2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

oğlana çorba yaptım şimdi yarın yedirir babası ben okulda olacam
yorgunum çok yorgunum gece yarının yemeğini pişirip ortalığı topluyorum banyo wc yıka çamaşırı at ıyorum bebeğe bakıyorum çok mu yükleniyorum acaba sağolsun eşim çok yardımcı oluyor ama ben kendimi mi hırpalıyorum diye düşünüyorum kadın alayım bari temizlikten kurtulurum dimi

cnm kıyamam sana yaaa. iyice dinlen annende kalman iyi olmuş daha iyi bakılırsınız birce de sende

çok yorma kendini cnm zaten bi süre sonra oturur herşey yerine. hafta sonu yap bikaç günlük yemek. biraz da deepfrize atılacak şeyler yap. ben çalışırken öyle yapıyordum pratik oluyor. tam gün mü senin okul. 3 te çıkmıyomusun

tam gün ama derslerim günde 4 saat şeklinde derin dondurucu aldım bu yüzden aylık menü hazırladım günlük iş programı yaptım ama daha tam oturtamadım bi de ben de eşim de aynı yemeği 2 gün yemekten hoşlanmıyoruz günlük yapıyorum neyse bu düzene de alışırımmm

kadın almutlaka canım,ben haftada bir alıyorum,inan sırtımdan koca bir yük kalkıyo,birde benim okula giden kızım var,onunda bana ihtiyacı var...bu bari yükümü hafifletiyo...bende deepfreeze börek sarıp koyuyorum bolca....yapanın varsa yada temin edebilirsen mantıda çok pratik oluyo,el altında....

canım güzel bir şeye benziyor.. ben de bunun başka bir modelini kullanıyorum, memnunum..
yalnız deneyimliler bebek biraz büyüyünce bastonların daha kullanışlı olduğunu söylüyorlar, pratik oluyormuş

ben iç anadoludayım canım,buralarda kış soğuk oluyor,bastonlar acak yazın idare eder beni...korunaklı bişey olmalı...

heeeeee evettt ondan geldim bende gördüm yazdıgınıı.. kendine ii bakkkk kızın içinnnnnnnnnnnn

Ay zaten canım sıkkın vallahi. Kocişle küsüştük.. oğlumla oturma odasında yatıyorum .

Ecrin, pike geçmiş olsun kızlar.
ilayda ben de araştırıyorum bu sıralar ama karar veremedim. senin gösterdiğin güzelmiş. ama ben 250 civarı arıyorum. bulursam inşaallah. Kanz nasıl acaba iyi mi? bilginiz var mı? bana biraz kaba gibi geldi ama kararsızım.
Bu arada benim kız da çoktan uyudu ama benim hala uykum yok. yarın ruh gibi dolanırım.

canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin ...çocuk drna da sorarsın nasıl yapabilirim diye Allah yardımcın olsun ...

pike sütünü sağ dök iyi olana kadar sütün kesilmesin

günaydın kızlar

pikecim geçmiş olsun canım

pike geçmiş olsun canım...dikkat et kendine...

pike nasıloldun onlinesın ama geçmişimi okuyosun cnm.

selam kızlar

çok teşekkür ederim, kimseye hastalık vermesin rabbim ya, sağlık ne önemli aslında

geçmişi okuyodum ecrincim ya, sen de ağırlaşmışsın baya, çok geçmiş olsun.

biz de sabah gittik doktora, gaita testi yaptırdık neyse ki parazit bakteri falan çıkmadı, besinlerden olmuştur dedi, kolay geçer inşallah yani ama doğru düzgün yemek yiyemiyorum sütüm kıtı kıtına yetiyor, halsizlik var. eşim de işe gitmedi sağolsun bana baktı bugün. iyiyim gerçi de işte geçse rahatlıcam.

zayıfladır, vermek istediğim kilolar gitti hemen resmen, hiç bişey düşünmüyom da, kıza üzülüyom. allahım daha büyük hastalık vermesin

ececim neyse ki kuzuların bünyesi sağlam merak etme, ona bulaşsa da atlatırsınız bişicik olmaz inşallah ama

darkcım canım senin de canın sıkkınmış sanırım, hehe oğluşa sığınıyon di mi, ben de kızıma sarılıyom hemen canım sıkılınca, moral buluyorum onunla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…