2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

saclarınız devam edıyomu dökülmeye hergun ıkı kez evı makına yapıom bu ne hal anlamadım kolumdan akıp gıdıyo yurrken

saclarınız devam edıyomu dökülmeye hergun ıkı kez evı makına yapıom bu ne hal anlamadım kolumdan akıp gıdıyo yurrken

canım aynen benimde öyle her tuvalate gidişimde saçımı toplayıp dökülenleri topluom. sıvazlamam yetio elime bi tomar saç gelio süpürge tutmak yetmio üstüne bide fırçalıom halıları bi ton saç çıkıo. allahtan hala kafamda saç var

benım saç dökülmem bıraz azaldı ama geçmiş olaaa...belime kadar olan saçlarım omuzlarımda artık...ama bunalımdaydım bu değişiklik iyi gelddi bana dökülmede bahane oldu

ilginç vallaa:44:

ilgincizdir biz ana kız zaten annemle ne zmn görüşsem bi didişme derdinde laf sokma derdinde hep moralimi bozuo. ben kendime çay demliyim bari kocamda yok yemeğini yedi gitti. çoğunlukla böyle bende kendimi nete veriom iice asosyal oldum temizlikçi gelse evimi temizlese havalar düzelse atsam kendimi sokaklara gezsek dursak kızımla bide paramız olsa ne bomba olcek

yok anacım ben değilim bizim oralarda kızlara böyle davranıyorlar egede kızlar daha kıymetli

ay yok biz egeliyiz ama hiç ilgisi yok.babamın görevinden dolayı yıllarca mardinde yaşadık acaba onların kültürünü almış olabilirler mi

kızlar sız uvey olabılırmısınızzz

yok ben de değilim.çocukken öyle sanırdım annem hala gülerek anlatır niye gülüyosa

hehe konuşalım cnm bende yemek yapmadım adam tavuk döner getirdi şimdi yicez

oooh afiyet olsun.bizimki yemekler hazırlanınca köfte oldu,keyiflendi.bütün gün aynı evde benle konuşmayan insan birden dilleniverdi bi sohbet bi sohbetozanlar gibi atıştık durduk sofrada.bi tanıdğın kızı çalışıyomuş da bebeğini sadece bi saat görebiliyomuş,annesi de çok üzülüyomuş.kız da annesine üzülme annecim ben bebeğimi bi saat görebiliyom ama onla o zamanı dolu dolu geçiriyom bütün sevgimi veriyom diyomuş.bu annemin dilinde bak sen bebek için işi bıraktın ama millet böle düşünüyo gayet iyi idare ediyo demekişi bıraktım ona baktırmıyorum diye hırs yaptı resmen ilk fırsatta laf geçiriyo.valla ben öyle düşünmüyorum her bebek annesiyle büyümeli benim bebeğim işi bırakalı değişti daha mutlu hale geldi ilişkimiz de değişti dedim.hımm evet ben de öyle görüyom cnm diyo

ohh masallah canım bn de yemek yıcem sımdı koçiş calısıyooo bnada temızlıkcı lagzımda para yok esım onada laf eder aman ne yapıyosun der bn temızlıgımı yapıom bgn moralım bozuk dıye yapamadım

amaaan salla adamı hahaha benimkide geri gitti gene kızla yanlız kaldık yerde mızıldıo al die ama çok ağır oldu anacım kolum ağrıo artık hiçbiyerim tutumuo bulaşmıştır mardindekilerden belki hehehe

adam değil kız anamdan söz ediyom hahaadam seyahette

ahh canım benim yaa daha yeni geçmişte bende öyleydim ne kadar yanlışmışım diyordum kendime ama sonra ço kkaddar oldum bencil oldum sadece kendimi düşünür oldum yoksa herkes üzer duruma geliyo seni tepene çıktıkça çıkarlar...

Evet benim de anormaldokuluyor. Bizim minnos da saclarimi cekmeye basladi artik, her cekisinde elinde saclarim kaliyor
ama yerine yenisi geliyor :) o nedenle sorun yok, emzirdigimiz surece dokulecekmis sanirim..

aşıya gitmeden önce calpol verdim 4 saat iyiydi sonra ağrısı başladı dudağı büze büze ağladı Allahtan çok cazgır değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…