2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

ecrinece çok geçmiş olsun cnm yeni gördüm.çok ilginç bişi yaşadığın hakketen bayıldın mı sonrasını hatırlamıyo musun cnm

sağol cnm hatırlıom herşeyi bilincim açıktıda tepki veremiodum böle bişe çekildi sanki içimden. garip yaa illk defa yaşıyorum. allah bidaha yaşatmasın.

ecrinece elevite neden başladın canım??

vitamin alayım die cnm belki vitaminsiz kalıyorum ondan oluyor diye düşündüm. benim bünyem zayıf biraz. kansızımda zaten iştahımda pek yok. hastalandığımdan beride doğru dürüst bişe yememiştim. evde kızlada bişeyler hazırlayamıyorum çoğu zaman.

selam kızlar,

ecrincim geçmiş olsun nazara mı geldiniz ne oldu böyle..bencede ihmal etme de git bi doktora..

kızlar bebişine havuç veren oldu mu nasıl verdiniz????

selam kızlar,

ecrincim geçmiş olsun nazara mı geldiniz ne oldu böyle..bencede ihmal etme de git bi doktora..

kızlar bebişine havuç veren oldu mu nasıl verdiniz????

sağol cnm iyiyim şimdi şükür. ben elma verdim rendeleyip çok sevdi. onun dışında yoğurt verdim onuda yedi. yemeklerin suyundan eğer baharatsızsa çay kaşığının ucuyla tatırıom. bazen. genelde o uyurken yemek yiyoruz uynıkken oda yemek istio o zmnlar işte ya elma ya yoğurt biz ağzımıza kaşık götürdükçe heyecanlanıo mızıklıo

canım geçmiş olsun bünyeden düşmüşsün anlaşılan iştahlanmaya bak

ek gıda listesi alan vardır mutlaka size de meyve suyu ilemi başlandı paylaşırmmısınız kızlar

elma ve yoğurt verdim cnm havuç veriyim diyorum şimdi..sorma ya sıpa yemek yedirtmiyo bize geçen ağladı vermiyoruz ona diye lokmalarımızı sayıyo maymun en sonunda tattırdık biraz keyiflendi

kızlar bişi sorcam.primanın premium care bezini kullanıyorum.4 numaraya geçtim ama diğerlerinden farklı.daha kötü geldi bana eflatun rengi var falan.var mı kullanan aranızda

kızlar bişi sorcam.primanın premium care bezini kullanıyorum.4 numaraya geçtim ama diğerlerinden farklı.daha kötü geldi bana eflatun rengi var falan.var mı kullanan aranızda

premium 4 ün 2 çeşidi var cnm, biri daha yeni yapım heralde daha ince,daha yumuşak kenarlarında mor şeritler var,
premiumun en güzeli 2 numarasıydı, aktif bebek in 4 ü premium 4 den güzel bence, onu aldım şimdi ben,
pişik yaparmı bilmiyorum, premium da hiç pişik olmadı şimdiye kadar

biz hala 3 kullanıyoruz goncak bilemicem cnm

saol cnm

evet ya hiç beğenmedim ben de aktifi alıyım dedim ama kokrtum değiştirmeye de du bakalım olmazsa ben de aktifi alıyım ya diğer bezlerden bi farkı yok gibi 4 ün yumuşacık dokusu vardı 2 nin 3 ün falan

selam platin beni hatırladınmı bir kere bana kızmıştın seni korkuttum diye..

nasılsın? doğumun kolay oldumu nasıl oldu normal mi.?

güle güle büyüt yavrunu.

unutur muyum hiç
normal oldu canım.. 20 tane de dikişim vardı, ama zorlanmadım şükür sonrasında..

sen nasılsın, kuzun napıyor??

unutur muyum hiç
normal oldu canım.. 20 tane de dikişim vardı, ama zorlanmadım şükür sonrasında..

geçmiş gitmiş olsun canım.. dikişler acıdıkça ben gelmişimdir aklına öcü gibi

kız aslında hiç öcü değilimdir o gün gevezeliğim tutmuştu işte.

bende iyiyim kilo verme çalışmalarına devam, kuzucuğum ne yapsın emeklemekten sıkıldı artık kalkmaya çalışıyor. bol bol çekmeceleri karıştırıyor. bende hep peşinde. senin kuzucuk nasıl?

unutur muyum hiç

hoşgeldin platin özledik tabi. ben gelemiyorum biliyomusun ankaralılar buluşmasına.
20 dikiş mi vardı, yanlış mı yazdın. kız normal doğumda 20 dikiş mi olur benim 3 taneydi oldukça zorlandım ilk zamanlar oturr kalk

napıyonuz kızlar kocısısm 4 gundur yok ne kadar kotu yanlızlık ıkı cocukla kun kun oturuyom soguktan bı yerede cıkmaıyom cok sıkıldım kocamıda cok ozledımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…