2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar basım catlıyo agrıdan bı de bebek elimdeyken düşüyodum tansıyonumu ölctum 14 e 6 cıkmış ne yesem ıcsem düşür bi bu eksikti yorgunluktan cıktı herhalde

kızlar basım catlıyo agrıdan bı de bebek elimdeyken düşüyodum tansıyonumu ölctum 14 e 6 cıkmış ne yesem ıcsem düşür bi bu eksikti yorgunluktan cıktı herhalde

suya limon sıkta iç canım o düşürür yüksek tansiyonu annem sürekli öyle yapar.

kızlar sız pısık kremı ne kullanıyonuz.bırde devıt vermıstı dktr bıze gunde 3damla bunun bı saatı falan yok demı ben aklıma gelınce veryom bugunkını hala vermedım uyanınca veryım barı

cocuk doktorunuz sıze ates dusurucu fılan verdımı kıslar.ya bu aynı anda 3 ası fılan yapıyorlar ya yazık degıl mı bebslere ya neden aynı gun yapıyolar kı ası olunca ates olurmu kı

kızlar sız pısık kremı ne kullanıyonuz.bırde devıt vermıstı dktr bıze gunde 3damla bunun bı saatı falan yok demı ben aklıma gelınce veryom bugunkını hala vermedım uyanınca veryım barı

canım ben chicco kullanıyorum çok beğeniyorum bide doktor hematen ve bepanten yazdı bakıyorum poposu kızarmış hemen hematen sürüyorum damlayıda bende aklıma geldikçe veriyorum

canım ben chicco kullanıyorum çok beğeniyorum bide doktor hematen ve bepanten yazdı bakıyorum poposu kızarmış hemen hematen sürüyorum damlayıda bende aklıma geldikçe veriyorum

bende hematen kullanıyom sarı kutu cok ıyı gelıyo.ama her gun verıyosun degıl mı damlayı.ben hergun aksatmadan verıyorum ama saatlerı pek tutarlı olmuyo

suya limon sıkta iç canım o düşürür yüksek tansiyonu annem sürekli öyle yapar.

çok saol bnde öle yapıyim bu sene benım koçiş doğum gunumu bıle hatırlamadı hedıyeyı gectım cıceğide gectim cok üzülmüştüm ya ona dediğimde oda üzülmüştü nasıl unuturm diye o dönem sıkıntılardan unutdum dıyo gecti ama hala içimde kırgınlık var nasıl unutdu diye

olmazsa bende ptesı gdyım barı bırde zamanı gecerse .dgm yaptıgım hastanede yapılmıyor dgm evıne gtcz ne yapcaklar bılmıyom artık

bebeklerınızın koltuk altlarına bısey suruyormusunz

ben boynuna ve koltuk altına pudra dökuyom o bölgelerın kuru kalması gerekıyo diye kızımın poposu pişmiş ya dün zeytinyağı sürdüm daha köötü oldu bu kız cok hassas ya beb yağı sürünce iyi geliyo ondan süriym bari gecmezse popolin pişk kremini öneren varmı?eczanede onu önerdıler ...almadım bı size sorıym dedim ...

chicco kullanıyorum dr baska bişiye gerek duymadı şimdilik
cocuk doktorunuz sıze ates dusurucu fılan verdımı kıslar.ya bu aynı anda 3 ası fılan yapıyorlar ya yazık degıl mı bebslere ya neden aynı gun yapıyolar kı ası olunca ates olurmu kı
fitil verdi cnm asıdan sonra agrı ve ates yaparsa die
kalça cıkıgı ne zaman kontrol yapılıyo pekı
ilk 2 ay içinde sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…