2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

bızım kızın bır yenı aglama numarası var kı dıllere destan herkes gulmekten kırılıyo

nasıl kız anlatsana sen ıstanbuldamıydın canım facedekı elıfım kara senmısın

yok bn deılım
oo bn fatma gunduz :)istanbuldayım agzını acıyo hıı hııı hııı dıye aglıyo vıdeoyaya cekıyım kk.2010 ekım annelerıne yuklerım

tamam anlaştıkkk
buluşma gününüzde kamerayla eşlik ederiz size
sen adanaya gelince görüşürüzz

tamam anlaştıkkk
buluşma gününüzde kamerayla eşlik ederiz size
sen adanaya gelince görüşürüzz

slm hatunlar biraz önce annem vardı ben oturuken tüm odaları incelemiş. mutfak banyo heryere bakıo :S evde o biçimdi yani.

benimkide 70*110 çok memnunum.. sezeryanlı olduğum için hele ilk zamanlarda çok rahat ettim.. halan üst katında yatırıyorum oyuncaklarına deli oluyo :)
özelliklede alt açma yerini çok kullandım yakında kaldırdım..

çok memnunum yani iyikide park yatak almışım.. kesinlikle tavsiye ederim..

slm kızlar 5 gündür annemdeyim...çok sıkıldım...ben artık hiç bişeye gelemiyorum.annemin evinde bile duramıyorum..düzenimi arıyorum..herşeylerine karışıyorum burda...kavga ediyoruz hep...mutsuzum ben vede huysuz

bizdede tersi oluo demin annem geldi evi incelio iki gün evinde hasta yattım gelmiş ev temizmi dağınıkmı die bakıo gayet pis ve dağınıktı temizlikçi gelcek die. anlamıom ondan çıktım ona neyse ben ona gidince girip odalarını incelemiyorum. çok sinir oldum yatak odasına bile girdi.

aynı annemin hareketleri çok gıcık olurum

aynı annemin hareketleri çok gıcık olurum

benimki 5 dakkalık mesafede ama gelip yardım etmez bi kere bile evimi temizlemişliği yoktur ama habire temizlik yapsa beni çağırır geçende hastayken ben az uyucam dedim dio uyumada oturma odasını süpürelim söz akşam erken yat dio şoklar içinde kaldım yok dedim ben yatıom bide yatmasam heralde o gün düşer bayılırdım

ay sanki benimkini tarif ediyonbi de gözünün önünde rahatsızlandın sen geçen dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…