emziğe alıştır kuzu,benimki de aynı ben alıştırmaya calışıyorumm
ben de 5. gün gittim bi de 40 tan sonra cagırdıevet canım ben öyle duydum herkes öyle yapıyo
slmlar
daha daha nasılsınız?
ana ogul pazara gittiler 3 saat oldu ne aldılarbukadar bilmem daha yoklar...
felaket kavga ettik validenin yannda karıstı birde bosancam dedim o derece aklım gitti sinirden
benimki de ama ben hep deniyorum,avent in emziğini tavsiye ediyolarah canım keske alıssa canı ısteyınce alıyor sadece resmen kavga edıyor onla suratını burusturuyor verınce
ben artık adam yerine koyup lafını takmıyorum bile bi gün bi giderim oglumla beraber ama o zaman otursun anasıyla babasıyla,onları mutlu etcem die beni ve ailemi ciğnedi ve cok nankörlük etti suan sadece susup biriktiriyorumyaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu erkekler tam öküz yani pardon kızlar ama canım sıkıldı valla ne demek defol git ama hepsi aynı
bende sadece ben öyleyim sanıyodum.sürekli emme istiyo ama kusuyo sonrada.emzigede alıstıramadım bi türlü düsürüp duruyo sonra daha cok sinirleniyoyenı emzırdım uyudu yatırdım tekrar basladı aglamaya sureklı memede kalmak ıstıyor gece gunduz napıcam bılmıyorum
yarın 12 deselam hosgeldin.bide kaynanaları cekiştirip stresimizi atıyoduk sende boşalt içini rahatlarsın.kayın validen sehir dısında heralde ne zaman dönmeyi düsünüyo
yarın gidiyomus işte cnm,kafanı dinlersin artık..sen üzülmicen lohusa sensin,milleti ne die düşünüyon cnm yaayarın 12 de
bende 35 gun sabrettim durdum durdum son gun vurdum ama ona degil kadında degil hata esimde sölemeli bazı seyleri böle yapma anne diye ben desem kötü olcam ama insan kendi evladı ne dese gönül koymaz unutur. Bunaldım iice napim daha kayınvlide cekistirmiş biri degilim ama hayatımda yasadıgım en zor günlerdi hapis hayatı yasadım kendi kendime ettim aslında aman ayıp olurmu yok bişi olurmu üzülmesinler darılmasınlar sustum sustum esimi uyardım bir kac oda sırtını döndü bana olan olduuuuu
yarın 12 de
bende 35 gun sabrettim durdum durdum son gun vurdum ama ona degil kadında degil hata esimde sölemeli bazı seyleri böle yapma anne diye ben desem kötü olcam ama insan kendi evladı ne dese gönül koymaz unutur. Bunaldım iice napim daha kayınvlide cekistirmiş biri degilim ama hayatımda yasadıgım en zor günlerdi hapis hayatı yasadım kendi kendime ettim aslında aman ayıp olurmu yok bişi olurmu üzülmesinler darılmasınlar sustum sustum esimi uyardım bir kac oda sırtını döndü bana olan olduuuuu
canım ya depresyona girmişsin sen,rahatlamaya calış biraz..sevdiğin bişilerle ugras yarından itibaren bebek uyurkenn,sütün de gider bak ama ,sen de yıpranırsınhiç istegim kalmadı kızlar yarın gitse ne gitmese ne esimle aram bozuldu yüzünü görmek istemiom ne temizlik ne yemek bişi istemiom içimden bişi gelmio lohusalık falan degil ama bunalr etti ediceniiiiiiiiii
cöktüm ki ne cöktüm alıp basımı gidesim var nereye gidicem nereyeeeeee kime ne dicemmmmmmm
ama psikolojik olarak rahat ediyor insan yaakızlar yalnız kalmak da zor
ben bu sorunları yaşamamak için kimseyi kabul etmedim evde kalmasına izin vermedim
ama yalnız yetişmek zor bebek + ev işleri
sol bileğim sakatlandı tek elle oturuyorum artık eşim gelecek iş yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?