benimki 5 dakkalık mesafede ama gelip yardım etmez bi kere bile evimi temizlemişliği yoktur ama habire temizlik yapsa beni çağırır geçende hastayken ben az uyucam dedim dio uyumada oturma odasını süpürelim söz akşam erken yat dio şoklar içinde kaldım yok dedim ben yatıom bide yatmasam heralde o gün düşer bayılırdım
evet eşime dalga gecerek anlatı bide sarhoş gibiydi falan die
sonra sinirinden uyu uyuyabilirsen
benim ki de bütün gün bu soğukta yağmurda dolaştı geldi forum bornovada.eşim bikaç gün seyahatte onu da öğrendi.geldi şimdi uzandı başkoltuğa.ayak ucunda da torunu.üstüne de örttü battaniyeyi.ısıyı da yükselttirdi.şimdi yemek yapmamı bekliyo oooohhh hadi bakalım
alla alla enteresan ya biz de böle olcaz mı acaba
slm kızlar kayınvalidelerden mi bahsediliyo?
ohhh bende bulsam öle bi bakıcı heheben sadece çocua bakim o tüm işi yapsın bizde süslenip gezelim boyuna
walla bilmiomki bizim anyle aramız böyle oldum olası sevmez beni pek hatta küçükken kendi kendime düşünürdüm ben üveyim galiba die.
yok şekerim bizim annelerimiz bu model
aa valla ben de
ohhh bende bulsam öle bi bakıcı heheben sadece çocua bakim o tüm işi yapsın bizde süslenip gezelim boyuna
ay yok çocuğa baktırmıyom artık son yaptığından sonra işi bıraktım kendim bakıyorum.daha o yaptığını affedememişken geliyo bi de rahat rahat oturuyo.ay bak sinirlerim bozuldu aklıma geldi
walla bilmiomki bizim anyle aramız böyle oldum olası sevmez beni pek hatta küçükken kendi kendime düşünürdüm ben üveyim galiba die.
walla böle arkadaşlar anlatıo yok şu kdr kaldımda annem şöle yaptıda böle yaptıda yok camımı sildi penceremi sildi nasıl özeniom anlatamambenimkide anca zorla küse küse getirim eve evi inceler yok şuran pin buran böyle şunu almışınız bunu nie aldını paranız bol galiba die. geçen yıl bulaşık makinası aldım demedikleri kalmadı
benimki deeeee hele bi giysi falan almıyım.ben ne alırsam onu giymek istiyo.kuzenimin annesi avustralyaya gitti torununa bakmaya.üstelik çamaşır bulaşık yemek ne varsa yapar kadın.bizimki çocuğa bakarken evimde durduğu için pisliğin içinde oturmıycana göre mecbur temizlik yaptı.onda da hizmetçilik yaptım size diyokiiii dediğin gibi 5 dk aramız.çocuktan önce bikere evime gelip çorba karıştırmamıştır temizliği bırak...
walla böle arkadaşlar anlatıo yok şu kdr kaldımda annem şöle yaptıda böle yaptıda yok camımı sildi penceremi sildi nasıl özeniom anlatamambenimkide anca zorla küse küse getirim eve evi inceler yok şuran pin buran böyle şunu almışınız bunu nie aldını paranız bol galiba die. geçen yıl bulaşık makinası aldım demedikleri kalmadı
kızlar sız uvey olabılırmısınızzz
hahah napçaz yaw bu anneleri bide millet soruo gelmio demeye utanıom uzak olsak gene derim uzağız gelemio falan die yakın olunca niye falan die soruolar çok yoğun diom geleni gideni çok oluo. bide bişeye yardım edeyim geçen börek falan yaptım kız uslu durduda musafiri geldi sanki ben hiçbişe yapmamışı gibi anlatıo şunu yaptım bunu yaptım şöle yaptım die bende direk atlıom yapmadın yaptık die sonada dio sen ne yaptınki dio bide gelde yardıma git şimdi.
ay ben de kendimi tek sanıyodum yıllardırbiz bi ara konuşalım gene.kocam yok diye yemek yapmadım olanları yicektim.e şimdi bi kızartma yapıyım bari
yok anacım ben değilimbizim oralarda kızlara böyle davranıyorlar egede kızlar daha kıymetli
bugun canım cok sıkkın cok agladım cokk bebgımın sutu kesılıcek dıye cok korktum benı dusunen hıc kımse yok bunu anladım....içim öle ötüki suan eğer elifim olmasa ceker giderdim kımseye bıse demeden eşim hiç bnm yanımda deıl bgzn kayınvalıdem bıle ondan daha yakın davranıyo
(kızlar bısey sormayın anlatamam sadece ıcımı dökmek istedim )
bırazdan osman baslıcak iyice aglarım bgn aksam sınırden 5 e kadr yemek ymedım baktım sut olmıcak zorla yedım tam ahh hersey guzel gıdıyo derken gene hersey tersıne dönmeye basladı offff
allahım yardım ettt
....................................
canım hayat bazen öyle hissettirir bizler arrık eskisinden de güçlü olmalıyız bebeklerimiz için.ben hayatımda beni kötü hissetiren herşeye herkese mesafemi koydum sessizceeeee
ahhh be kuzum sormayın demişsin ama üzüldüm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?