niye kimse bana hoşbulduk demiyor bu 2. olmuştu bebebeğim huysuz olduğundan arada sırada giriom en azından bi selam verin
iyi çok şşükürr düzeldi gibi kakasının rengi normale dönüyor rüyacım nasıl iyi micanım hoşgeldin...
nasıl oldu oğluş??
Benim oğlan bugun uyanmış beşikte sesi cıkmıyor bende yatagı toplamak ıcın odaya girdim birden karşısına cıkınca cocuğun beni gördü bir çığlıgı bastı nasıl korktu yavrumm nasıl agladı sonra kucagıma aldım zorla sakinleştirdim güleyimmiağlayımmı :86:yüreğim parçalandı
iyi çok şşükürr düzeldi gibi kakasının rengi normale dönüyor rüyacım nasıl iyi mi
sevindim tatlım.. inşallah çabucak sonlanır..
rüyacığın şirine şirine bakınıp duruyor :))
bu ara biraz huysuz tatlım yine, kolundaki aşısı kabuk atmaya başladı, hiç dokunamıyoruz o tarafına, hatta sağ göğsümü sağacağım birazdan, o taraftan doğru düzgün emziremedim bugün..
sen nasılsın canım??
hangi aşı bu yaaa bizim koldaki aşı kızarık sadece kabuk falan yok. 3. aşımızda bacaktan olcak sanıırm
niye kimse bana hoşbulduk demiyor bu 2. olmuştu bebebeğim huysuz olduğundan arada sırada giriom en azından bi selam verin
şimdiye kadar bir tane yapılmış olması lazım zaten koldan.. bizimki de 3-5 gündür kabuklanmaya başlıyo canım. yapıldıktan 2-2,5 ay sonra değişmeye başlıyormuş..
şimdiye kadar bir tane yapılmış olması lazım zaten koldan.. bizimki de 3-5 gündür kabuklanmaya başlıyo canım. yapıldıktan 2-2,5 ay sonra değişmeye başlıyormuş..
canım ya, ben hiç selamımı alan var mı diye bakmıyorum
direk yazıyorum
millet selamını almıyosa özellikle değildir yani :) direk dalacan konuya
hatta bazen hepimiz kendi kendimize konuşuyoz gibi oluyoz :)
bizimki iltihabını akıttı bile, hala da devam ediyor
sizinkiler de başlar yakında ececim :)
rüya geç mi uyuyor annesi?
canım ya, ben hiç selamımı alan var mı diye bakmıyorum
direk yazıyorum
millet selamını almıyosa özellikle değildir yani :) direk dalacan konuya
hatta bazen hepimiz kendi kendimize konuşuyoz gibi oluyoz :)
evet bak nasıl daldı pike konuya
o kendi kendine konuşmalar çok komik oluyor, herkes başka bi şey söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?