canım elevit alıyorum, hamilelikte vermişti doktorum. saçlarım çok dökülünce başladım
gülme gız aaa kaldırcem faceten fotoları çekemeyenler nazar değdirio herhal hahaha
elevıt ben de kullanmıstım saclarım o bıcım dokuluyo baslıyım barı. esım gecen sacımı tararken gordu de az daha acıle goturcektı yanı
walla hee bi ben bi siz
söz pike doktora gidicemde hangine gidicem onuda söle hem ne dicem bayılıommu dicem.
Kız pike ne cesaret o öyle anam pko falan sen güvenme doğum yaptın herşey temzilendi :)) istiyorsun o ayrı tabi he he
Ama acele etme seneye beraber yapalım
ben de alıyorum elevit aklıma geldikçe. doktorum doğumdan sonra devam demişti zaten
haha napim ya gırgıra alıom. eşim korktu baya bide zorla yatırıolar zor konuşuom iyiiym aşkım diomuşum annem utanmış komşulardantove tobeeee
seneye mı sen de cesaretlısın. boyle dıyıp hamıle kalıyomusum
elevıt ben de kullanmıstım saclarım o bıcım dokuluyo baslıyım barı. esım gecen sacımı tararken gordu de az daha acıle goturcektı yanı
öyle geçende boyalı poşet verdiydim ağzına sokmuş oyalar yüzünde bişe oldu sandım bi baktım poşetin boyaları yüzüne çıkmış hahahakızlar eline bi poşet verdim oğluşun cebelleşip duruyo hiçbi ouyncağını bu kadar sevmemişti. fisherprice, playskool u geride bıraktı vala
olabılır nazar da ama sen doktora gıt yıne de.
kızlar eline bi poşet verdim oğluşun cebelleşip duruyo hiçbi ouyncağını bu kadar sevmemişti. fisherprice, playskool u geride bıraktı vala
haha napim ya gırgıra alıom. eşim korktu baya bide zorla yatırıolar zor konuşuom iyiiym aşkım diomuşum annem utanmış komşulardan
niye utanmış kız siz ailelerin yanında aşkım demiyormusunuz. bi daha nişanlıyken diyorduk engem uyarmıştı bi defa babamın yanında söyleme öylediye. ammaaan kocam değil mi istediğimi derim. herkes alışı zaten ikimize de
canım hastanede yönlendirirler telefonla sorup gidebilirsin, sağlık ocağı da sevk edebilir. belirtilerin sıradan şeyler değil canım, kansızlık falansa hemen toparlanmaya başlaman lazım :) öbür taraf falan da deme allah korusun :)
cnm sağlık ocağındakiler pek ilgilenmioki boğazım ağrımaya başladığında gittim sadece minoset ve gargara yazdı onları almayı bende biliodum. dahada kötü oldum zaten. çocuk geçen çok ağladı diom çocuklar ağlar öyle arada sancısı falan tutmuştur dio. özele gitmek lazım.
sağol cnm bana bi haller oluo ama neyse artık öbür taraftan çağırıolar :)
haha napim ya gırgıra alıom. eşim korktu baya bide zorla yatırıolar zor konuşuom iyiiym aşkım diomuşum annem utanmış komşulardan
niye utanmış kız siz ailelerin yanında aşkım demiyormusunuz. bi daha nişanlıyken diyorduk engem uyarmıştı bi defa babamın yanında söyleme öylediye. ammaaan kocam değil mi istediğimi derim. herkes alışı zaten ikimize de
aman özeller de bi alem, çok anlamıyorlar mı nedir
en iyisi tıp fakülteleri, onlar da cıcığını çıkarıyorlar
yine de sen bi yerlere gidiver canım, nolur nolmaz.
hadi görüşürüz kızlar
hehe tmm demiyem.ALLAH korusun kız deme öyle...
annemlerin yanında dioz da öle heryerde demioz ondan heralde utandı hahahwalla he kocam bizim köyde ismini söylemek ayıpmış. şişt len falan derlermiş o dahamı iyi demi
şişşşt len haaaahaaa koptumbi diyeyiö bakalım ne diyecek
konuya hemen balıklama dalayım.. biz de eşimle sadece başkalarının yanında ismimizle hitap ederiz, o da çok zor çıkar ağzımızdan.. evde hep aşkım, kuşum vs.. hatta eğer aramız bozuksa isimle çağırıyoruz sadece, o da hakaret eder gibi çıkıyor, öyle olunca da daha bir geriliyoruz
aynen..kocam bana ismimle seslenince çok gücüme gidiyo...kesin bana kızdı yada bişeye bozuldu diyorum...ama ben ona hep ismiyle seslenirim genelde yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?