2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

sonra sinirinden uyu uyuyabilirsen

benim ki de bütün gün bu soğukta yağmurda dolaştı geldi forum bornovada.eşim bikaç gün seyahatte onu da öğrendi.geldi şimdi uzandı başkoltuğa.ayak ucunda da torunu.üstüne de örttü battaniyeyi.ısıyı da yükselttirdi.şimdi yemek yapmamı bekliyo oooohhh hadi bakalım

ohhh bende bulsam öle bi bakıcı hehe ben sadece çocua bakim o tüm işi yapsın bizde süslenip gezelim boyuna
alla alla enteresan ya biz de böle olcaz mı acaba

walla bilmiomki bizim anyle aramız böyle oldum olası sevmez beni pek hatta küçükken kendi kendime düşünürdüm ben üveyim galiba die.

slm kızlar kayınvalidelerden mi bahsediliyo?

yok şekerim bizim annelerimiz bu model

aa valla ben de

yok şekerim bizim annelerimiz bu model

aa valla ben de

walla böle arkadaşlar anlatıo yok şu kdr kaldımda annem şöle yaptıda böle yaptıda yok camımı sildi penceremi sildi nasıl özeniom anlatamam benimkide anca zorla küse küse getirim eve evi inceler yok şuran pin buran böyle şunu almışınız bunu nie aldını paranız bol galiba die. geçen yıl bulaşık makinası aldım demedikleri kalmadı

benimki deeeee hele bi giysi falan almıyım.ben ne alırsam onu giymek istiyo.kuzenimin annesi avustralyaya gitti torununa bakmaya.üstelik çamaşır bulaşık yemek ne varsa yapar kadın.bizimki çocuğa bakarken evimde durduğu için pisliğin içinde oturmıycana göre mecbur temizlik yaptı.onda da hizmetçilik yaptım size diyo kiiii dediğin gibi 5 dk aramız.çocuktan önce bikere evime gelip çorba karıştırmamıştır temizliği bırak...

hahah napçaz yaw bu anneleri bide millet soruo gelmio demeye utanıom uzak olsak gene derim uzağız gelemio falan die yakın olunca niye falan die soruolar çok yoğun diom geleni gideni çok oluo. bide bişeye yardım edeyim geçen börek falan yaptım kız uslu durduda musafiri geldi sanki ben hiçbişe yapmamışı gibi anlatıo şunu yaptım bunu yaptım şöle yaptım die bende direk atlıom yapmadın yaptık die sonada dio sen ne yaptınki dio bide gelde yardıma git şimdi.

aman takmayın bende sızın gıbıyım beenım annem sever ama daha bı kez yuze vurmamıştır tornlarını bı kere daha kucagına almamıştır hep uzaktan sever napıyım ben onu ole kabul ettım ne yazıkkı kımse annesını secemıyo

ay ben de kendimi tek sanıyodum yıllardırbiz bi ara konuşalım gene.kocam yok diye yemek yapmadım olanları yicektim.e şimdi bi kızartma yapıyım bari

canım hayat bazen öyle hissettirir bizler arrık eskisinden de güçlü olmalıyız bebeklerimiz için.ben hayatımda beni kötü hissetiren herşeye herkese mesafemi koydum sessizceeeee

canım hayat bazen öyle hissettirir bizler arrık eskisinden de güçlü olmalıyız bebeklerimiz için.ben hayatımda beni kötü hissetiren herşeye herkese mesafemi koydum sessizceeeee

bnde öle yapmayı düşünüyorum hıc kndımı uzun zamndr böle kötü hissetmemiştim herşeyın tek suclusu benmısım vay be sırf hatadan ibaretmişim derdimi hiç kimseye anlatamıyorum hergelen bana sıcrıyo

ahhh be kuzum sormayın demişsin ama üzüldüm valla

sizleri hepe kötü günümde yanımda olmasanıda bır mesaj kadar yakındaydınız :)nezamn bır sıkıntım olsa burdakı arkadaslar hep bna destek oldu hep benı kendıme getırdı .

saolun hanımlar cekıcek çilem varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…