2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ben kendiminkinde cahillik ettim cizdim az bide yağçöz falan kullanmıştım grisini aldı bi kaç yerinin nasıl becerdiyse yağçöz falan dökmeyin yani :d

ben kendiminkinde cahillik ettim cizdim az bide yağçöz falan kullanmıştım grisini aldı bi kaç yerinin nasıl becerdiyse yağçöz falan dökmeyin yani :d

Allah ıyılıgını versın ben cıf bıle kullanmıyorum:) ama paslanmaz olanından aldırayım barı.

günaydın kızlar. ecrin kız iyileştiğine sevindim ama öyle çok yorma kendini bulaşık mutfak falan yat sonra nüksetmesin. anneler kovarmı hiç evlatlarını. naz yap azıcık

günaydın kızlar. ecrin kız iyileştiğine sevindim ama öyle çok yorma kendini bulaşık mutfak falan yat sonra nüksetmesin. anneler kovarmı hiç evlatlarını. naz yap azıcık

bunu anne olunca daha ıyı anladık valla. anneler evlatlarına kıyamaz ve karsılık beklemeden sever.

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Ecrin geçmiş olsun umarım hemen atlatırsın
sağol cnm sadece burun akıntım kaldı ateş halsizliim falan geçti.
iyiyim canım yeni kalktım, bakınıyoruz azcık
oh oh iyi olmana sevindim hg din

bunu anne olunca daha ıyı anladık valla. anneler evlatlarına kıyamaz ve karsılık beklemeden sever.
haha o dediğiniz benim annem için geçerli değil

günaydın kısslaaarrr

dün hani bana gaz verin iş yapayım demiştim de aslansın kaplansın nidaları arasında işe koyulmak için kalkmıştım ya, işte o sırada kızım uyandı ve akşam 8'e kadar, yani babası gelene kadar hiiiiiiç mi hiç durmadı, mızıldandı durdu.. saat 6 gibi kucağımda rüya, bi tarhana çorbası yaptım hepsi o.. hatta onu da tuzsuz yapmışım.. gece uyuduktan sonra 4 gömlek 1 pantolon ütüledim, kızımın akşama kdar batırdığı 3 takım kıyafeti suya bastırdım.. ha bir de masayı topladım o saatte o kadar..

gece de sağolsun her saat başı kalktı ve her kalkışında yaygarayı kopardı.. resmen ruh gibiyim hala..

miraggio da sormuş sağolsun, halletin mi diye.. yapamadım hiç bir şey yahu.. üstelik yarın eşim eğitime şehir dışına gidiyor.. kızım da sadece babası gelince keyifleniyor akşamları, yandım ben yahu

ece, pike umarım toparlanırsınız artık.. bebişler de emdikleri için vücutları dirençlidir, korkmayın bir şey olmaz allahın izniyle.. dua ediyorum ikinize de.. ayy alıntı yapamadım, aklımd abu kadar kaldı.. umarım bi şey atlamamışımdır..

aynen tatlım yaaa. bugün annemle konuşuyoruz tel de sabah. siz benim için bebeksiniz daha dedi. ağlayacaktım valla. bizim çocuklarımız da bizim için hep bebek kalacaklar.

demır ılacına basladın mı ondan mı oyle huysuzdu?

demir ilacını kansızlık olup olmadığına bakmadan karar işimi veriyolar

her bebege verılıyor canım.

aynen tatlım yaaa. bugün annemle konuşuyoruz tel de sabah. siz benim için bebeksiniz daha dedi. ağlayacaktım valla. bizim çocuklarımız da bizim için hep bebek kalacaklar.

evet ya bazen dusunuyorum da buyuse bıle benım bebegım bu yaaa

cnm benim kıyamam be size yaaa. oluyor bazen bebişler böyle biz geçen hafta böyleydik, çok şükür iyiyiz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…