2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım elevit alıyorum, hamilelikte vermişti doktorum. saçlarım çok dökülünce başladım

elevıt ben de kullanmıstım saclarım o bıcım dokuluyo baslıyım barı. esım gecen sacımı tararken gordu de az daha acıle goturcektı yanı

kızlar eline bi poşet verdim oğluşun cebelleşip duruyo hiçbi ouyncağını bu kadar sevmemişti. fisherprice, playskool u geride bıraktı vala

walla hee bi ben bi siz

söz pike doktora gidicemde hangine gidicem onuda söle hem ne dicem bayılıommu dicem.

canım hastanede yönlendirirler telefonla sorup gidebilirsin, sağlık ocağı da sevk edebilir. belirtilerin sıradan şeyler değil canım, kansızlık falansa hemen toparlanmaya başlaman lazım :) öbür taraf falan da deme allah korusun :)

Kız pike ne cesaret o öyle anam pko falan sen güvenme doğum yaptın herşey temzilendi :)) istiyorsun o ayrı tabi he he

Ama acele etme seneye beraber yapalım

haha diyom ya bekledim diye :) şimdiden başladık anca sizinle seneye tutar zati :)

ay hayırlısı tabii

tove tobeeee

seneye mı sen de cesaretlısın. boyle dıyıp hamıle kalıyomusum
haha napim ya gırgıra alıom. eşim korktu baya bide zorla yatırıolar zor konuşuom iyiiym aşkım diomuşum annem utanmış komşulardan
elevıt ben de kullanmıstım saclarım o bıcım dokuluyo baslıyım barı. esım gecen sacımı tararken gordu de az daha acıle goturcektı yanı

bende başlıyım bari kaç tane içioduk ya vitamin bombardımana tuutim kendimi.

kızlar eline bi poşet verdim oğluşun cebelleşip duruyo hiçbi ouyncağını bu kadar sevmemişti. fisherprice, playskool u geride bıraktı vala
öyle geçende boyalı poşet verdiydim ağzına sokmuş oyalar yüzünde bişe oldu sandım bi baktım poşetin boyaları yüzüne çıkmış hahaha
olabılır nazar da ama sen doktora gıt yıne de.

tmm cnm gidicem.

daha yemek yok valla yapmadım bişey. koca suçlu bugün. adam evde yemek olmasın yada sevdiği şey olmasın hemen dışarıya çıkalım dişyor. aç kalsın da görsün gününü

cnm sağlık ocağındakiler pek ilgilenmioki boğazım ağrımaya başladığında gittim sadece minoset ve gargara yazdı onları almayı bende biliodum. dahada kötü oldum zaten. çocuk geçen çok ağladı diom çocuklar ağlar öyle arada sancısı falan tutmuştur dio. özele gitmek lazım.

aman özeller de bi alem, çok anlamıyorlar mı nedir

en iyisi tıp fakülteleri, onlar da cıcığını çıkarıyorlar

yine de sen bi yerlere gidiver canım, nolur nolmaz.

hadi görüşürüz kızlar

annemlerin yanında dioz da öle heryerde demioz ondan heralde utandı hahah walla he kocam bizim köyde ismini söylemek ayıpmış. şişt len falan derlermiş o dahamı iyi demi

tmm gidiverem
ALLAH korusun kız deme öyle...
hehe tmm demiyem.

konuya hemen balıklama dalayım.. biz de eşimle sadece başkalarının yanında ismimizle hitap ederiz, o da çok zor çıkar ağzımızdan.. evde hep aşkım, kuşum vs.. hatta eğer aramız bozuksa isimle çağırıyoruz sadece, o da hakaret eder gibi çıkıyor, öyle olunca da daha bir geriliyoruz

aynen..kocam bana ismimle seslenince çok gücüme gidiyo...kesin bana kızdı yada bişeye bozuldu diyorum...ama ben ona hep ismiyle seslenirim genelde yani

aynen..kocam bana ismimle seslenince çok gücüme gidiyo...kesin bana kızdı yada bişeye bozuldu diyorum...ama ben ona hep ismiyle seslenirim genelde yani

ay evet ya, benim de çok gücüme gidiyoooo
ha bir de aniden sinirlendiysek "yavruumm, neden .... yaptın" diyiveriyoruz.. mesela; "yavrum!! çoraplarını neden ortada bıraktın??"

bir tane daha, eğer isimlere " 'cığım, 'ciğiim" eklendiyse bak kızmaya başlıyorum demek oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…