merhaba,
oglum da ekim bebegi, yeni uye oldum ve boyle bir basligi yakalamak beni mutlu etti.simdiden bir suru sey ogrendim,burayi takip ediyorum artik.
:86:
burcualver.blogspot.com
merhaba,
oglum da ekim bebegi, yeni uye oldum ve boyle bir basligi yakalamak beni mutlu etti.simdiden bir suru sey ogrendim,burayi takip ediyorum artik.
burcualver.blogspot.com
merhaba,
hoşgeldin canım.burda bebişlerimizi birlikte büyütücez inşaallah.bende tecrübesiz olduğum için çok faydası oluyo.annemde farklı şehirde olduğu için tecrübeli biri yok yani.burdaki arkadaşlar saolsunlar her sorduma cvp veriyolar.
merhaba,
hoşgeldin canım.burda bebişlerimizi birlikte büyütücez inşaallah.bende tecrübesiz olduğum için çok faydası oluyo.annemde farklı şehirde olduğu için tecrübeli biri yok yani.burdaki arkadaşlar saolsunlar her sorduma cvp veriyolar.
Aynen,yalnizim annem de kayinvalidem de farkli sehirlerde...zorlaniyor musun?
Aynen,yalnizim annem de kayinvalidem de farkli sehirlerde...zorlaniyor musun?
sadece hasta olduğunda çok huysuzlanıyo o zaman zorlanıyorum cnm.birde evden dışarı çıkamıyosun bırakcak kimse olmadığı için
sadece hasta olduğunda çok huysuzlanıyo o zaman zorlanıyorum cnm.birde evden dışarı çıkamıyosun bırakcak kimse olmadığı için
off ya evet
Hoşgeldin,Allah bağışlasın canım,sağlıklı güzel bir ömrü olsun oğlunun
merhaba,
burcualver.blogspot.com
burcu hoşgeldin canım :)
kızlar ben bizim kızı artık baya oturtuyorum, eğimli koysam zaten kendi kalkıp oturuyo.
hedi canım sen hiç oturtmamışsın canım, önceden mutlaka alıştırma yapın fış fış kayıkçı oyunuyla
Aynen, yatmak istemiyor...oturtunca oyuncaklariyla mutlu mesut yasio bizim adam
Ben de ondan olduğunu tahmin ettim ama prospektüsünde "Kakada koyuluk ve kan olması beklenmeyen bir durumdur" yazıyordu, o yüzden telaşlandım. Valla etrafımda bir sürü çocuk büyüdü hiçbirine bu kadar küçükken kan ilacı verildiğini görmedi. Gözden mi kaçırdım yoksa yeni bir uygulama mı bu? Hiç verme taraftarı değilim aslında, doktoruna sorup öyle vermeyi planlıyorum. Birer gün arayla mı versem ya da :/
ece, geçmiş olsun canım ya, noldu sana, dün akşam okudum..yazamadım ama, arıyım dedim telim çalışmıyo 2 gündür tamire gitti bugünde
dikkat et kendine ya, annende kal biraz..
orda nöroloji varsa oraya git testlerde falan bişey çıkmazsa egeye falan gidersin bence..
universite hastanelerinde sapasağlam adamı bile hasta ediyolar..
selam kızlar..
kk hep acık ama okumakta bile zorlanıyorum artık, şu dişlerimiz bi çıksaydıda rahatlasaydık..kızım kucagımda uyuyo şimdide tek elle yazıyorum :)
ekımın kacında dogdu canım merak ettım ne kadarlık dıye.
bu arada gecmısı pek okuyamadım.
ekim 8 dogumluyuz...
aslinda su ne kadarlik oldugunu gosteren cetveller hosuma gitti ama nasil yapilio bilemedim
aşımızı olduk bakalım ateş olmaz inşallah..6250 de kilomuz allah bereket versin:)) hala ek bişey virme didi.. süte devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?