2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sağolasın canım ya, şimdi gördüm yazdığını :)

sağol pike bende seni merak ettim kilo vermişin sevinsekmi üzülsekmi ben verdimmi bilmiomda kafamı kaldıramıodum. ayakta duramıodum eşim kolumdan tutuodu hep. bu saatte kızım ağlamasına uyandım ateşli gibi geldi ölçtüm 38.5 soydum hemen düştü gibi ama off öksürüo falan bulaştımıki onada şimdi ayağımda ağzında emzik inleyip duruo yavrum

kızlar hepinize geçmiş olsun tekrardan
hep diyorum yine diyorum ZENCEFİL,PEKMEZ,KARABİBER SICAK SUYA KARIŞTIRIN İÇİNNN HASTA OLUN OLMAYIN GÜNLÜK TÜKETİN

ben bunun bir alt modelini aldım.gayet kullanışlı.çift yönli,olması ,sürüş hakimiyeti iyi.baston araba bizim bagaja sığmıyor bu sığıyor.ama tek elle felan kapatamıyprum ben yani yanımda muhakkak birisi olmalı,bebiişi tutacak :)

hep diyorum yine diyorum ZENCEFİL,PEKMEZ,KARABİBER SICAK SUYA KARIŞTIRIN İÇİNNN HASTA OLUN OLMAYIN GÜNLÜK TÜKETİN

ben bu karışımları bitki çaylarını sevemedim gitti.zencefili hiç sevmedim hele.ama içmek lazım aslında.allahtan kışın çok hasta olmam.ben genelde yaz başınsda olurum grip ve çok fena geçerrrrrrr.

kızlar.dün dr a gittik kuzum 4.ayı bitirdi 7.320 kg olmuş.boy 64 cm.ordanda kendime spor ayakkabı alayım diye avm ye gittik ilk kez durmadı benim kerara.panço giydirmiştim üstüne parmaklarını ağzına alamadı yaa kudurduuu.bişi alamadan döndüm.bide sakinleştiriyim diye kucakta taşıdım bayaa belim kopuyor şimdi ağrıdan.

ay tam okurkende sıcak su içiodum şekerli boğazımı yumuşatsın die hemen hepsi vardı koydum suyuma tadıda gayet iyi içerim ben hergün.

o duyguyu şöyle bilirim benım kızla birlikte gidince hep ona alınır ve ben elim boş gelırım eve
ama artık akıllandım çarşıya yalnız cıkıyorum haha

selam kizlar
pike ,ecrin gecmis olsun

bizde dün asimizi olduk benim kiz yine noktonin altina düstü gelisimi yavas morol sifirrrrrrrr
ek gidaya ragmen büyütemiyorum ben bu kizi

o duyguyu şöyle bilirim benım kızla birlikte gidince hep ona alınır ve ben elim boş gelırım eve
ama artık akıllandım çarşıya yalnız cıkıyorum haha

bende yalnız takılmak istiyorumm.gülceyle annemler başedebiliyor ,yani benim kız onlarda duruyor,babaanne ve halayı görünce çığlığı basıyor anlamadım niye annemlerde istanbula gittiler ilerde gidemeyiz diye.bırakacak kimse yokkk yani şimdilik.işe başlamama bir hafta kala gelecekler.artık o zaman iyi bi alışveriş yapayım çünkü kıyafetlerim olmuor ve ben bu kiloları 1 yıla anca veririmm.

anammmm babanne hala kan çekmiomu acep :26:

anammmm babanne hala kan çekmiomu acep :26:

bilemedim canım alışmakla alakalı olabilir herhalde.annemleri daha sık gördü,bide oyalamayı iyi beceriri bizimkiler.şebeklik yapıp güldürürler.ama alışırlar inşallah yaa severim ben kalabalık aileyi,babanneye gittiğimizde kalabalık oluyor orası bebişim büyüyyünce iyi vakit geçirir orada 10 tane kız kuzeni var bizimkinin en küçüğü 3 en büyüğü 14 yaşında.kızlar yurduuu oluyor toplanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…