dene bakam nolcak hahaannemlerin yanında dioz da öle heryerde demioz ondan heralde utandı hahahwalla he kocam bizim köyde ismini söylemek ayıpmış. şişt len falan derlermiş o dahamı iyi demi
şişşşt len haaaahaaa koptumbi diyeyiö bakalım ne diyecek haa bide kadınlara adamlar avrat der avrat nerdesin falan tabi oranın şiveside farklı
evet aynen kavga edince ismimizle seslenioz ama alışkanlık olmuş heryerde ağzımızdan kaçıokonuya hemen balıklama dalayım.. biz de eşimle sadece başkalarının yanında ismimizle hitap ederiz, o da çok zor çıkar ağzımızdan.. evde hep aşkım, kuşum vs.. hatta eğer aramız bozuksa isimle çağırıyoruz sadece, o da hakaret eder gibi çıkıyor, öyle olunca da daha bir geriliyoruzbide ağız alışkanlığı oluo eşim bazen patronuna falan aşkım deyiverio hahahah adam çaktırmıo yazık
aynen..kocam bana ismimle seslenince çok gücüme gidiyo...kesin bana kızdı yada bişeye bozuldu diyorum...ama ben ona hep ismiyle seslenirim genelde yani
sizinkide iimişay evet ya, benim de çok gücüme gidiyoooo
ha bir de aniden sinirlendiysek "yavruumm, neden .... yaptın" diyiveriyoruz.. mesela; "yavrum!! çoraplarını neden ortada bıraktın??"
bir tane daha, eğer isimlere " 'cığım, 'ciğiim" eklendiyse bak kızmaya başlıyorum demek oluyo
çocukları taşımaktan canım benimde omuzların tutulmuş dokunulduğu an ağrıo.sırtım çoookkk ağrıyo...anneme gidicem kocam gelsin...gitmiyorum bayağıdır...gerçi evden çıkınca bütün düzen bozuluyo...çok huzursuz oluyorum ben artık bi yerde kalınca..annemle yine birbirimize gireriz kesin...pek huysuzum biraz ev soğuk şöyle yapın bunu yapmayın hiç susmam
geçmiş olsun sanada
kızlar annemde kötü oldu etkilendi galiba beni öyle görünce bilincin gitti konuşamadın felç gibi oldun dio şimdi kendine geldide anlatıo bu anlattıklarını ben hatırlamıom mesela. bide küp şeker attı komşuları ağzıma yutamadım. genzime gitti kusmak için çabaladım kan kustum tahriş etti boğazımı zaten boğazım ağrıodu.
kızlar temin çok kötü bişe oldu turşu katmaya gidiodum o sırada kapı çaldı kapıyı açtım elimden tabağı düşürdüm farkında değilim ama o ses ne die herkes birbirine bakıo bende haberim yok tabi annem tabağı düşürmüşün dedi. sona naptım bilmiom annem bağırmaya başladı yatırdılar öbür tarafa gittim geldim sanki. ay garip ya hiç olmamıştı. annem baya korktu :)
dene bakam nolcak hahahaa bide kadınlara adamlar avrat der avrat nerdesin falan tabi oranın şiveside farklı
ecrinece sen nereliydin
dene bakam nolcak hahahaa bide kadınlara adamlar avrat der avrat nerdesin falan tabi oranın şiveside farklı
ecrinece sen nereliydin
konyalıyım cnm ben.
of ecrin ya, iyice bir araştır şu işi lütfen.. umarım tekrarlamaz canım.. üzülüyoruz bak hepimiz..
eşim celal bayara götüreyim dio bakam oda korktu annem dalga geçio şimdide sarhoşlar gibi konuşuodun die allahım ya alem bu kadın.
konyalıyım cnm ben.
eşim celal bayara götüreyim dio bakam oda korktu annem dalga geçio şimdide sarhoşlar gibi konuşuodun die allahım ya alem bu kadın.
üüf keyfim yok hiç
şöle bi yatsam 3gün deliksiz uyusam :85::85:
benle dalga geçiolar ağlıcemm heeee
bilmiyorum cnm ne zaman gideriz ayın 24 üne kadar eşim yoğun akşamlarıda işe gidiyor. izin falan alabilirse götürcek hemen.geçmiş olsun bebiiş
ne zaman gidiyon doktora merak ederim şimdi
çokmu yorgundun kanşekerin falanmı düştü kötü bişe değildir inşallah
ecrin yaa çok geçmiş olsun normal bişey atlatmamışın arasıra olan bişey mi yoksa ilk defa mı oldu ihmal etme hemen git bela geliyorum demez canım sağlıktan öte hiçbişey yok
günaydınnlarrr
ecrin geçmiş olsun canım.dün çıkmak zorunda kalmıştım tam anlayamamıştım.iyiki yanında annenler varmış.bebek kucağındayken,yalnızken felan olsaydı allah korusun.iyileşinceye kadar yalnız kalma oldimi.hastaneye gidince de nöroloji ye gitmen lazımmış gibi geldi sanki öncelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?