2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar mrb uzun zamandır giremiyorm yoğundum biraz yarın seminerim var bana dua edin noolur kolayca atlatiim soru sormasınlar çok korkuyorum :18::18::18:

slm kızlar bugün oğlumu doktora götürdüm.birden ağlamaları için kontrolde bir şey çıkmadı.çok şükür ama cavisco verdi.migde yanmasından olabilir diye bende ilaçı almadım daha çok küçük ilaç için ben zannetmiyorum.mişli konuşan doktorlara uyuz oluyorum.idrar tahlili istedi vermedim önceden 2 veye 3 defa vermiştim offfffffffff

bu zıpırlar artık herşeyi anlıyorlar, ne yapsam izliyor artık :)

ne çabuk büyüdüler ya

günaydın kızlar..
kuzum hasta burnu akıyor öksürüyor halsiz...
mezimecim öksürük için bir çay yazmıştın elma ayva ve üçüncüyü hatırlayamadım.nasıl veriyorsunuz ne kadar kaynatıyorsunuz?

teşekkür ederim canım nasıl yapacağım ne kadar vereceğim.yazarmısın lütfen.şimdiden teşekkürler..

canım ben hasta olur gibi hissettiğimde kendime yapmıştım.

1 elma ve 1 ayvayı küp küp dorayıp kaynattım biraz, kabuklarıyla. sonra altını kapatık iki poşet ıhlamur çayı attım içine. 3-4 dk da demledim öyle sonra süzdüm

çocuğa vercen sen, içebildiği kadar ver canım yarım çay bardağı fazla gelmez herhalde, kalanı da sen iç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…