2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

devamını da anlatıyım ben:) ılk sayfadan soldakı semalardan secıp sagdakı semadan next e bas cıkan sayfadan da bebek resmı secıp yıne next solda baby's age yazıyo oraya tıkla cıkan yere bebegın dogum tarıhını gır. enter your.... dıye yazan yere ıstedıgın bıseyı yaz. our bayb's yazan yere de:) yıne next e bas.çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye bas.alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bi link çıkıyor kopyala.kendi profiline gelip-hakkımda bölümüne gir.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığın linki yapıştır..

bilemedim ya..doktorumuz ölçüyo ama özele gittiğimizde...bide bizim kız erken doğduğu için %90 kalça çıkığı olma ihtimali var ondan korkuyo sanırım...

olabılır. bızım ozelde de saglık ocagında da olcuyolar. senın ozel durum oldugu ıcındır mutlaka.

sağol cnm iki gündür annemdeydim zaten dün akşam eve geldim. iyiyim şükür şimdi bu hastalık beni bitirdi. bende vitamin ilaçlarına geri başlıyorum artık elevit aldırdım eşime günde bi tane içsem yeter demi. annemlerde kaplıcaya gittiler kız kardeşim bende akşamda eşimle erkek kardeşim gelirler toparlanana kakar yanlız değilim yani merak etme. arasanda ulaşamazdın benim telde kapalıydı şarz aleti bozuldu. ev iice fena olmuş mutfağı topladım az oturayım dedim bi anda yüklenmiyim zaten temizlemicem toplucam sadece evi. iyice iyileşeyim temizlik yapçam.

ecrinece çok geçmiş olsun cnm yeni gördüm.çok ilginç bişi yaşadığın hakketen bayıldın mı sonrasını hatırlamıyo musun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…