2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bizimki ordakiler gibi değil zaten bende netten araştırınc telaşlandım(( ordakiler kaşıntılı kıpkırmızı bizim sadede deride pütürlük var offffffff

canım benim oğlumunda sırtında var bozuk para büyüklüğünde pütür ptür kırmızımsı bişier dr derisi kuru dedi ondan dedi nemlendşirici bi krem verdi.

bende dünyayı buhulu buhulu görüom. kızım sıçtı sandık bi ton gaz çıkardı bi açtım azcık bişe yapmış gene uyudu bakam. ama yaptıktan sona azda olsa gülmeye başladı gözleri kıpkırmızı. kendimi çok kötü hissettim.

işte benim kızda öyleydi kendi kendine atıodu bugun atamayınca sancı yaptı hep. napsak durmadı.

Selam kızlar. Bugün yardımcım geldi evde temizlik vardı, o yüzden kızla pek ilgilenemedim. Yavrum kendi kendine viyaklayıp uyudu. Bugüne kadar hiç emzik vermemiştim, şimdi biraz huysuzlandı ben de emzik verdim. Başta tükürüp durdu sonra bırakmadı. Normalde emerken uyuyakalıyor, akşamları da ayağımda sallıyorum. Şimdi böyle kendi kendine uyuyunca acaba emziğe başlasam mı diyorum. Bugüne kadar vermedim, bundan sonra versem saçmalamış mı olurum acaba...

Selam kızlar. Bugün yardımcı geldi evde temizlik vardı. Ben de ayak işlerini yaptım yoruldum az, kızla ilgilenemedim pek. Az önce huysuzlandı biraz, emzik verdim. Bugüne kadar hiç emzik vermedim. Başta tükürdü ama sonra bırakmadı. Genelde emerken uyur, uyuyamazsa da ayağımda bir iki sallarım mutlaka. Şimdi emziği alınca kendi kendine uyudu. Şu saate kadar emzik vermedim, şimdi versem saçmalamış olur muyum acaba :/ Eşim de karşı çıkıyor gerçi, ne yapsam bilemedim.

mestcan keşke benm kızda alsa
bence alıyosa ver büyük bi rahatlık
ama bıraktırması zr olur diyosan verme hiç

Zaten kolay bırakır mı acaba diye düşünüyorum. Bir de diş yapısıyla ilgili birçok söylem var. Emziğin zararları doğrultusunda. Bakalım çok zorlanırsam, geceleri veririm.

bızımde hala goz rengımız bellı degıl
kızlar maltana dıye bısey aldım marketten sut yapar mı bı ara konusulmustu burda

bızımde hala goz rengımız bellı degıl
kızlar maltana dıye bısey aldım marketten sut yapar mı bı ara konusulmustu burda
çok acayp bir renk bizim minnoşun göz rengi, kopkoyu yeşil ve güneşte lacivert arası ama koyu bir renk.. sizinki nasıl?
Bu arada ben de maltana aldım şeftali ve armut aromalı, sanırım süt yapıyor:)

çok acayp bir renk bizim minnoşun göz rengi, kopkoyu yeşil ve güneşte lacivert arası ama koyu bir renk.. sizinki nasıl?
Bu arada ben de maltana aldım şeftali ve armut aromalı, sanırım süt yapıyor:)

bende 2 haftadır maltana içiyorum evet süt yapıyor ama yanında helva un kurabiyesi veya hurma yersen coşuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…