2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ya kızlar apartmanlarda gunu bıle olsa halı sılkelemek bana hc uygun gelmıyo ya

öncelikle selam canım bizim binadada günü olsun dedik ama kim dinliyo bide burda herkes hava sıcaksa balkonlara yastık yorgan ne varsa seriyolar havalansın diye iyide yukardan çamaşır sercen olmaz balkon yıkıycan olmaz bekliyosun onlar tparlasında sıra sana gelsin diye üst komşumda arka balkondan silkeler ama bizim yatak odasıyla oglanın odasının pencereleri açıkmı kapalımı diye sormadan görmezsen tüm toz içeri sinirleniyorum ama bişeyde diyemiyorum ev sahibimiz dayısı yazın eşi mutfak penceresinden sigara içiyo külleri bizim mutfakta düşün yani allahtan üst katımda bir aile oturuyo fazla olsa ne yapardım bilmiyorum

slm kızlar nasılsınız dün aşı olmuştuk ya çok şükür ateşimiz ve huzursuzluğumuz olmadı(maşallah meleğime) sadece akşam saat 8 de 37derece oldu biara bende 1 ölçek ateş düşürücü verdim ve uyuttum aslında 37 derece ateş sayılmaz ama gece ateşlenir bende uyuyup farkına varamaz sam diye korktuğum için verdim ateş düşürücüyü.

benımde kunefe yada profıterol ıstedı canım ya yada kabak tatlısı hepsı aynı andada olabılır tabı sansım varsa hhhhhh

cok sukur canım olmamıs ates. ıyı yapmıssın. gece ates cıkıp anlamayanlar oluyor sonu cok acı... ıyı yapmıssın.

benımde kunefe yada profıterol ıstedı canım ya yada kabak tatlısı hepsı aynı andada olabılır tabı sansım varsa hhhhhh

kunefe de olabılır:) ben cevızlerı kırıyom bı yandan. kaan huysuzluk yapmazsa yaparım burmayı da. durmazsa aksam kocacıgım bakar ona ben yaparım:)

senın cızelge yok ne kadarlık oldu bebıs. dişten dolayı olmasın.

bende aynı durumdan şikayetçiyim.uydu 20 dk sonra bağırarak uyandı.sallıyorum meme veriyorum yok elleriyle beni ciziyor.

4 aylık oldu, dişten değildir heralde, sıkıntısı ne bilmiyorum gaz mı acba

benımkıde benı cızıyor ya. bıde oyle acı aglayarak uyanıyorkı. ama aşıdanmıs ya. 2 ay olcak o asıyı olalı sımdı kabuk oldu kocaman.

benimkide beni çiziyor, verem aşısı mı, acıyo olabilirmi hala

oglum resmen portakal kemırıyoooooooo mınık kemırgenım benım

bende mandalina suyu verdim, 2-3 kaşık içti, nasıl yüzünü buruşturuyo, ekşi geldi heralde, sonra çıkardı ağzından yemedi

ben dün havuç suyu sıktım 2 tatlı kaşığı verdim.bugünde cam rendede elma renledim 2 çay kaşığı püre olarak verdim diğer kalan elmanında suyunu sıktım 3 tatlı kaşığı verdim içti

ya kızlar apartmanlarda gunu bıle olsa halı sılkelemek bana hc uygun gelmıyo ya

valla ben çırpıyorum haftada 1 kere halılarımı süpürünce tozu gitmiyormuş gibi geliyor.zaten 2.katta oturuyorum benim alt katım karakol ordada kimse rahatsız olmaz.çünkü hafta sonu boş o oda.

evet canım o aşı. bende o olmaz dedım ama sımdı kabuk olmus. bı bak ıstersen ne alemde.

ben bugun ılk defa pure olarak verdım hosuma gıttı artık vercem hep:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…