burda yok ıkea ya nasıl bısey?
bızede yonteeemmmmmmmmmmmmm bızedeeeeeeeeeeee hhhhhhhhhhhhhhhhhhh
burdada yok arkadasım bursadan gonderecek netten bak ıkea antılop mama sandalyesı 50 lıra
kızım kalktı ii muhabbetler size kib
baktım:)))))))) guzel.
yukardaki sabahtan beri takur tukur temizlik yapıyor ya, vallahi başım ağrıdı.. rüya da uyandı sesten..
allah cezanı vermesin kadın ya, sanki ev taşınıyor anlatamam kızlar.. valla beynim zonkladı.. hele o her gün halı çırpması yok mu beynime vurur gibi, ev sallanıyor.. saygısız
yukardaki sabahtan beri takur tukur temizlik yapıyor ya, vallahi başım ağrıdı.. rüya da uyandı sesten..
allah cezanı vermesin kadın ya, sanki ev taşınıyor anlatamam kızlar.. valla beynim zonkladı.. hele o her gün halı çırpması yok mu beynime vurur gibi, ev sallanıyor.. saygısız
aslında net olarak karar veremedım ama bana kullanıssz gıbıde gelmedı bılmıyom yanı alırım heralde dızaynıda gsl modern hhhh
allahım allahım ya ben tepemden bısı sılkelendımı uyuz olurum ya sınırlerım zıplar
kaç kere de söyledim ama anlamaz.. sen silkeliyorsun benim camlarım batıyo.. yazın kapılar camlar açıkken de evime giriyor ya, gerizekalı.. ha bir de çok titiz olduğu için silkeledikten sonra süpürür evini, yine takır tukur tabi.. bir de yönetici bu dangalak..
ayyy kızlar kaana elma suyu yerıne elmayı pure yapıp yedırdım. 2 cay kasıgı yedı:))))))))
sen benım oglanın yedıklerını gorsen elma prelerını yuttu resmen kasık kasık hhhhhhhhhh
bugunde havuc suyunu tattırmayı dusunuyorum
havucu makınada mı sıkıyosun.
çankaya belediyesi yasakladı tatlım yıllar önce.. bizimkinin kafası almamıştır tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?