ne dıkısı kız ben bısey kacırmısım yıne:26:
ekim 8 dogumluyuz...
aslinda su ne kadarlik oldugunu gosteren cetveller hosuma gitti ama nasil yapilio bilemedim
ayyy aynı gün doğum yapmışız canım.
dikiş ne balum, diş diş :)
ece, dün biraz rahatsızlanmış..
maşallah canım. inş ates olmaz bız de olmamıstı. boyu kac?
ben 7 45de aldim oglusumu kucagima, hala da inmedi:) Allah bagislasin onlari bize:)
bizim uyuz hemşire ölçmüyor ya kalça çıkığı oluyor diye..ama 3 hafta önce 61 cm idi.şimid ne bilmiyorum..
aaaa olur mu kı acep:26:
bilemedim ya..doktorumuz ölçüyo ama özele gittiğimizde...bide bizim kız erken doğduğu için %90 kalça çıkığı olma ihtimali var ondan korkuyo sanırım...
burcu alver uzun oldu anlatımı ama kolay bısey okuyunca zor gıbı geldı bana
sağol cnm iki gündür annemdeydim zaten dün akşam eve geldim. iyiyim şükür şimdi bu hastalık beni bitirdi. bende vitamin ilaçlarına geri başlıyorum artık elevit aldırdım eşime günde bi tane içsem yeter demi. annemlerde kaplıcaya gittiler kız kardeşim bende akşamda eşimle erkek kardeşim gelirler toparlanana kakar yanlız değilim yani merak etme. arasanda ulaşamazdın benim telde kapalıydı şarz aleti bozuldu. ev iice fena olmuş mutfağı topladım az oturayım dedim bi anda yüklenmiyim zaten temizlemicem toplucam sadece evi. iyice iyileşeyim temizlik yapçam.ece, geçmiş olsun canım ya, noldu sana, dün akşam okudum..yazamadım ama, arıyım dedim telim çalışmıyo 2 gündür tamire gitti bugünde
dikkat et kendine ya, annende kal biraz..
orda nöroloji varsa oraya git testlerde falan bişey çıkmazsa egeye falan gidersin bence..
universite hastanelerinde sapasağlam adamı bile hasta ediyolar..
selam kızlar..
kk hep acık ama okumakta bile zorlanıyorum artık, şu dişlerimiz bi çıksaydıda rahatlasaydık..kızım kucagımda uyuyo şimdide tek elle yazıyorum :)
ilkbahar gelsın artıkya sıkıldım evde oturmaktan :26:
sağol cnm iki gündür annemdeydim zaten dün akşam eve geldim. iyiyim şükür şimdi bu hastalık beni bitirdi. bende vitamin ilaçlarına geri başlıyorum artık elevit aldırdım eşime günde bi tane içsem yeter demi. annemlerde kaplıcaya gittiler kız kardeşim bende akşamda eşimle erkek kardeşim gelirler toparlanana kakar yanlız değilim yani merak etme. arasanda ulaşamazdın benim telde kapalıydı şarz aleti bozuldu. ev iice fena olmuş mutfağı topladım az oturayım dedim bi anda yüklenmiyim zaten temizlemicem toplucam sadece evi. iyice iyileşeyim temizlik yapçam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?