2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

14 şubat sevgililer günü ve ben bu sene ilk defa birşey alamıyacağım dışarıya çıkamadığım için mağdurum mağdurumda mağdurum...çalışmıyorum maaşımda yok

aynen canım bende çok vermiyorum hafta sonuda yoğurt tattırmayı düşünüyorum süt satan birini bulabilirsek eşime aldıracağım hafta sonu bi deniyeceğim yoğurduda.

ben de kayınvalıdem sut getırıyo ya bı dahkı getırısınde yapıp vercem.

suan karsımda aralarındakı yas farkı 90 yıl olan ıkı kıs oturuyor oglum ve anneannem hhhh:98:

ayyyy maşallah ikisine de :))))

pöfff ya..

maşallah canım

suyunu da verıyorum. amacım tatlara alısması cok vermıyorum o yuzden.

ben de bugün mayaladığım yoğurttan verdim 1,5 çaykaşığı falan, şapırdatarak yedi :))
kıyameti kopardı, daha da istedi ama sadece suyundan verdim 2 kaşık daha..
sonra da emmedi, tutturdu ama acıkınca paşa paşa emmek zorunda kaldı..
afacan yok öyle hemen memeyi bırakmak

bız sevgılıler gununu kutlamıyoruz.

hımmmm biz kutluyoruz kaç gündür başının etini yiyom bana ne alcan diye isyan bayrağını çekti kendimi hediye paketi yaptırcam dedi üzerimede bir kırmızı kurdele bağlıyacağım dedi :))) al sana hediye aman ben alamıyorum birşey ondanda beklemiyorum geçen sene ev aldı tapuyu benim üzerime yaptırdı o bana ömür boyu yetermiş.

Bizede vermedi ,çünkü baslıyımmı dedim ,anne sütü ile beslenen bebekler 4.cü ayda 500 yada 700 gr alması normalmiş

ozel gunlerde cıcek en guzelı esım hep alır. ama sevgılıler gunu bızım gunumuz degıl herkesın gunu ve bıze her gun sevgılıler gunu:)

Bizede vermedi ,çünkü baslıyımmı dedim ,anne sütü ile beslenen bebekler 4.cü ayda 500 yada 700 gr alması normalmiş

evet 500 gr normalmıs. elmayla havuc kılo aldırmıyor zaten.

Kızlar bence ek gıda geçmek için acele etmeyin.kg alımı azsa bişey diyemicem
canım acele etmek değil benim amacım benim 6 yaşında kızım var onu hep dr.tavsiyesine göre büyüttüm 6.ayda ek gıdaya başlamıştım herşeyi püre halinde veriyordum şimdi 6 yaşında ve hala yemeği güzelce yemiyor başında bekliyorum o yemek yerken.şimdi ise zaten amaç öyle çok çok vermek değil sadece tatlara alışması için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…