2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yaaa kızlar adet olmadan bu spiral takılıyormu. ben adet olmadım daha ve acayip tırsıyorum biz bi halt yedik te ertesi gün hapları süte geçer mi acaba. pufffffff acayip stresliyim bugün. benim adam da hiç oralı değil oğlumu kucağıma alıp bundan bi tane daha olur fena mı diyor. dedim hesapladım 2011 kasım annesi olacağım . ne iyi işte bi toğiğin daha olur diyor. koca bile kanıksadı iyice burasını

kızlar temin çok kötü bişe oldu turşu katmaya gidiodum o sırada kapı çaldı kapıyı açtım elimden tabağı düşürdüm farkında değilim ama o ses ne die herkes birbirine bakıo bende haberim yok tabi annem tabağı düşürmüşün dedi. sona naptım bilmiom annem bağırmaya başladı yatırdılar öbür tarafa gittim geldim sanki. ay garip ya hiç olmamıştı. annem baya korktu :)

canım niye böyle bişey oluyo ki allah allah

kaslarınla mı alakalı acaba? sen bi egeye gitsen iyi olur aslında, tıp fakültesine, manisanınki de olur aslında.

bi bakılsın bence

inşallah kötü bişey yoktur

manisadaki sarı binaya yatırsınlar beni haha evdeki kadın okudu ağzı yırtılcaktı kadının esnemekten çok nazar var dedi neyime nazar değdiriolarsa kara kuru çikin bişeyim :)

Geçmiş olsun ecrinece kanın nasıl biliyormusun kansız kaldıysan o bayılma falan yapıyormuş öyle bişeymi acaba yada tansiyon düştü diycem ama bilmiyorumki pike nin dediği gibi bencede bi dr gitsen

aaa nıye kı bunyen mı zayıf dustu kız. dınlen bıraz. hastalıkta ustune gelınce... hay Allah ya gecmıs olsun.

allah korusun kız. ateşlendin falan ya ondan olmuştur bünyen zayıf düştü. bırak işi falan yat dinlen biraz eve de gitme daha annen baksın cnm. kıyamam sana

anlamadım canım yaa.tabağı düşürdüğünün farkında değilsin sonrada kendinimi kaybetmişsin

bı kereden bısey olmaz yanı inş.:):)

Gönülçelen sanada geçmiş olsun canım :) ertesi gün hapları pek iyi bişey değil sanırım ama korkma olmamıştır bişey bende yaşamıştım 1 kez baya korkmuştum çıkmadı şükür :) emziriyrosun sonuçta ne kadarda olsa bi koruma payı vardır bence en azından böyle kazalarda..

senin bi ara kaslarında tutmamıştı. bişey eksikliği var sende. magnezyum falan yada kan değerlerin düşüktür aslında doğum sonrası hepimizin bi baktırması lazım ama ihmal ediyoruz işte.

bende olmadım, sağlık ocağından bugün test yaptırdım negatif çıktı 10 gün sonra bi daha yapılcak o da negatif çıkarsa doktor onaylıcak öyle takılcak,
bu arada benim eşimde aynı seninki gibi söylüyo, bi tane daha olsun diye ama bence çok erken, kendileri bakmıyolar ne de olsa, kolay geliyo onlara...

manisadaki sarı binaya yatırsınlar beni haha evdeki kadın okudu ağzı yırtılcaktı kadının esnemekten çok nazar var dedi neyime nazar değdiriolarsa kara kuru çikin bişeyim :)

ecrincim nazar falan değildir bu

bir kere de bacağım tutmamıştı sanırım, doğum yaptın, emziriyorsun belki vücudunda bişey eksilmiştir, magnezyum falan gibi

vucüdun alarm veriyor bence, dikkate alın bi gidin

sen vitamin falan da almıyorsun sanırım kendine

pirinç,patates,havuç azda zeytinyağı canım

canım yıne sormustum bunu ya:)sagol tekrar cvp ın ıcın.

bende bı kaza yasadım dogumdan sonra ama bısey olmadı. hemde ben kaana hemen hamıle kalmıstım 1-2 kez korunmamıstık. ama bu defa olmadı cok sukur. sanırım sut koruyor bıraz. guvenmek dogru degıl tabı ama kazalarda korusa yeter:)

emziriyorum da bu aralar hep sağdım. int araştırdım bebek emmeliymiş illa koruma olması için. ne zaman belli olur ki.

adetliyken takılıyormuş diye duymuştum ben:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…