2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

Kızlar bence ek gıda geçmek için acele etmeyin.kg alımı azsa bişey diyemicem
canım acele etmek değil benim amacım benim 6 yaşında kızım var onu hep dr.tavsiyesine göre büyüttüm 6.ayda ek gıdaya başlamıştım herşeyi püre halinde veriyordum şimdi 6 yaşında ve hala yemeği güzelce yemiyor başında bekliyorum o yemek yerken.şimdi ise zaten amaç öyle çok çok vermek değil sadece tatlara alışması için.

evet aynen. ben anne sutu vercem dıyodum 6 ay gerek yok baska tada ama bı kere sutum kesılmıstı hıcbır mamayı yemedı. korkuyorum 6 aydan sonra dırek alısmaz dıye.

kendi kendime yazayım ay canım çok sıkıldı evde çok bunaldım evde oturmaktan istanbula gitmek ve bütün mağazaları talan etmek istiyorum gezmek nefes almak istiyorum ama nisan ayını beklemem gerek ((

slm ben yogurt yapmayı hiç beceremem pek te sevmenm illa yogurtta vermek gerek mi

yogurta da alıstırmak lazım.

kendi kendime yazayım ay canım çok sıkıldı evde çok bunaldım evde oturmaktan istanbula gitmek ve bütün mağazaları talan etmek istiyorum gezmek nefes almak istiyorum ama nisan ayını beklemem gerek ((

ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ayyy saat 4 olmuş kocacımda 5 de gelir engeç 5 i 10 geçe ammmaaaa yemeğimi yaptım hazır ve nazır bekliyorum evimizin direğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…