Ecrin, pike geçmiş olsun kızlar.
ilayda ben de araştırıyorum bu sıralar ama karar veremedim. senin gösterdiğin güzelmiş. ama ben 250 civarı arıyorum. bulursam inşaallah. Kanz nasıl acaba iyi mi? bilginiz var mı? bana biraz kaba gibi geldi ama kararsızım.
Bu arada benim kız da çoktan uyudu ama benim hala uykum yok. yarın ruh gibi dolanırım.
selam kızlar
çok teşekkür ederim, kimseye hastalık vermesin rabbim ya, sağlık ne önemli aslında
geçmişi okuyodum ecrincim ya, sen de ağırlaşmışsın baya, çok geçmiş olsun.
biz de sabah gittik doktora, gaita testi yaptırdık neyse ki parazit bakteri falan çıkmadı, besinlerden olmuştur dedi, kolay geçer inşallah yaniama doğru düzgün yemek yiyemiyorum sütüm kıtı kıtına yetiyor, halsizlik var. eşim de işe gitmedi sağolsun bana baktı bugün. iyiyim gerçi de işte geçse rahatlıcam.
zayıfladır, vermek istediğim kilolar gitti hemen resmen, hiç bişey düşünmüyom da, kıza üzülüyom. allahım daha büyük hastalık vermesin
ececim neyse ki kuzuların bünyesi sağlam merak etme, ona bulaşsa da atlatırsınız bişicik olmaz inşallah ama
darkcım canım senin de canın sıkkınmış sanırım, hehe oğluşa sığınıyon di mi, ben de kızıma sarılıyom hemen canım sıkılınca, moral buluyorum onunla :)
kızlar ben daha bebek arabası almadıp,yalnız biri istediğim özelliklere sahip kodunu vereyim benim için bir göz atın,yada kullanan varsa fikirlerinizi paylaşın....EĞER KARAR VERİRSEM BİR İKİ GÜNE KADAR SİPARİŞ EDİCEM...
Pierre cardin 2020 VIP ENİGMA...
kızlar hepinize geçmiş olsun tekrardan
hep diyorum yine diyorum ZENCEFİL,PEKMEZ,KARABİBER SICAK SUYA KARIŞTIRIN İÇİNNN HASTA OLUN OLMAYIN GÜNLÜK TÜKETİN
kızlar hepinize geçmiş olsun tekrardan
hep diyorum yine diyorum ZENCEFİL,PEKMEZ,KARABİBER SICAK SUYA KARIŞTIRIN İÇİNNN HASTA OLUN OLMAYIN GÜNLÜK TÜKETİN
kızlar.dün dr a gittik kuzum 4.ayı bitirdi 7.320 kg olmuş.boy 64 cm.ordanda kendime spor ayakkabı alayım diye avm ye gittik ilk kez durmadı benim kerara.panço giydirmiştim üstüne parmaklarını ağzına alamadı yaa kudurduuu.bişi alamadan döndüm.bide sakinleştiriyim diye kucakta taşıdım bayaa belim kopuyor şimdi ağrıdan.
ay tam okurkende sıcak su içiodum şekerli boğazımı yumuşatsın die hemen hepsi vardı koydum suyuma tadıda gayet iyi içerim ben hergün.
o duyguyu şöyle bilirim benım kızla birlikte gidince hep ona alınır ve ben elim boş gelırım eve
ama artık akıllandım çarşıya yalnız cıkıyorum haha
bende yalnız takılmak istiyorumm.gülceyle annemler başedebiliyor ,yani benim kız onlarda duruyor,babaanne ve halayı görünce çığlığı basıyor anlamadım niyeannemlerde istanbula gittiler ilerde gidemeyiz diye.bırakacak kimse yokkk yani şimdilik.işe başlamama bir hafta kala gelecekler.artık o zaman iyi bi alışveriş yapayım çünkü kıyafetlerim olmuor ve ben bu kiloları 1 yıla anca veririmm.
anammmm babanne hala kan çekmiomu acep :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?