kızlar basım catlıyo agrıdan bı de bebek elimdeyken düşüyodum tansıyonumu ölctum 14 e 6 cıkmış ne yesem ıcsem düşür bi bu eksikti yorgunluktan cıktı herhalde
ay kolarım koptu genee,bizimki cin gibi halaaaa((
kızlar sız pısık kremı ne kullanıyonuz.bırde devıt vermıstı dktr bıze gunde 3damla bunun bı saatı falan yok demı ben aklıma gelınce veryom bugunkını hala vermedım uyanınca veryım barı
onumuzdekı hafta ısıtme testıne gıtcez umarım sorun cıkmaz bu testın bı zamanı fılan varmı
canım ben chicco kullanıyorum çok beğeniyorum bide doktor hematen ve bepanten yazdı bakıyorum poposu kızarmış hemen hematen sürüyorum damlayıda bende aklıma geldikçe veriyorum
işitme testi için benim bildiğim ilk on gün niye öyle geç biz 6 günlükken yaptırdık
suya limon sıkta iç canım o düşürür yüksek tansiyonu annem sürekli öyle yapar.
bebeklerınızın koltuk altlarına bısey suruyormusunz
kalça cıkıgı ne zaman kontrol yapılıyo pekı
chicco kullanıyorum dr baska bişiye gerek duymadı şimdilikkızlar sız pısık kremı ne kullanıyonuz.bırde devıt vermıstı dktr bıze gunde 3damla bunun bı saatı falan yok demı ben aklıma gelınce veryom bugunkını hala vermedım uyanınca veryım barı
fitil verdi cnm asıdan sonra agrı ve ates yaparsa diecocuk doktorunuz sıze ates dusurucu fılan verdımı kıslar.ya bu aynı anda 3 ası fılan yapıyorlar ya yazık degıl mı bebslere ya neden aynı gun yapıyolar kı ası olunca ates olurmu kı
ilk 2 ay içinde sanırımkalça cıkıgı ne zaman kontrol yapılıyo pekı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?