bu akıntı dediğin acık kahve gibi bişi o mu?
akıntı koyu kahve oluyo 40 gün sonra oda bitiyo benim yaklaşık 43 gün sürdü sonra normale döndü ama hala adet olmdım
ben de o gebelik cizgisine gıcık oluyom belli belirsizdi hamileyken şimdi kopkoyu ve kalın bişi oldu(
yok cnm düşürürüm kolumda da tutsam cok atıyo kendini babası kucagında tutarken bile atıyo adam o gücüyle zor zaptediyo bi de inat istemiyosa atıyo kendini hemen :))
kadın eve girer girmez su verme telaşına düşüyor. bebiş doğduktan 5 sonra küstü gitti. uyarıyorum diye. şimdi bişede diyemiyorum ama böle olursa dicem. oğlum onun yüzünden sarılık oldu. hastaneden çıktık eve geldik. ben yatağıma yattım bebeğin yatağıda yanımda ama bebeği kucağından hiç bırakmadı. bebeğim açlıktan ağlıyor bu ağzına emzik veriyor. yada sütün yok diyip gidip nişasta zeytinyağı şeker ve limonla yaptığı şeyi yediriyordu. emzirtmiyoduki sütüm gelsin. en sonunda anne kucağında tutcaksan bile yanımda dur emceği zaman emzireyim dedim falan filan küstü işte. keşke küs kalsaydı. uyuz bide geldikten sonra oğlumu almış kucağına beni kovsalarda ben gelirim sensiz duramıyom diyo. sanki kovan oldu. kendi küstü gitti :S
daha çok varda ooooooooooooooo............
allah sabır versin ne diim. benimkiler üstte ama hiç gelmiolar küs değiller ama gelmiolar kaynanam biz vermeden almaz eline. bizim kaynana kendi annempat die duran çocuu alıp zıplatıo. bugun belkide ondan durmuo çocuk hareket ettirilmek istio sürekli bakınıp duran çocumu naptı. çocukların eline verir falan geçen dedim ama duruosa alma kucana sona ben çekiom iş yapamıom dedim.
canım sen kontrole gittin mi peki lohusalıktan sonra?akıntı koyu kahve oluyo 40 gün sonra oda bitiyo benim yaklaşık 43 gün sürdü sonra normale döndü ama hala adet olmdım
bu akıntı dediğin acık kahve gibi bişi o mu?
benimde yarın 40 bitiyo ama hala arada sarımtırak geliyo akıntı
o akıntı en sonunda beyazlayıp bitiyor kızlar
ben de o gebelik cizgisine gıcık oluyom belli belirsizdi hamileyken şimdi kopkoyu ve kalın bişi oldu(
benimki bu hafta silinmeye başladı yukarıdan aşağıya siliniyor artık
yok cnm düşürürüm kolumda da tutsam cok atıyo kendini babası kucagında tutarken bile atıyo adam o gücüyle zor zaptediyo bi de inat istemiyosa atıyo kendini hemen :))
bizimki geriniyo habire cok uyumuss :))
o akıntı en sonunda beyazlayıp bitiyor kızlar
sagol sekercim demek benim bitiyooo kurtuldummmmmyarında 40 bitiyoo
:)) evet canım bi de peşine yaygarayı basmasalar daha da sevimli olcak :)))ne sevimli oluyo o halleri değilmi
keşke bende yapabilsem ama ocakta işe başlıcam ve malesefki oğluma kayananam bakacakvallaa açmam kapıyı kitlerimm evede almam kocam eve alsın yatak odamı kitlerimmmm
koydum en başta ama malesef küstü gitti. sonra kayınpedeerim geldi dediki o cahil sen akıllısın idare ediver. kültür farkınız var. aslında o daha büyük onun alttan alması lazım ama sn daha anlayışlısın dedi. bide ağlamaya kalkınca koca adam tamam dedim :Scanım tavrını koy ya öyle saçmalıkmı olur senin bebeğin o sen ne dersen o olur bitti
sanki alıntı yaparken karışıklıkmı oldu
sorun yok canım anlaşılıyor.
yok ya aslında gitmek gerekiyo ben sezeryan oldum zaten ultrasonla bakıyolarmış sezeryan olanlara kızlar korkutmayayım ama normal doğum yapanların dikişleri varsa zor oluyomuş yani biraz acıyomuşcanım sen kontrole gittin mi peki lohusalıktan sonra?
keşke bende yapabilsem ama ocakta işe başlıcam ve malesefki oğluma kayananam bakacak
anaaaaa bi de kaynanan mı bakcak bebegine :SSkeşke iyi bi bakıcı bulaydın daha iyiydikoydum en başta ama malesef küstü gitti. sonra kayınpedeerim geldi dediki o cahil sen akıllısın idare ediver. kültür farkınız var. aslında o daha büyük onun alttan alması lazım ama sn daha anlayışlısın dedi. bide ağlamaya kalkınca koca adam tamam dedim :S
sorun yok canım anlaşılıyor.
biliyom kuzu..yok bizimkiler de kucaına alıyolar bana vermiyolar cocugumu,aglıyo emmek istiyo hala kucaklarında hoplatıp zıplatıyolar el kadar cocugu hoplamak istiyomus güya susuyomus öle yapınca,halbuki yavrumun aklı cıkıyo korkudan kolları kuş gibi oluyo cocuk sevmeyi bilmiyolar sinir oluyom
ana babaları veletlerinden meraklı kucaklarına vermeye,görümcemin cocukları bunlar anne bize götürelim diolar,anneleri de dio ki şimdi anne sütü emiyo 4-5 aylık olsun alırız arada bizde durur seversiniz..sanki bebek değil süs köpeği sinir oluyorum yaa,alcam cocugu gitcem anamın evine,yüzünü bile göremicekler salaklar...
ben arada yapıyodum gögüslerime ama artık iyice ihmal ettim,cünkü benim bebiş yaygara koparıyo memeyi verene dek,sesi de bi cırtlaklastı ki sorma,kulakları tırmalıyo valla :))
kadın eve girer girmez su verme telaşına düşüyor. bebiş doğduktan 5 sonra küstü gitti. uyarıyorum diye. şimdi bişede diyemiyorum ama böle olursa dicem. oğlum onun yüzünden sarılık oldu. hastaneden çıktık eve geldik. ben yatağıma yattım bebeğin yatağıda yanımda ama bebeği kucağından hiç bırakmadı. bebeğim açlıktan ağlıyor bu ağzına emzik veriyor. yada sütün yok diyip gidip nişasta zeytinyağı şeker ve limonla yaptığı şeyi yediriyordu. emzirtmiyoduki sütüm gelsin. en sonunda anne kucağında tutcaksan bile yanımda dur emceği zaman emzireyim dedim falan filan küstü işte. keşke küs kalsaydı. uyuz bide geldikten sonra oğlumu almış kucağına beni kovsalarda ben gelirim sensiz duramıyom diyo. sanki kovan oldu. kendi küstü gitti :S
daha çok varda ooooooooooooooo............
senin kaynananda benimkinden betermiş.dogum yaptıgımda 3 gün bende kaldı annem yazık bide ona hizmet etti bekledi annem gitmicek döndü evine allathtan.yok tuzlamadan olmaz,göbegine tendürdüyot sürelim,su vermemiz lazım deyip deyip durdu.ama annem olunca bişeyde yapamadı.ama hala her gelişinde ve hergün telefonda emirler yagdırıyo.cocuga sunu yap ha,sakın sunu yapma.cıldırtıyo beni
usg ile mi bakıyolarmıs?? ohh iyi o zaman..size ilişki konusunda bi uyarı yapmıs mıydı dr unuz? bu konuda bana bişi sölemedi su zaman bu zaman die?yok ya aslında gitmek gerekiyo ben sezeryan oldum zaten ultrasonla bakıyolarmış sezeryan olanlara kızlar korkutmayayım ama normal doğum yapanların dikişleri varsa zor oluyomuş yani biraz acıyomuş
ne bilem ecrincim,altını degiştiriyom kafa ve ayaklarıyla kendini yukarı itiyo yaa:SS habire alt acmanın üstüne cekiyom,kaçıyp resmen :))
karnından baktı di mi?ben ilk doğumda gitmiştim usg ile baktı spiral takalım demişti . gitmicem ben bu seferr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?