karnından baktı di mi?
olmazsa öyle yapcam. oda dursun bebeğin başında ama asıl bakan bakıcı olsun en azından :Sanaaaaa bi de kaynanan mı bakcak bebegine :SSkeşke iyi bi bakıcı bulaydın daha iyiydi
valla esimin tarafıda aynen böyle hiç anlayısları yok.eşimde bişey demiyo.kucaktan kucaga geziyo yavrum.çok yoruldum artık bunların düsüncesizliklerinden.
evet ya benim kızda aynenn.büyüdükçe cırtlaklasıyo ii ce aglaması
senin kaynananda benimkinden betermiş.dogum yaptıgımda 3 gün bende kaldı annem yazık bide ona hizmet etti bekledi annem gitmicek döndü evine allathtan.yok tuzlamadan olmaz,göbegine tendürdüyot sürelim,su vermemiz lazım deyip deyip durdu.ama annem olunca bişeyde yapamadı.ama hala her gelişinde ve hergün telefonda emirler yagdırıyo.cocuga sunu yap ha,sakın sunu yapma.cıldırtıyo beni
aaa aynı şey bendede oldu. annem hem ona hemde onun misafirlerine hizmet etti. oda bikaç gün bizde yattı baktı annem her işi hallediyo şimdi sadece akşamları yemeğe geliyorlar :S bide öyle bi horluyorki yan odada uyutmadı bizi :S
yok doktora zatengitmedim ama doktor sezeryan olanlara 6 ve 7 .haftaan sonra diyormuşusg ile mi bakıyolarmıs?? ohh iyi o zaman..size ilişki konusunda bi uyarı yapmıs mıydı dr unuz? bu konuda bana bişi sölemedi su zaman bu zaman die?
olmazsa öyle yapcam. oda dursun bebeğin başında ama asıl bakan bakıcı olsun en azından :S
[kadınıda susturur senin kaynana kadın 2 günde giderrrrrr
olmazsa öyle yapcam. oda dursun bebeğin başında ama asıl bakan bakıcı olsun en azından :S
yemege mi geliyolar?kim yapıyo yemegi??valla esimin tarafıda aynen böyle hiç anlayısları yok.eşimde bişey demiyo.kucaktan kucaga geziyo yavrum.çok yoruldum artık bunların düsüncesizliklerinden.
aaa aynı şey bendede oldu. annem hem ona hemde onun misafirlerine hizmet etti. oda bikaç gün bizde yattı baktı annem her işi hallediyo şimdi sadece akşamları yemeğe geliyorlar :S bide öyle bi horluyorki yan odada uyutmadı bizi :S
valla esimin tarafıda aynen böyle hiç anlayısları yok.eşimde bişey demiyo.kucaktan kucaga geziyo yavrum.çok yoruldum artık bunların düsüncesizliklerinden.
beni 40 ımdan sonra cagırdı ama :sssyok doktora zatengitmedim ama doktor sezeryan olanlara 6 ve 7 .haftaan sonra diyormuş
görüşürüz cnm kolay gelsinkızlar ben cıkıyorum belim agrıdı bizim oglanda emerken doldurduuu altını değiştiriyim hepinize ii aksamlar kendinize ii bakınnnnnnnnn
[kadınıda susturur senin kaynana kadın 2 günde giderrrrrr
o zaman işte külahları değişiriz. hadi ben yanındayken yapıyo yapacağını ben yokken yaparsa nasıl biırakıp giderim. ücretsiz izin alırım. onuda eşim kabul etmez bisürü borç var. mecburen annesini düzeltcek...
yemege mi geliyolar?kim yapıyo yemegi??
biraz o getirio evden, biraz annem yapıyo. offff annem yarın gidiyor. kırkımda çıkmadı sabahtan gelirler artık. lohusa kadın tek bırakılmazmış korkuturlarmış. haberi yok benim korkulu rüyam kaynanammmmmmmmmmmmmmmm
yok ya aslında gitmek gerekiyo ben sezeryan oldum zaten ultrasonla bakıyolarmış sezeryan olanlara kızlar korkutmayayım ama normal doğum yapanların dikişleri varsa zor oluyomuş yani biraz acıyomuş
ya ben normal dogum yaptım.5.gün gittim kontrole biraz acıyo ama bi daha kontrolmü varmış ben sezeryan olanlar 40 gün sonra kontrol oluo diye biliyorum
o zaman işte külahları değişiriz. hadi ben yanındayken yapıyo yapacağını ben yokken yaparsa nasıl biırakıp giderim. ücretsiz izin alırım. onuda eşim kabul etmez bisürü borç var. mecburen annesini düzeltcek...
bana da öle dediler hatta eşim bi günlüğüne sehir dışına gitti kimseyi istemedim yanıma,eşimi fırcalıyo neden haber vermedin diee,ben yalnız kalmaya alışkınım dedim korkmuyorum,hem o beni korkutcak seylerden siz mi koruycaksınız beni dedim duamı eder yatarım dedim..hem aslan gibi oglum var yalnız diilim artık ben dedim :)))biraz o getirio evden, biraz annem yapıyo. offff annem yarın gidiyor. kırkımda çıkmadı sabahtan gelirler artık. lohusa kadın tek bırakılmazmış korkuturlarmış. haberi yok benim korkulu rüyam kaynanammmmmmmmmmmmmmmm
görüşürüz cnm,zaten burda destek için varız birbirimize...kızlar rahatladım valla ya sağolun. içinde tut tut nereye kadar???
bende kaçtım. hepinizi öptüm
selam cnm,aynı lafı ben de ettim gecen gün,bana bırak cocugu defol git dedi esim olcak kazma,sankibkanun ona vercek de süt cocugunuslmlar
daha daha nasılsınız?
ana ogul pazara gittiler 3 saat oldu ne aldılarbukadar bilmem daha yoklar...
felaket kavga ettik validenin yannda karıstı birde bosancam dedim o derece aklım gitti sinirden
emziğe alıştır kuzu,benimki de aynı ben alıştırmaya calışıyorummyenı emzırdım uyudu yatırdım tekrar basladı aglamaya sureklı memede kalmak ıstıyor gece gunduz napıcam bılmıyorum
ya ben normal dogum yaptım.5.gün gittim kontrole biraz acıyo ama bi daha kontrolmü varmış ben sezeryan olanlar 40 gün sonra kontrol oluo diye biliyorum
evet canım ben öyle duydum herkes öyle yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?