2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu erkekler tam öküz yani pardon kızlar ama canım sıkıldı valla ne demek defol git ama hepsi aynı

slmlar
daha daha nasılsınız?
ana ogul pazara gittiler 3 saat oldu ne aldılarbukadar bilmem daha yoklar...
felaket kavga ettik validenin yannda karıstı birde bosancam dedim o derece aklım gitti sinirden

selam hosgeldin.bide kaynanaları cekiştirip stresimizi atıyoduk sende boşalt içini rahatlarsın.kayın validen sehir dısında heralde ne zaman dönmeyi düsünüyo

benım kaynanada geldı gecen hafta annem mutfakda yemek hazırlıyor o yaymıs totosunu oturuyor yarın mevlıt var yıne oyle olucak mısafır gıbı gelır gıderler

ah canım keske alıssa canı ısteyınce alıyor sadece resmen kavga edıyor onla suratını burusturuyor verınce
benimki de ama ben hep deniyorum,avent in emziğini tavsiye ediyolar
yaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu erkekler tam öküz yani pardon kızlar ama canım sıkıldı valla ne demek defol git ama hepsi aynı
ben artık adam yerine koyup lafını takmıyorum bile bi gün bi giderim oglumla beraber ama o zaman otursun anasıyla babasıyla,onları mutlu etcem die beni ve ailemi ciğnedi ve cok nankörlük etti suan sadece susup biriktiriyorum

yenı emzırdım uyudu yatırdım tekrar basladı aglamaya sureklı memede kalmak ıstıyor gece gunduz napıcam bılmıyorum
bende sadece ben öyleyim sanıyodum.sürekli emme istiyo ama kusuyo sonrada.emzigede alıstıramadım bi türlü düsürüp duruyo sonra daha cok sinirleniyo

ya kızlar biz gelinlerdemi var gariplik kaynanalardamı bizimkininde misafirliği hiç bitmez bazen 2 ay kalır hep misafir hep misafir oysa annem öylemi doğmda 15 gün kaldı sabah eşime kahvaltı hazırlıyodu öyle işe gitsin diye oysa kayınvalide bir gün dahi oğluna hazırlamaz

selam hosgeldin.bide kaynanaları cekiştirip stresimizi atıyoduk sende boşalt içini rahatlarsın.kayın validen sehir dısında heralde ne zaman dönmeyi düsünüyo
yarın 12 de
bende 35 gun sabrettim durdum durdum son gun vurdum ama ona degil kadında degil hata esimde sölemeli bazı seyleri böle yapma anne diye ben desem kötü olcam ama insan kendi evladı ne dese gönül koymaz unutur. Bunaldım iice napim daha kayınvlide cekistirmiş biri degilim ama hayatımda yasadıgım en zor günlerdi hapis hayatı yasadım kendi kendime ettim aslında aman ayıp olurmu yok bişi olurmu üzülmesinler darılmasınlar sustum sustum esimi uyardım bir kac oda sırtını döndü bana olan olduuuuu

yarın gidiyomus işte cnm,kafanı dinlersin artık..sen üzülmicen lohusa sensin,milleti ne die düşünüyon cnm yaa

hadi gecmiş olsun az kalmış işkencenin bitmesine.bizde lohusalık psikolojisinden biraz daha hassas ve alınganız zaten.büyükler anlayışlı olmaları gerekirken bizden bekliyolar hep.

valide bosancam diyince neden cock yaptınız o zaman dedi nolmus cocuga dedim bakarım ben oğluma dedim sustu. Bizde bilioz sanki bosanma planı yaptık alalalalalal

kac gundur az bir uyku ile geciryom aman uyanmasınalr diye bagırttırmamak için elimden geleni yapıom gece. Sanıolarki hiç uyanmıo bende uykumu alıpom hep diom uyumadım diye ögle biraz uyim diom yok tel clıo getiryor yok kapı calyor calgon tanıtımı yapılcakmıs alayımmı ayyyyyyyyyyy zehir oldu uykum delik desik insan inanın sinirden catlıo kızlar uykusuzsa ve azcık fırsatıda böle olmussa

birde ard arda benden habersiz misafir cagıryor tanımadıgım insanlar cumbur cemaat gelio en az 3-4 cesit ikrm yardım etmesem olmaz utanıom o öle calısırken yatmaya budefa suyum cıkıo

yeter dedim misafir tamam dedi bu sondu al dun yine geldiler artık kafam attı napim ha napimmmmmmmm
esimde onlar senin gözünün içine bakıo demesinmiiiiiiiiii
sanki ben bakmıom birde yanlıs yapıosun diooooooo ay delircem ben delircemmmmmmmmm

hiç istegim kalmadı kızlar yarın gitse ne gitmese ne esimle aram bozuldu yüzünü görmek istemiom ne temizlik ne yemek bişi istemiom içimden bişi gelmio lohusalık falan degil ama bunalr etti ediceniiiiiiiiii
cöktüm ki ne cöktüm alıp basımı gidesim var nereye gidicem nereyeeeeee kime ne dicemmmmmmm

nese aglama diolar hamileyken aglamadık simdi aglama diolar gelde aglamaaa
bir rahat aglıcam günleri bekliom dört gözle o zaman bagıra bagıra aglıcam ki nadir aglarım bu duruma geldim ben kacıom sıfırım sıfırrr

kızlar yalnız kalmak da zor
ben bu sorunları yaşamamak için kimseyi kabul etmedim evde kalmasına izin vermedim
ama yalnız yetişmek zor bebek + ev işleri
sol bileğim sakatlandı tek elle oturuyorum artık eşim gelecek iş yapıcam

canım ya depresyona girmişsin sen,rahatlamaya calış biraz..sevdiğin bişilerle ugras yarından itibaren bebek uyurkenn,sütün de gider bak ama ,sen de yıpranırsın

kol agrısı ne canım ya gönül agrısı bir baskaaaaaaaa ben cok sinirliyim aslında bende de suc yok diil cok asabiyim kendi kendime büyütüom zararı kendime veriom işte bu cok kötüüüüü
hep imrenirim rahat insanlaraaaaaaaaaa napsam bilmem gelmedilerki dısarı cıkıp yürüyüs yapsam naparlar bilmem pazar ya bu pazarrrrrrrr yarım saat olmadı 1 saatlik iş altlarında araba
bir iş ceviryorlar ama neeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…