ecrinece çok geçmiş olsun cnm yeni gördüm.çok ilginç bişi yaşadığın hakketen bayıldın mı sonrasını hatırlamıyo musun cnm
ecrinece elevite neden başladın canım??
selam kızlar,
ecrincim geçmiş olsun nazara mı geldiniz ne oldu böyle..bencede ihmal etme de git bi doktora..
kızlar bebişine havuç veren oldu mu nasıl verdiniz????
vitamin alayım die cnm belki vitaminsiz kalıyorum ondan oluyor diye düşündüm. benim bünyem zayıf biraz. kansızımda zaten iştahımda pek yok. hastalandığımdan beride doğru dürüst bişe yememiştim. evde kızlada bişeyler hazırlayamıyorum çoğu zaman.
sağol cnm iyiyim şimdi şükür. ben elma verdim rendeleyip çok sevdi. onun dışında yoğurt verdim onuda yedi. yemeklerin suyundan eğer baharatsızsa çay kaşığının ucuyla tatırıom. bazen. genelde o uyurken yemek yiyoruz uynıkken oda yemek istio o zmnlar işte ya elma ya yoğurtbiz ağzımıza kaşık götürdükçe heyecanlanıo mızıklıo
sağol cnm hatırlıom herşeyi bilincim açıktıda tepki veremiodum böle bişe çekildi sanki içimden. garip yaa illk defa yaşıyorum. allah bidaha yaşatmasın.[/QUOT
allah bi daha yaşatmasın inş dikkat et kendine
kızlar bişi sorcam.primanın premium care bezini kullanıyorum.4 numaraya geçtim ama diğerlerinden farklı.daha kötü geldi bana eflatun rengi var falan.var mı kullanan aranızda
kızlar bişi sorcam.primanın premium care bezini kullanıyorum.4 numaraya geçtim ama diğerlerinden farklı.daha kötü geldi bana eflatun rengi var falan.var mı kullanan aranızda
biz hala 3 kullanıyoruz goncak bilemicem cnm
premium 4 ün 2 çeşidi var cnm, biri daha yeni yapım heralde daha ince,daha yumuşak kenarlarında mor şeritler var,
premiumun en güzeli 2 numarasıydı, aktif bebek in 4 ü premium 4 den güzel bence, onu aldım şimdi ben,
pişik yaparmı bilmiyorum, premium da hiç pişik olmadı şimdiye kadar
selamlaaaaarrr..
özledinizmi beni
selamlaaaaarrr..
özledinizmi beni
selam platin beni hatırladınmı bir kere bana kızmıştın seni korkuttum diye..
nasılsın? doğumun kolay oldumu nasıl oldu normal mi.?
güle güle büyüt yavrunu.
hoşgeldin cnm nbr
kızlar bu arada buraya tıklayıp oğluşumun fotosunu beğenirmisiniz rica etsem oy toplamam lazım fotoğrafçılık yarışmasına,ağlayan bebek fotosu gonca isminin olduğu o benim keremim
Fototurgut.com / Tum Fotograflar
saolun şimdiden
unutur muyum hiç
normal oldu canım.. 20 tane de dikişim vardı, ama zorlanmadım şükür sonrasında..
sen nasılsın, kuzun napıyor??
unutur muyum hiç
normal oldu canım.. 20 tane de dikişim vardı, ama zorlanmadım şükür sonrasında..
sen nasılsın, kuzun napıyor??
iyiyim ev kuşu :))
sen nasılsın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?