hoşbulduk canım nasılsın
bilmiyorum cnm ne zaman gideriz ayın 24 üne kadar eşim yoğun akşamlarıda işe gidiyor. izin falan alabilirse götürcek hemen.
cnm ilk defa başıma böyle bişey geliyor allah kimseye yaşatmasın. gittim geldim diyebilirim. ne konuşabildim ne hareket edebildim. çok kötü yaaa bakalım gitçem doktora daha önce sadece elime falan oluodu bu tür bayılma şeklinde ilk defa oluyor.
iidir şeker sen nasılsın?baston modellerde ben mclareni çok beğeniyorum ama biraz pahalı modelleri
kızlar bebek arabası alıcam baston yaz modellerınden ama bı turlu karar veremedım
kraftın var suan bende ama agır yazın zor olur
chicco liteway kullanıyorum ve çok memnunum cnm. kışın da alışveriş merkezlerinden başka biyere gideediğimiz için 20 günlükten beri kullanıyorum.
bastonmu canım hafifmi
evet cnm baston tek elle açıp kapayabilirsin çok pratik
Kızlar, salı günü aşı olduk. Kızımın aşı yerlerinde beze oluşmuş. O kadar sert ki. Kızı rahatsız etmiyor fazla ama ne yapacağımı şaşırdım. Bir de kan ilacı verdiler. İki gün kullandım, kakasının rengi koyulaştı ve belli belirsiz kırmızı lekeler oldu. Korktum, bugün vermedim. Doktorunu arayıp soracağım. Size de oldu mu böyle, ne yapsam ki?
slm kızlar nasılsınız
bizde geçen salı olduk aşı hala sert nohut gibi sertlik var.canım kan ilacı kakanın rengini değiştirir koyu renk yapar.
slm.cumalarınız mübarek olsun kızlar
[[
günaydınnlarrr
ecrin geçmiş olsun canım.dün çıkmak zorunda kalmıştım tam anlayamamıştım.iyiki yanında annenler varmış.bebek kucağındayken,yalnızken felan olsaydı allah korusun.iyileşinceye kadar yalnız kalma oldimi.hastaneye gidince de nöroloji ye gitmen lazımmış gibi geldi sanki öncelikle.
ece geçmiş olsun aman dikkat bencede üniversite hastanesine git bekleme sakın
kızlar test yaptım hamişmişimmmmm
milleti topliim diye yaptım ama kimsede yokmus beeee yaaaaaaa
evet gitçem cnm.hımm anlıyorum canım sen tedbirini al takdiri allaha bırak erkenden hiç bekletmeden git
hoş bulduk.bugün bebbişimi doktora götürdüm öksürdüğü için.hem de kilosuna bakıldı.10 gün önce 6.630 du şimdi.6.500 olmuş ya bi türlü kilo alamıyo napcamı şaşırdım.doktor o kadar önemli değil dedi ama benim kafama takıldı yinede.doğum kilosuda 3.770 di.kilo aldırıcı ek gıdalar versemmi ki??
bebeklerinizi ne kadarlık olunca oturtcaksınız benimki bugün 4 aylık oldu daha cesaret edip hiç oturtmadım 6 ayı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?