2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

merhaba,

oglum da ekim bebegi, yeni uye oldum ve boyle bir basligi yakalamak beni mutlu etti.simdiden bir suru sey ogrendim,burayi takip ediyorum artik.
:86:

burcualver.blogspot.com

burcu hoşgeldin canım :)

kızlar ben bizim kızı artık baya oturtuyorum, eğimli koysam zaten kendi kalkıp oturuyo.

hedi canım sen hiç oturtmamışsın canım, önceden mutlaka alıştırma yapın fış fış kayıkçı oyunuyla

Aynen, yatmak istemiyor...oturtunca oyuncaklariyla mutlu mesut yasio bizim adam

ece, geçmiş olsun canım ya, noldu sana, dün akşam okudum..yazamadım ama, arıyım dedim telim çalışmıyo 2 gündür tamire gitti bugünde
dikkat et kendine ya, annende kal biraz..
orda nöroloji varsa oraya git testlerde falan bişey çıkmazsa egeye falan gidersin bence..
universite hastanelerinde sapasağlam adamı bile hasta ediyolar..

selam kızlar..
kk hep acık ama okumakta bile zorlanıyorum artık, şu dişlerimiz bi çıksaydıda rahatlasaydık..kızım kucagımda uyuyo şimdide tek elle yazıyorum :)

o prospektüs resmen saçmalamış canım.hiç yapmaz olur mu sen kan ilacı kullanmadın mı hiç?bizde bile kullanıncakoyu çıkar siyah hemde..merak etme sen çok normal koyu olması..

ne dıkısı kız ben bısey kacırmısım yıne:26:

aşımızı olduk bakalım ateş olmaz inşallah..6250 de kilomuz allah bereket versin:)) hala ek bişey virme didi.. süte devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…