2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yukardaki sabahtan beri takur tukur temizlik yapıyor ya, vallahi başım ağrıdı.. rüya da uyandı sesten..
allah cezanı vermesin kadın ya, sanki ev taşınıyor anlatamam kızlar.. valla beynim zonkladı.. hele o her gün halı çırpması yok mu beynime vurur gibi, ev sallanıyor.. saygısız

allahım allahım ya ben tepemden bısı sılkelendımı uyuz olurum ya sınırlerım zıplar

var boyle ınsanlar ya...

aslında net olarak karar veremedım ama bana kullanıssz gıbıde gelmedı bılmıyom yanı alırım heralde dızaynıda gsl modern hhhh

bende bakıcam evden cıkabılırsem. bugun kayınvalıdem gelecektı kaanı bakacaktı ben de kuafore gıdecektım guyaaaa. ama gelmıycekmış.

allahım allahım ya ben tepemden bısı sılkelendımı uyuz olurum ya sınırlerım zıplar

kaç kere de söyledim ama anlamaz.. sen silkeliyorsun benim camlarım batıyo.. yazın kapılar camlar açıkken de evime giriyor ya, gerizekalı.. ha bir de çok titiz olduğu için silkeledikten sonra süpürür evini, yine takır tukur tabi.. bir de yönetici bu dangalak..

ayyy kızlar kaana elma suyu yerıne elmayı pure yapıp yedırdım. 2 cay kasıgı yedı:))))))))

halı sılkeleme ısı 12 ye kadar bıtmelı ve gunu olmalı.

havucu makınada mı sıkıyosun.

yok canım ya makıne sımdı alcam. rende yapıp suyunu sıkıyorum zaten 2 cay kasıgı kadar verıyorum tadımlık.

çankaya belediyesi yasakladı tatlım yıllar önce.. bizimkinin kafası almamıştır tabi..

bızım apartmanda da yasak. ıstanbuldayken gunu vardı o gun sılerddık 11 e kadar. ben evlendıgımden berı sılmıyorum. mutfak halımı balkonun ıcıne sılıp yıkıyorum balkonu.

balum benim de bir kaç kere masaörtüsü silkelemem gerekti valla mutfak balkonuma silkeleyip yıkadım.. altımda 2 küçük çocuklu bi kızcağız var, yan apartmanın alt katında yine bebek.. insan nasıl kıyıp her gün halı silkeleyebilir anlamış değilim.. gece 12ye kadar gürültüleri bitmez, merdivenlerden bir çıkışları var, ordu geçiyor zannedersin.. gece 2 de bavul çekiştirirler koridor boyunca.. neyse yahu iyice sinirleniyorum, başımın ağrısı artıyor.. kapatayım bu konuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…