2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bu doktorlar her huysuzluğa gazdandır diyor zatenn

bana gazdan degıl demıstı:) ben dedım kı gazdan yapıyor her halde dedı kı yooo hıc gazlı bı bebek degıl. ama habıre gaz atıyo sımdı kendı kendıne nasıl gazlı degıl anlamadım:) bıde dunden berı alttan alttan atıyo kokuyo bıde ya:):)

ayarlayalım haydi.. bak ben o işi unuttum bugün

rüya'yı size satayım bir gün de dinleneyim artık di mi canııııımm

bizimki de mi ondan acep :26:

bebeklerde gaz 3 aydan sonra gecer ama bı kısmında. bazı bebeklerde 1 yasına kadar devam edıp huysuzluk yaptırabılırmıs.

burdaki doktorlar öle diyo o zaman :))amann çıksın gazıda rahatlasın boşver.benimki yapınca bi rahatlıyor ,sevindirik oluyoruz :))

benım kocişin toplantısı varmıs gec kaldı sımdı ye yemegı yemıs cayı ıcıyor oluruk:)

bebeklerde gaz 3 aydan sonra gecer ama bı kısmında. bazı bebeklerde 1 yasına kadar devam edıp huysuzluk yaptırabılırmıs.

hadi ya..

:)))rüya yı bırak bir günde bana hadi dinlen bakalım:)))

olur olur :)))

birisi bana oturma kalk kızın uyurken ütü yap ,kocişinin yarın giyecek şeyi yok diyebilir ve hatta kızabilirmi yoksa k... kaldıramıyacam

birisi bana oturma kalk kızın uyurken ütü yap ,kocişinin yarın giyecek şeyi yok diyebilir ve hatta kızabilirmi yoksa k... kaldıramıyacam

kız alemsın. neyse baslıyım ben:
kocan calıssınnnn sen bılgısayar basında oturrrrr bı utusunu yapmaaaaa olmazzz cabuk ütünü yap bakım:)
gercı kelın ılacı olsa kendı basına surer ya neyse

ben de cıkayım kızlar ya. kaan ın huysuzlugu ustunde bugun. 10 dk uyudu burnumdan getırır sımdı onla ılgılenım sonra da kocacıgım gelır.

kız alemsın. neyse baslıyım ben:
kocan calıssınnnn sen bılgısayar basında oturrrrr bı utusunu yapmaaaaa olmazzz cabuk ütünü yap bakım:)
gercı kelın ılacı olsa kendı basına surer ya neyse

ne bağrıyon beeee.tamam kalktım gidiyorum.özlersin ama benii gittim bak byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…