2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Benim oğlan bugun uyanmış beşikte sesi cıkmıyor bende yatagı toplamak ıcın odaya girdim birden karşısına cıkınca cocuğun beni gördü bir çığlıgı bastı nasıl korktu yavrumm nasıl agladı sonra kucagıma aldım zorla sakinleştirdim güleyimmi ağlayımmı :86:yüreğim parçalandı

bir şey soracağım bebeklerinizde uyku problemi olan var mı
benimki derin dalıp uyuyan bi bebek değil hiç bir iş yapamıyorum kaç aya kadar böyle devam edecek bilmiyorum

benim kızda bugun uyandı bende dönencesinin altına koydum sabah uyuya kalmışım bi uyandım oda uyumuş haha üstünü açmış üstünüde örttüm. sona babamız geldi uyandı kendi kendine oynadı gene bizde yememizi yedik yirim ben onu ya büyüdükçe akıllanıo. çığlıklar atıo bide benim kucağımda sabit oturuo ama başkasının kucağında kıpır kıpır benden başkasına çok gülmüo bende çığlıklar atıo beni görünce bile hemen sırıtıo ben bişe yapmadan.

iyi çok şşükürr düzeldi gibi kakasının rengi normale dönüyor rüyacım nasıl iyi mi

sevindim tatlım.. inşallah çabucak sonlanır..

rüyacığın şirine şirine bakınıp duruyor :))
bu ara biraz huysuz tatlım yine, kolundaki aşısı kabuk atmaya başladı, hiç dokunamıyoruz o tarafına, hatta sağ göğsümü sağacağım birazdan, o taraftan doğru düzgün emziremedim bugün..

sen nasılsın canım??

hangi aşı bu yaaa bizim koldaki aşı kızarık sadece kabuk falan yok. 3. aşımızda bacaktan olcak sanıırm

hangi aşı bu yaaa bizim koldaki aşı kızarık sadece kabuk falan yok. 3. aşımızda bacaktan olcak sanıırm

şimdiye kadar bir tane yapılmış olması lazım zaten koldan.. bizimki de 3-5 gündür kabuklanmaya başlıyo canım. yapıldıktan 2-2,5 ay sonra değişmeye başlıyormuş..

niye kimse bana hoşbulduk demiyor bu 2. olmuştu bebebeğim huysuz olduğundan arada sırada giriom en azından bi selam verin

canım ya, ben hiç selamımı alan var mı diye bakmıyorum

direk yazıyorum

millet selamını almıyosa özellikle değildir yani :) direk dalacan konuya

hatta bazen hepimiz kendi kendimize konuşuyoz gibi oluyoz :)

şimdiye kadar bir tane yapılmış olması lazım zaten koldan.. bizimki de 3-5 gündür kabuklanmaya başlıyo canım. yapıldıktan 2-2,5 ay sonra değişmeye başlıyormuş..

bizimki iltihabını akıttı bile, hala da devam ediyor

sizinkiler de başlar yakında ececim :)

rüya geç mi uyuyor annesi?

evet şimdiye kdr bitane oldu koldan ay uyuyo şimdi merak ettim en son kızarıktı orası.

evet bak nasıl daldı pike konuya
o kendi kendine konuşmalar çok komik oluyor, herkes başka bi şey söylüyor

haha heleki ben gece olunya yazıom kendi kendime bu gacılar pat die çıkıveriolar görmüolar sona bende boş boş cevap bekliom hahah sabahta yazan olmuo geçmişe bakıp en çok ben burdaım ben napim heheh

valla ben de selam vermiyom dalıveriyorum
mecburen herkes iki yazıyım diyor derdini anlatıp rahatlama derdinde o yüzden selamlaşmaya gerek yok dalalım muhabete etrafı toplayıp yatayım oyyyyy her yer her yerde belim kasıklarım fena ağırıyor oyyy anam oyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…