2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

hımm anlıyorum canım sen tedbirini al takdiri allaha bırak erkenden hiç bekletmeden git

kızlar bebek arabası alıcam baston yaz modellerınden ama bı turlu karar veremedım
kraftın var suan bende ama agır yazın zor olur

chicco liteway kullanıyorum ve çok memnunum cnm. kışın da alışveriş merkezlerinden başka biyere gideediğimiz için 20 günlükten beri kullanıyorum.

Kızlar, salı günü aşı olduk. Kızımın aşı yerlerinde beze oluşmuş. O kadar sert ki. Kızı rahatsız etmiyor fazla ama ne yapacağımı şaşırdım. Bir de kan ilacı verdiler. İki gün kullandım, kakasının rengi koyulaştı ve belli belirsiz kırmızı lekeler oldu. Korktum, bugün vermedim. Doktorunu arayıp soracağım. Size de oldu mu böyle, ne yapsam ki?

bizde geçen salı olduk aşı hala sert nohut gibi sertlik var.canım kan ilacı kakanın rengini değiştirir koyu renk yapar.

hoş bulduk.bugün bebbişimi doktora götürdüm öksürdüğü için.hem de kilosuna bakıldı.10 gün önce 6.630 du şimdi.6.500 olmuş ya bi türlü kilo alamıyo napcamı şaşırdım.doktor o kadar önemli değil dedi ama benim kafama takıldı yinede.doğum kilosuda 3.770 di.kilo aldırıcı ek gıdalar versemmi ki??

bizde geçen salı olduk aşı hala sert nohut gibi sertlik var.canım kan ilacı kakanın rengini değiştirir koyu renk yapar.

Ben de ondan olduğunu tahmin ettim ama prospektüsünde "Kakada koyuluk ve kan olması beklenmeyen bir durumdur" yazıyordu, o yüzden telaşlandım. Valla etrafımda bir sürü çocuk büyüdü hiçbirine bu kadar küçükken kan ilacı verildiğini görmedi. Gözden mi kaçırdım yoksa yeni bir uygulama mı bu? Hiç verme taraftarı değilim aslında, doktoruna sorup öyle vermeyi planlıyorum. Birer gün arayla mı versem ya da :/

tmm cnm çok sağolasın iyiyim bugun baya bu grip beni çok halsiz düşürdü.

ece geçmiş olsun aman dikkat bencede üniversite hastanesine git bekleme sakın

bakalım ne zmn gitçez

kızlar test yaptım hamişmişimmmmm

milleti topliim diye yaptım ama kimsede yokmus beeee yaaaaaaa

aman be heyecanlandım bende okuyunca ben olsadım atlardım.

hımm anlıyorum canım sen tedbirini al takdiri allaha bırak erkenden hiç bekletmeden git
evet gitçem cnm.

burda bi çok kişi ek gıdaya yavaştan başladı sende başla az görünüosa gözüne benimkinin kilosu iyi olduğu halde bende az az bişeyler veriorum alışsın diye.

bebeklerinizi ne kadarlık olunca oturtcaksınız benimki bugün 4 aylık oldu daha cesaret edip hiç oturtmadım 6 ayı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…