slm kızlar bugün kalabalığız.son aşıyı kimler yaptırdı.yine 3 tane mi vuruluyooooooo
sağolun hanımlar ya iyiyim. kahvaltı bulaşıklarını yıkadımannem kovmasın die o kdr da salmayalım demi
2 tane. mutlaka cvp vermıslerdır de. kız sen nerelerdesın ya:)
evet evet salmaa:)
ecrinim allahım şifalar versin çok geçmiş olsun hastalıkla beraber birde cocugun sorumlugu zor oluyor geçen bende grıptım ayy allhım yardımcımız olsun
canım avcılardayım.... önceden üskadardaydım... geldik buralara işte....nerden nereye.... keşke görüşebilsek
güzel anneler nasılsınız????
beni hatırladınız mı...ben ikinci bebişimi bekliyorum, eylül annesi olucam bu sefer.
sizlerle kurduğumuz o sıcak iletişimi bu grupta inannın bulamadım hep ilk göz ağrım olacak bu topik benim. sürekli takip ediyorum sizi ve bebişlerinizi...
ben tekrar genetik inceleme yaptırıcam bebişime, çok az kaldı 2 hafta sonra hastanedeyiz, cvs için... geçen sene hep siz yanımdaydınız, güç alırdım bu topikten, bu sefer yalnızım...
içimden bir ses bebeğimin sapasağlam olduğunu söylüyor, çok endişeli olmama rağmen korkum geçenki kadar değil...
benim için dualarınızı eksik etmeyin ne olur, sizden öğreneceğim çok şey olacak daha...
SALMADIM CNM AY BURASI SICAKMIŞ HİÇ EVİME GİDESİM GELMEDİ ŞİMDİ :d
ya kızlar bize geçen ay doktorumuz multitabs verdi ve bunu kullanın devit 3 ü bırakın dedi
ve birde ferro sanol verdi onuda 1 yaşına kadar kullanın dedi
ama ben heryerde devit 3 ü 1 yaşına kadar kullanın diye okuyprum
acaba multitabsta devit 3 demi varda kullanma dedi anlamadım
multi tabs kullanan varmı
balum aylık kontrollere göturuyormusun oğlanı ..biizm dr 4 bucuk ayllıkken görüşelim dedi mehmet beyy
anlıyormu nedir cnm çok usluydu benim kız buraya geldik hep beni istedi ağladı hep.
Ya bişe sorcam annemde ankastre var deli oluom yaa nasıl silersem sileyim illa iz kalıyor sizde varmı nasıl siliyorsunuz. :d
ney ankastre olan benım fırın bulasık makınesı hepsı ankastre. hangısını sılemıyon?
anlıyormu nedir cnm çok usluydu benim kız buraya geldik hep beni istedi ağladı hep.
Ya bişe sorcam annemde ankastre var deli oluom yaa nasıl silersem sileyim illa iz kalıyor sizde varmı nasıl siliyorsunuz. :d
YA NİE Bİ TON VİTAMİN VERİYOLAR ÇOCUKLARA ANLAMIYORUM BEN D VİTİDE HERGÜN VERMİOM. ŞİMDİ BİDE KAN İLACI VERDİ. YOK BOĞAZINA DAMLAT D VİTLE AYNI ANA VERME FALAN. UFACIK ÇOCUĞA FAZLA DEĞİLMİ :s
OCAĞA DELİ OLDUM FIRINDA GÜYA ANTİFİNGERPRİNT GÜYA HERYERİ PARMAK İZİ DOLUO :d MARKASI ARÇELİK OCAK SİYAHLARDAN FRN GRİ. DAVLUMBAZDA GRİ.
bebişlerimiz insan seçiyor yaa benimkide başkalarında ağlıyor genelde.babayla bende duruyor.ama alışınca duruyor annemlerde.
ankastre için cif in paslanmaz yüzey temizleyicisi var onu kullanıyoprum dışı gri renk.öbürleri çiziyor ve iz kalıyor.temizlikçi, bayan önermiişti banada
bebişlerimiz insan seçiyor yaa benimkide başkalarında ağlıyor genelde.babayla bende duruyor.ama alışınca duruyor annemlerde.
ankastre için cif in paslanmaz yüzey temizleyicisi var onu kullanıyoprum dışı gri renk.öbürleri çiziyor ve iz kalıyor.temizlikçi, bayan önermiişti banada
valla cnm aynen öyle
bende sinir oluyorum ufacık bebeğe veriyolar vitamin demir kan offff
yavrumda hiç birii sevmiyorrr :36:
valla cnm aynen öyle
bende sinir oluyorum ufacık bebeğe veriyolar vitamin demir kan offff
yavrumda hiç birii sevmiyorrr :36:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?