ne olacak..

gökçerana geçmiş olsun canımmm..

slmmmmm kızlarrrrrrr bısı sorcaktım dokme demır tavalar konusunda bılgısı ılgısı olan var mı hhh almayı ıstıyorumda

slmmmmm kızlarrrrrrr bısı sorcaktım dokme demır tavalar konusunda bılgısı ılgısı olan var mı hhh almayı ıstıyorumda

tatlım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama benim çeyizimde varmış bi takım, bir tanesini 2 kere kullanıp hepsini kaldırıverdim.. çok ağır, yerinden kaldıramıyordum..

slm sekerler bebegım öksürüyo ama ciğerlerden değil numara yapar gibi biraz dıkkat cekmek ıcın olabılır mı

ben kendım hatırlattım asımı:)))))) 1 sene sonra bı daha yapılcak.

aşısına dun bakcam dedım ve hakkaten asısından yapıyo. bugun kabuk tuttu ıyıce.

slm sekerler bebegım öksürüyo ama ciğerlerden değil numara yapar gibi biraz dıkkat cekmek ıcın olabılır mı

bizde de var bu durum:)))))

bu arada adet oldum. bugun olmam gerekıyodu. aksam dıyom kı ınş olurum yarın fılan. sabah erkenden oldum. korkmama gerek yok bu ay da:))))))))

bi ara bende nurse harveys kullandım işe yarar gibi oldu uyumaya başladı sonra tekrar aynı oldu.dr götürecem ama babası çocuk ağlar diye götürmüyor of

çerkeskızı iyice bebegini dinle öksürügü şiddetlenirse dr agötür benimkızda gecen hafta öksürdü bikaç gün sonra şiddetlendi dr zatürre dedi dikat et cnım

bu arada adet oldum. bugun olmam gerekıyodu. aksam dıyom kı ınş olurum yarın fılan. sabah erkenden oldum. korkmama gerek yok bu ay da:))))))))

numaradan mı sence
ya ben daha hiç adet olmadım

bebeklerımızın totosunu ve vucudunu gul suyu ılede sılebılırmısız ebrulıde bı kadın soyluyo kızlar

hadi gözün aydın canım bende adet oldum geçen test bile yapmıştım rahat davranıyoduk die :) ya evlendik evleneli 4 yıla gircez korunmuyoduk bebekolsun die artık hangi yöntemi secicem karar veremedim korunmak için:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…