egelılerı bılemem ama ben doguluyum kıymet veriliyo
sen nerelısın.....
konyalıyım cnm ben bizde kızlar evlendimi elden çıkmış demektir anneye gitmek annenin kızına gelmesi ayıp bizde
saclarınız devam edıyomu dökülmeye hergun ıkı kez evı makına yapıom bu ne hal anlamadım kolumdan akıp gıdıyo yurrken
konyalıyım cnm ben bizde kızlar evlendimi elden çıkmış demektir anneye gitmek annenin kızına gelmesi ayıp bizde
yok artıkanneyi özlemezmısın
yok kız canım sıkılmasa annem aklıma gelmez benimhele yazın gezer dururum
ilginç vallaa:44:
yok anacım ben değilimbizim oralarda kızlara böyle davranıyorlar egede kızlar daha kıymetli
kızlar sız uvey olabılırmısınızzz
hehe konuşalım cnm bende yemek yapmadım adam tavuk döner getirdi şimdi yicez
ilgincizdir biz ana kız zaten annemle ne zmn görüşsem bi didişme derdinde laf sokma derdinde hep moralimi bozuo. ben kendime çay demliyim bari kocamda yok yemeğini yedi gitti. çoğunlukla böyle bende kendimi nete veriom iice asosyal oldum temizlikçi gelse evimi temizlese havalar düzelse atsam kendimi sokaklaragezsek dursak kızımla bide paramız olsa ne bomba olcek
ay yok biz egeliyiz ama hiç ilgisi yok.babamın görevinden dolayı yıllarca mardinde yaşadık acaba onların kültürünü almış olabilirler mi
yok ben de değilim.çocukken öyle sanırdım annem hala gülerek anlatır niye gülüyosa
oooh afiyet olsun.bizimki yemekler hazırlanınca köfte oldu,keyiflendi.bütün gün aynı evde benle konuşmayan insan birden dilleniverdi bi sohbet bi sohbetozanlar gibi atıştık durduk sofrada.bi tanıdğın kızı çalışıyomuş da bebeğini sadece bi saat görebiliyomuş,annesi de çok üzülüyomuş.kız da annesine üzülme annecim ben bebeğimi bi saat görebiliyom ama onla o zamanı dolu dolu geçiriyom bütün sevgimi veriyom diyomuş.bu annemin dilinde bak sen bebek için işi bıraktın ama millet böle düşünüyo gayet iyi idare ediyo demek işi bıraktım ona baktırmıyorum diye hırs yaptı resmen ilk fırsatta laf geçiriyo.valla ben öyle düşünmüyorum her bebek annesiyle büyümeli benim bebeğim işi bırakalı değişti daha mutlu hale geldi ilişkimiz de değişti dedim.hımm evet ben de öyle görüyom cnm diyo
amaaan salla adamı hahahabenimkide geri gitti gene kızla yanlız kaldık yerde mızıldıo al die ama çok ağır oldu anacım kolum ağrıo artık hiçbiyerim tutumuo bulaşmıştır mardindekilerden belki hehehe
adam değil kız anamdan söz ediyom hahaadam seyahette
ahh canım benim yaa daha yeni geçmişte bende öyleydim ne kadar yanlışmışım diyordum kendime ama sonra ço kkaddar oldum bencil oldum sadece kendimi düşünür oldum yoksa herkes üzer duruma geliyo seni tepene çıktıkça çıkarlar...bnde öle yapmayı düşünüyorum hıc kndımı uzun zamndr böle kötü hissetmemiştim herşeyın tek suclusu benmısım vay be sırf hatadan ibaretmişim derdimi hiç kimseye anlatamıyorum hergelen bana sıcrıyo
hangı asısı canım ya? kolundan olan mı?
saclarınız devam edıyomu dökülmeye hergun ıkı kez evı makına yapıom bu ne hal anlamadım kolumdan akıp gıdıyo yurrken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?