canım acele etmek değil benim amacım benim 6 yaşında kızım var onu hep dr.tavsiyesine göre büyüttüm 6.ayda ek gıdaya başlamıştım herşeyi püre halinde veriyordum şimdi 6 yaşında ve hala yemeği güzelce yemiyor başında bekliyorum o yemek yerken.şimdi ise zaten amaç öyle çok çok vermek değil sadece tatlara alışması için.Kızlar bence ek gıda geçmek için acele etmeyin.kg alımı azsa bişey diyemicem
tutmazsa buyuk bı kaba su kaynatıp koyarsın mayaladıgın yogurdu ıcıne oturttur:) su soguyunca tutmus olacaktır.
canım acele etmek değil benim amacım benim 6 yaşında kızım var onu hep dr.tavsiyesine göre büyüttüm 6.ayda ek gıdaya başlamıştım herşeyi püre halinde veriyordum şimdi 6 yaşında ve hala yemeği güzelce yemiyor başında bekliyorum o yemek yerken.şimdi ise zaten amaç öyle çok çok vermek değil sadece tatlara alışması için.
Kızlar bence ek gıda geçmek için acele etmeyin.kg alımı azsa bişey diyemicem
iyi fikir tutmazsa öyle yaparım
benimki 3-4 satte tutmadı, kaloriferin üstüne koydum..
ama öyle çok sıcak değildi kalorifer, epey de güzel oldu, ilk mayalama için :)
slm ben yogurt yapmayı hiç beceremem pek te sevmenm illa yogurtta vermek gerek mi
kendi kendime yazayım ay canım çok sıkıldı evde çok bunaldım evde oturmaktan istanbula gitmek ve bütün mağazaları talan etmek istiyorum gezmek nefes almak istiyorum ama nisan ayını beklemem gerek((
ay ben kaloriferin üstüne koysam yoğurt değilde yoğurt çorbası olur benimki sıcaktan
yogurta da alıstırmak lazım.
ben deeeeeeeeeeeeeeeeeeee
anladık yogurt corbası olur
hayde ozaman ist.da buluşalım.gezmekten eve gelemem heralde.
kız bastım gitmedi saniye gösteriyordu bende kaptırdım kendimi galiba sürekli basmışım
aynen ya. orda nerde oturuyor annenler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?