iyi bari ya sevindim, ben henüz adet olmadığım için bugün test yapıldı sağlık ocağında bi de 10 gün sonra yapılıcak doktor onayladıktan sonra takılıcakmış, hamile olmadığım kesinleşsin diye..
kızlar temin çok kötü bişe oldu turşu katmaya gidiodum o sırada kapı çaldı kapıyı açtım elimden tabağı düşürdüm farkında değilim ama o ses ne die herkes birbirine bakıo bende haberim yok tabi annem tabağı düşürmüşün dedi. sona naptım bilmiom annem bağırmaya başladı yatırdılar öbür tarafa gittim geldim sanki. ay garip ya hiç olmamıştı. annem baya korktu :)
canım niye böyle bişey oluyo ki allah allah
kaslarınla mı alakalı acaba? sen bi egeye gitsen iyi olur aslında, tıp fakültesine, manisanınki de olur aslında.
bi bakılsın bence
inşallah kötü bişey yoktur
kızlar temin çok kötü bişe oldu turşu katmaya gidiodum o sırada kapı çaldı kapıyı açtım elimden tabağı düşürdüm farkında değilim ama o ses ne die herkes birbirine bakıo bende haberim yok tabi annem tabağı düşürmüşün dedi. sona naptım bilmiom annem bağırmaya başladı yatırdılar öbür tarafa gittim geldim sanki. ay garip ya hiç olmamıştı. annem baya korktu :)
yaaa kızlar adet olmadan bu spiral takılıyormu. ben adet olmadım daha ve acayip tırsıyorum biz bi halt yedik teertesi gün hapları süte geçer mi acaba. pufffffff acayip stresliyim bugün. benim adam da hiç oralı değil oğlumu kucağıma alıp bundan bi tane daha olur fena mı diyor. dedim hesapladım 2011 kasım annesi olacağım . ne iyi işte bi toğiğin daha olur diyor. koca bile kanıksadı iyice burasını
yaaa kızlar adet olmadan bu spiral takılıyormu. ben adet olmadım daha ve acayip tırsıyorum biz bi halt yedik teertesi gün hapları süte geçer mi acaba. pufffffff acayip stresliyim bugün. benim adam da hiç oralı değil oğlumu kucağıma alıp bundan bi tane daha olur fena mı diyor. dedim hesapladım 2011 kasım annesi olacağım . ne iyi işte bi toğiğin daha olur diyor. koca bile kanıksadı iyice burasını
bı kereden bısey olmaz yanı inş.:):)
manisadaki sarı binaya yatırsınlar beni haha evdeki kadın okudu ağzı yırtılcaktı kadının esnemekten çok nazar var dedi neyime nazar değdiriolarsa kara kuru çikin bişeyim :)
pirinç,patates,havuç azda zeytinyağı canım
Gönülçelen sanada geçmiş olsun canım :) ertesi gün hapları pek iyi bişey değil sanırım ama korkma olmamıştır bişey bende yaşamıştım 1 kez baya korkmuştum çıkmadı şükür :) emziriyrosun sonuçta ne kadarda olsa bi koruma payı vardır bence en azından böyle kazalarda..
Gönülçelen sanada geçmiş olsun canım :) ertesi gün hapları pek iyi bişey değil sanırım ama korkma olmamıştır bişey bende yaşamıştım 1 kez baya korkmuştum çıkmadı şükür :) emziriyrosun sonuçta ne kadarda olsa bi koruma payı vardır bence en azından böyle kazalarda..
senin bi ara kaslarında tutmamıştı. bişey eksikliği var sende. magnezyum falan yada kan değerlerin düşüktür aslında doğum sonrası hepimizin bi baktırması lazım ama ihmal ediyoruz işte.
bende olmadım, sağlık ocağından bugün test yaptırdım negatif çıktı 10 gün sonra bi daha yapılcak o da negatif çıkarsa doktor onaylıcak öyle takılcak,
bu arada benim eşimde aynı seninki gibi söylüyo, bi tane daha olsun diye ama bence çok erken, kendileri bakmıyolar ne de olsa, kolay geliyo onlara...
ayyy acayip tırsıyorum ya olursa. eşim de öyle diyor geçenkinde 3. ayda kalmıştım bi seferde olmaz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?