geçmiş gitmiş olsun canım.. dikişler acıdıkça ben gelmişimdir aklına öcü gibi
kız aslında hiç öcü değilimdir o gün gevezeliğim tutmuştu işte.
bende iyiyim kilo verme çalışmalarına devam, kuzucuğum ne yapsın emeklemekten sıkıldı artık kalkmaya çalışıyor. bol bol çekmeceleri karıştırıyor. bende hep peşinde. senin kuzucuk nasıl?
hoşgeldin platin özledik tabi. ben gelemiyorum biliyomusun ankaralılar buluşmasına.
20 dikiş mi vardı, yanlış mı yazdın. kız normal doğumda 20 dikiş mi olurbenim 3 taneydi oldukça zorlandım ilk zamanlar oturr kalk
iyiyi ben de evde olunca böle denüşük dünüşük şeylere sarmaya başladım,fotoğrafçılık felan
yok canım bol bol doktora saydırıyordum o aralar, suni sancıdan çok çektim..
maşallah, epey büyümüş seninki..
yaaaa tatlım.. olmaz öyle, saana uygun bir gün ayarlamaya çalışsak.. ya da bu taraflara kadar gelebilsen eşim bırakır bizi oraya.. yaaaaa çok üzülürüm bak
canım epiyoztomiden sonra yırtık oluştu sol tarafta, o yüzden de çok..
29 dikişi olan varmış, bi arkadaşımın ablası((((
senin iiyiymiş maşallah
kıyamam ben sana yaa. sezeryan olsaymış daha iyiymiş ben hiç bilmiyordum. ya hafta sonu olsa eşim getirecekti de. dur bi bakalım sizin oraya kadar getirebilirse olur aslında. önümüzdeki hafta da çok yoğun(((
ben çıktım kızlar öpt.
selamlaar
bugün ankarada hava çok güzeldi,oğlumla biraz yürüyüş yaptık iyi geldi,fresh fresh oldum
lütfen getirsin lütfeeeeeeennn :79::79:
canım sende geliyosun dimi banuya ekim anneleri ankara buluşmasına
ay kızlar ne güsel siz buluşup kaynaşcaksınız.oofff keşke bende gelebilsem
tabi ki duducum, kambersiz düğün olur mu
geleceğim inşallah canım.. ama gönülçelene caım sıkıldı, umarım o da gelebilir..
neden gelemiyomuymuş
sen neredeysin tatlım?
melisesra geçmiş oko oku bitmez..
gel katıl sen de yaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?