2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sağolun hanımlar ya iyiyim. kahvaltı bulaşıklarını yıkadım annem kovmasın die o kdr da salmayalım demi

ecrinim allahım şifalar versin çok geçmiş olsun hastalıkla beraber birde cocugun sorumlugu zor oluyor geçen bende grıptım ayy allhım yardımcımız olsun

ya kızlar bize geçen ay doktorumuz multitabs verdi ve bunu kullanın devit 3 ü bırakın dedi
ve birde ferro sanol verdi onuda 1 yaşına kadar kullanın dedi

ama ben heryerde devit 3 ü 1 yaşına kadar kullanın diye okuyprum
acaba multitabsta devit 3 demi varda kullanma dedi anlamadım
multi tabs kullanan varmı

ecrinim allahım şifalar versin çok geçmiş olsun hastalıkla beraber birde cocugun sorumlugu zor oluyor geçen bende grıptım ayy allhım yardımcımız olsun

anlıyormu nedir cnm çok usluydu benim kız buraya geldik hep beni istedi ağladı hep.

Ya bişe sorcam annemde ankastre var deli oluom yaa nasıl silersem sileyim illa iz kalıyor sizde varmı nasıl siliyorsunuz. :d

canım avcılardayım.... önceden üskadardaydım... geldik buralara işte....nerden nereye.... keşke görüşebilsek

ayyy ben k.çekmece de dogup buyudum avcılar deyınce ıcım bı hos oldu:) nohutlu pılavda orda oturuyor:)

cok sevındım canım yaaaa. senı unuturmuyuz hıc. saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım inş

SALMADIM CNM AY BURASI SICAKMIŞ HİÇ EVİME GİDESİM GELMEDİ ŞİMDİ :d

YA NİE Bİ TON VİTAMİN VERİYOLAR ÇOCUKLARA ANLAMIYORUM BEN D VİTİDE HERGÜN VERMİOM. ŞİMDİ BİDE KAN İLACI VERDİ. YOK BOĞAZINA DAMLAT D VİTLE AYNI ANA VERME FALAN. UFACIK ÇOCUĞA FAZLA DEĞİLMİ :s

balum aylık kontrollere göturuyormusun oğlanı ..biizm dr 4 bucuk ayllıkken görüşelim dedi mehmet beyy

bızım de mehmet bey demedı oyle bısey. gıtmıyoruz bız. sunnet olduktan sonra bı kez gıttık. o tavsıye etmıstı bıze sunnetı. cok begendı kım yaptı fılan dedı. bı sorun olmadıgı surece gelmenıze gerek yok dedı.

anlıyormu nedir cnm çok usluydu benim kız buraya geldik hep beni istedi ağladı hep.

Ya bişe sorcam annemde ankastre var deli oluom yaa nasıl silersem sileyim illa iz kalıyor sizde varmı nasıl siliyorsunuz. :d

ney ankastre olan benım fırın bulasık makınesı hepsı ankastre. hangısını sılemıyon?

bebişlerimiz insan seçiyor yaa benimkide başkalarında ağlıyor genelde.babayla bende duruyor.ama alışınca duruyor annemlerde.

ankastre için cif in paslanmaz yüzey temizleyicisi var onu kullanıyoprum dışı gri renk.öbürleri çiziyor ve iz kalıyor.temizlikçi, bayan önermiişti banada

valla cnm aynen öyle
bende sinir oluyorum ufacık bebeğe veriyolar vitamin demir kan offff
yavrumda hiç birii sevmiyorrr :36
:

OCAĞA DELİ OLDUM FIRINDA GÜYA ANTİFİNGERPRİNT GÜYA HERYERİ PARMAK İZİ DOLUO :d MARKASI ARÇELİK OCAK SİYAHLARDAN FRN GRİ. DAVLUMBAZDA GRİ.

benımde parmak ızı olmayandan grı. ben hıc sılme sorunu yasamıyorum. gecen fırında balık yaptım fırının ıcının vıdalarını sokup temızledım oyle kolaydı kı. arcelık benım de.

bılmıyordum bunu. ben dıkkatlı sılıyordum ama hamıleyken eve gelenler yardım edıyordu ya bana o donem de azcık cızılmıs benım de. dıkkatlı bakınca bellı oluyor.

ANNEMLERİ TANIODU AMA UNUTMUŞ GALİBA BİDE RAHATSIZDI SANKİ.BAKAYIM PASLANMAZ YÜZEY TEMİZLEYİCİMİ YAZIO ÜSTÜNDE. BANA DEİLDE ANEYE LAZIM. :d
valla cnm aynen öyle
bende sinir oluyorum ufacık bebeğe veriyolar vitamin demir kan offff
yavrumda hiç birii sevmiyorrr :36
:

BENİMKİ ALLAHTAN İÇİO YAVRUM :d.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…