bu doktorlar her huysuzluğa gazdandır diyor zatenn
iidir yavrular....
ankara buluşmasını ayarlıyoruz......
Allah Allah benimkide aynını yaptı,hayret artık gaz sancısı olmaması lazım yanılıyomuyum
ayarlayalım haydi.. bak ben o işi unuttum bugün
rüya'yı size satayım bir gün de dinleneyim artık di mi canııııımm
bizimki de mi ondan acep :26:
bizimki de mi ondan acep :26:
platinn senin resimleri merak ettim facede bi resim var pasta mumları falan yanıyor altında bir sğrğ yorum rüyayıda merak ettim.allah allah diyorum bu pastaya niye bu kadar yorum yapılmış.lap top yansıma yapıyormuş sizi görmemişimmmmrüya çok tatlıı maşallah
ankara buluşması için başlık açıyorum...gelmek isteyenleri bir görelim önce....
bana gazdan degıl demıstı:) ben dedım kı gazdan yapıyor her halde dedı kı yooo hıc gazlı bı bebek degıl. ama habıre gaz atıyo sımdı kendı kendıne nasıl gazlı degıl anlamadım:) bıde dunden berı alttan alttan atıyo kokuyo bıde ya:):)
burdaki doktorlar öle diyo o zaman :))amann çıksın gazıda rahatlasın boşver.benimki yapınca bi rahatlıyor ,sevindirik oluyoruz :))
benım kocişin toplantısı varmıs gec kaldı sımdı ye yemegı yemıs cayı ıcıyor oluruk:)
benimkide uyuyor.nöbetçiydi okulda yorulmuş.zaten gündüz uyur o gece uyanıktır.baykuşşş
bebeklerde gaz 3 aydan sonra gecer ama bı kısmında. bazı bebeklerde 1 yasına kadar devam edıp huysuzluk yaptırabılırmıs.
:)))rüya yı bırak bir günde bana hadi dinlen bakalım:)))
platinn senin resimleri merak ettim facede bi resim var pasta mumları falan yanıyor altında bir sğrğ yorum rüyayıda merak ettim.allah allah diyorum bu pastaya niye bu kadar yorum yapılmış.lap top yansıma yapıyormuş sizi görmemişimmmmrüya çok tatlıı maşallah
ha haaa.. laptopta ben de zor görüyorum.. sağol canım benim :)))
en başa beni yazzzıııııın:)))))
birisi bana oturma kalk kızın uyurken ütü yap ,kocişinin yarın giyecek şeyi yok diyebilir ve hatta kızabilirmi yoksa k... kaldıramıyacam
kız alemsın. neyse baslıyım ben:
kocan calıssınnnn sen bılgısayar basında oturrrrr bı utusunu yapmaaaaa olmazzz cabuk ütünü yap bakım:)
gercı kelın ılacı olsa kendı basına surer ya neyse
ne bağrıyon beeee.tamam kalktım gidiyorum.özlersin ama benii gittim bak byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?