slm hanımlar acile gittik iğne yaptılar ilaç yazdı ama eczane tanıdıktı sorduk almayın dedi emziren anneler kullanamıomuş zaten doktora gıcık olmuştuk. burnumu çekmekten kulaklarım tıkanmış ağzına geçirmiş bi maske ne dediği anlaşılmıo on kere sormak zorunda kaldık tersledi bide eşimde güvenemedi başka bi eczanede olsa almıcaktı ilaçları. anneme geldik bebek şurubu vardı ondan içtim bi kaşık kdr ateşimde düştü burnumun akmasıda durdu. şimdi daha iyiyim burda kalcam galiba kızımdanda uzak durum die küstü bana galiba çok ağlıo ben alıom susuo ama bende korkuom bulaşçak die. pikede gelmedi oda hastaydı çok merek ettim umarım oda iyidir.
oğlana çorba yaptım şimdi yarın yedirir babası ben okulda olacam
yorgunum çok yorgunum gece yarının yemeğini pişirip ortalığı topluyorum banyo wc yıka çamaşırı at ıyorum bebeğe bakıyorum çok mu yükleniyorum acaba sağolsun eşim çok yardımcı oluyor ama ben kendimi mi hırpalıyorum diye düşünüyorum kadın alayım bari temizlikten kurtulurum dimi
çok yorma kendini cnm zaten bi süre sonra oturur herşey yerine. hafta sonu yap bikaç günlük yemek. biraz da deepfrize atılacak şeyler yap. ben çalışırken öyle yapıyordum pratik oluyor. tam gün mü senin okul. 3 te çıkmıyomusun
oğlana çorba yaptım şimdi yarın yedirir babası ben okulda olacam
yorgunum çok yorgunum gece yarının yemeğini pişirip ortalığı topluyorum banyo wc yıka çamaşırı at ıyorum bebeğe bakıyorum çok mu yükleniyorum acaba sağolsun eşim çok yardımcı oluyor ama ben kendimi mi hırpalıyorum diye düşünüyorum kadın alayım bari temizlikten kurtulurum dimi
evet cnm banyoda yaptım mis gibi oldum birceninde karnı ağrıo sanırım şimdi uyudu daha bugun nedense çok ağladı.cnm kıyamam sana yaaa. iyice dinlen annende kalman iyi olmuş daha iyi bakılırsınız birce de sende
canım güzel bir şeye benziyor.. ben de bunun başka bir modelini kullanıyorum, memnunum..
yalnız deneyimliler bebek biraz büyüyünce bastonların daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar, pratik oluyormuş
ecrinece nasıl oldun canım?
heeeeee evettt ondan geldim bende gördüm yazdıgınıı.. kendine ii bakkkk kızın içinnnnnnnnnnnn
canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ...çocuk drna da sorarsın nasıl yapabilirim diye Allah yardımcın olsun ...
pike sütünü sağ dök iyi olana kadar sütün kesilmesin
günaydın kızlar
pikecim geçmiş olsun canım
slm hanımlar acile gittik iğne yaptılar ilaç yazdı ama eczane tanıdıktı sorduk almayın dedi emziren anneler kullanamıomuş zaten doktora gıcık olmuştuk. burnumu çekmekten kulaklarım tıkanmış ağzına geçirmiş bi maske ne dediği anlaşılmıo on kere sormak zorunda kaldık tersledi bide eşimde güvenemedi başka bi eczanede olsa almıcaktı ilaçları. anneme geldik bebek şurubu vardı ondan içtim bi kaşık kdr ateşimde düştü burnumun akmasıda durdu. şimdi daha iyiyim burda kalcam galiba kızımdanda uzak durum die küstü bana galiba çok ağlıo ben alıom susuo ama bende korkuom bulaşçak die. pikede gelmedi oda hastaydı çok merek ettim umarım oda iyidir.
pike geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...
pike nasıloldun onlinesın ama geçmişimi okuyosun cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?