geçmiş olsun ecrinecekızlar temin çok kötü bişe oldu turşu katmaya gidiodum o sırada kapı çaldı kapıyı açtım elimden tabağı düşürdüm farkında değilim ama o ses ne die herkes birbirine bakıo bende haberim yok tabi annem tabağı düşürmüşün dedi. sona naptım bilmiom annem bağırmaya başladı yatırdılar öbür tarafa gittim geldim sanki. ay garip ya hiç olmamıştı. annem baya korktu :)
ay aynı şeyleri yazmışım seninle
Geçmiş olsun ecrinece kanın nasıl biliyormusun kansız kaldıysan o bayılma falan yapıyormuş öyle bişeymi acaba yada tansiyon düştü diycem ama bilmiyorumki pike nin dediği gibi bencede bi dr gitsen
aaa nıye kı bunyen mı zayıf dustu kız. dınlen bıraz. hastalıkta ustune gelınce... hay Allah ya gecmıs olsun.
allah korusun kız. ateşlendin falan ya ondan olmuştur bünyen zayıf düştü. bırak işi falan yat dinlen biraz eve de gitme daha annen baksın cnm. kıyamam sana
anlamadım canım yaa.tabağı düşürdüğünün farkında değilsin sonrada kendinimi kaybetmişsin
senin bi ara kaslarında tutmamıştı. bişey eksikliği var sende. magnezyum falan yada kan değerlerin düşüktür aslında doğum sonrası hepimizin bi baktırması lazım ama ihmal ediyoruz işte.
ecrincim nazar falan değildir bu
bir kere de bacağım tutmamıştı sanırım, doğum yaptın, emziriyorsun belki vücudunda bişey eksilmiştir, magnezyum falan gibi
vucüdun alarm veriyor bence, dikkate alın bi gidin
sen vitamin falan da almıyorsun sanırım kendine
ay aynı şeyleri yazmışım seninle
gönülçelen canım bişey olacağını sanmıyorum, sağsan da süt üretimi olduğu için vücut tekrar aktif olmamıştır herhalde.
bu arada biz de korunmuyoruz. ben açıkçası hamile kalsam çok sevinirimmmm çok, işi de bırakırım ohhh :) zaten işyeri beni bırakır 7 ay yoktum, bi 7 ay daha olmasam napsınlar beni di mi :)
yalnız, ben pko'luyum, 2 ayda bir regl olurdum. şimdi 2. kez regl oldum, bugün 22. gün, çok çabuk oldu ikincisi anlamadım neden.
ecrin mutlaka doktora gitttt
adetliyken takılıyormuş diye duymuştum ben:26:
gönülçelen canım bişey olacağını sanmıyorum, sağsan da süt üretimi olduğu için vücut tekrar aktif olmamıştır herhalde.
bu arada biz de korunmuyoruz. ben açıkçası hamile kalsam çok sevinirimmmm çok, işi de bırakırım ohhh :) zaten işyeri beni bırakır 7 ay yoktum, bi 7 ay daha olmasam napsınlar beni di mi :)
yalnız, ben pko'luyum, 2 ayda bir regl olurdum. şimdi 2. kez regl oldum, bugün 22. gün, çok çabuk oldu ikincisi anlamadım neden.
ayyy şimdi ertesi günü hapı almayayım mı ben. çok korkuyorum ama ya olursa. ya adet te olmadım ya zaten hep stresliiym bu konuda. kocayla yatağı ayıracağım en sonunda
sağolun hanımlar ya annem çarşıya gittiydi bende o gelene kdr makarna yapim yoğurtlayıp çayla yiyelim dedim e onuda bekleyince açlıktan oldu heralde kansızım zaten normaldede ben kan ilacıma başlıyım bari bu çocuk sömürdü beni resmen.
korunmuyon muuuucesaretıne
ayyy şimdi ertesi günü hapı almayayım mı ben. çok korkuyorum ama ya olursa. ya adet te olmadım ya zaten hep stresliiym bu konuda. kocayla yatağı ayıracağım en sonunda
canım ertesi gün hapı çok ağır bir ilaç, emzirirken kullanamazsın onu zaten
topiğin sıkı takipçileri, herşeyden haberimiz var evelallah
yok canım ya :) gelsin ikincisi hemen nolcak ki :)
ama ben bu kızım için baya bekledim, bir seneden fazla. ilaç kullanmıştım hamile kalabilmek için, o yüzden pek de çabuk hamile kalacağımı sanmıyorum da, hayırlısı tabii :)
walla hee bi ben bi siz
söz pike doktora gidicemde hangine gidicem onuda söle hem ne dicem bayılıommu dicem.
geçmiş olsun ecrinece
pıke sen vıtamın mı kullanıyorsun?
kız Allah ıyılıgını versın. bıze anlattıgın gıbı anlat ıste:):)
sağol cnm bana bi haller oluo ama neyse artık öbür taraftan çağırıolar :)
Kız pike ne cesaret o öyle anam pko falan sen güvenme doğum yaptın herşey temzilendi :)) istiyorsun o ayrı tabi he he
Ama acele etme seneye beraber yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?