cnm bn yenı geldım ondan grmedım bn ek gıda olarak hergun meyve suyu hazrlıyom 5 aydan snra corba yogurt baslıcam ba surda bızımkılerın tarflerı var
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/420331-2010-ekim-anneleri-ek-gida-seruvenleri.html
çok teşekür ederim canım. çok sağol:)
bızım kızın bır yenı aglama numarası var kı dıllere destan herkes gulmekten kırılıyo
nasıl kız anlatsana sen ıstanbuldamıydın canım facedekı elıfım kara senmısın
yok bn deılım
oo bn fatma gunduz :)istanbuldayım agzını acıyo hıı hııı hııı dıye aglıyo vıdeoyaya cekıyım kk.2010 ekım annelerıne yuklerım
canım yarın dönüyorum...keşke daha önce akıl etseydik:)))ama sık sık geliyorum adana ya...ne de olsa memleketim:)))bir dahakine kesin yapalım bişeler....
ayy kızlar demeyin öyle valla üzülürüm...
süper fikir...ogün msnden tüm kkcılarla kamera açarız...sizde yanımızda olursunuz...
herkese günaydın efenim...
canım yarın dönüyorum...keşke daha önce akıl etseydik:)))ama sık sık geliyorum adana ya...ne de olsa memleketim:)))bir dahakine kesin yapalım bişeler....
ayy kızlar demeyin öyle valla üzülürüm...
süper fikir...ogün msnden tüm kkcılarla kamera açarız...sizde yanımızda olursunuz...
herkese günaydın efenim...
kızlar park yatak önerisinde bulunun bana alacam da
kızlar park yatak önerisinde bulunun bana alacam da
bizdede tersi oluo demin annem geldi evi incelio iki gün evinde hasta yattım gelmiş ev temizmi dağınıkmı die bakıo gayet pis ve dağınıktı temizlikçi gelcek die. anlamıom ondan çıktım ona neyse ben ona gidince girip odalarını incelemiyorum. çok sinir oldum yatak odasına bile girdi.slm kızlar 5 gündür annemdeyim...çok sıkıldım...ben artık hiç bişeye gelemiyorum.annemin evinde bile duramıyorum..düzenimi arıyorum..herşeylerine karışıyorum burda...kavga ediyoruz hep...mutsuzum ben vede huysuz
bizdede tersi oluo demin annem geldi evi incelio iki gün evinde hasta yattım gelmiş ev temizmi dağınıkmı die bakıo gayet pis ve dağınıktı temizlikçi gelcek die. anlamıom ondan çıktım ona neyse ben ona gidince girip odalarını incelemiyorum. çok sinir oldum yatak odasına bile girdi.
aynı annemin hareketleri çok gıcık olurum
benimki 5 dakkalık mesafede ama gelip yardım etmez bi kere bile evimi temizlemişliği yoktur ama habire temizlik yapsa beni çağırır geçende hastayken ben az uyucam dedim dio uyumada oturma odasını süpürelim söz akşam erken yat dio şoklar içinde kaldım yok dedim ben yatıom bide yatmasam heralde o gün düşer bayılırdım
ay sanki benimkini tarif ediyonbi de gözünün önünde rahatsızlandın sen geçen dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?