bana dün dr.istersen başlayabilirsin demişti bende vereceğim azar azar suyunada alışsın,püreyede bence 6. ay geç olabilir
suyunu da verıyorum. amacım tatlara alısması cok vermıyorum o yuzden.
aynen canım bende çok vermiyorum hafta sonuda yoğurt tattırmayı düşünüyorum süt satan birini bulabilirsek eşime aldıracağım hafta sonu bi deniyeceğim yoğurduda.
14 şubat sevgililer günü ve ben bu sene ilk defa birşey alamıyacağım dışarıya çıkamadığım için mağdurum mağdurumda mağdurum...çalışmıyorum maaşımda yok
ben de kayınvalıdem sut getırıyo ya bı dahkı getırısınde yapıp vercem.
gerçi daha süt mayalamayı bile bilmiyorum :) ama öğrenebilirim sanırsam
Slm kıslar nasılsınız bakıyorum baslamışınız ek gıda dr bize vermedi
suan karsımda aralarındakı yas farkı 90 yıl olan ıkı kıs oturuyor oglum ve anneannem hhhh:98:
öncelikle selam canım bizim binadada günü olsun dedik ama kim dinliyo bide burda herkes hava sıcaksa balkonlara yastık yorgan ne varsa seriyolar havalansın diye iyide yukardan çamaşır sercen olmaz balkon yıkıycan olmaz bekliyosun onlar tparlasında sıra sana gelsin diye üst komşumda arka balkondan silkeler ama bizim yatak odasıyla oglanın odasının pencereleri açıkmı kapalımı diye sormadan görmezsen tüm toz içeri sinirleniyorum ama bişeyde diyemiyorum ev sahibimiz dayısı yazın eşi mutfak penceresinden sigara içiyo külleri bizim mutfakta düşün yani allahtan üst katımda bir aile oturuyo fazla olsa ne yapardım bilmiyorum
slm kızlar nasılsınız dün aşı olmuştuk ya çok şükür ateşimiz ve huzursuzluğumuz olmadı(maşallah meleğime)sadece akşam saat 8 de 37derece oldu biara bende 1 ölçek ateş düşürücü verdim ve uyuttum aslında 37 derece ateş sayılmaz ama gece ateşlenir bende uyuyup farkına varamaz sam diye korktuğum için verdim ateş düşürücüyü.
suyunu da verıyorum. amacım tatlara alısması cok vermıyorum o yuzden.
bız sevgılıler gununu kutlamıyoruz.
maşallah minik meleğe normalde çocuklar yoğurdu pek sevmezler
bende hafta sonu deniyeceğim
ben hep mayalıyom super oluyor:)
Slm kıslar nasılsınız bakıyorum baslamışınız ek gıda dr bize vermedi
hımmmm biz kutluyoruz kaç gündür başının etini yiyom bana ne alcan diye isyan bayrağını çekti kendimi hediye paketi yaptırcam dedi üzerimede bir kırmızı kurdele bağlıyacağım dedi :))) al sana hediye aman ben alamıyorum birşey ondanda beklemiyorum geçen sene ev aldı tapuyu benim üzerime yaptırdı o bana ömür boyu yetermiş.
Bizede vermedi ,çünkü baslıyımmı dedim ,anne sütü ile beslenen bebekler 4.cü ayda 500 yada 700 gr alması normalmiş
canım acele etmek değil benim amacım benim 6 yaşında kızım var onu hep dr.tavsiyesine göre büyüttüm 6.ayda ek gıdaya başlamıştım herşeyi püre halinde veriyordum şimdi 6 yaşında ve hala yemeği güzelce yemiyor başında bekliyorum o yemek yerken.şimdi ise zaten amaç öyle çok çok vermek değil sadece tatlara alışması için.Kızlar bence ek gıda geçmek için acele etmeyin.kg alımı azsa bişey diyemicem
inşlh.bende tutturabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?