2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

aaaa ıyıymıs bak burda hep pahalı oluyor premıum care.

evet bana da uygun geldi stoklu almak lazım :)

selamlaaar nabersiniz?
oğlum da dün aşı oldu hiç ağlamadı şaşırdım..
boyu 66cm kilo da 6340 gr dr normal dedi.ek gıdaya gerek yokmuş belki önümüzdeki ay başlayabilirmişiz

maşallah oğluşuna dennis

bız de kabızlık yaptı 3 gun kakasını yapamadı kan damlasından dolayı ıns olmaz sızde cok kotu oldu ya.

selamlaaar nabersiniz?
oğlum da dün aşı oldu hiç ağlamadı şaşırdım..
boyu 66cm kilo da 6340 gr dr normal dedi.ek gıdaya gerek yokmuş belki önümüzdeki ay başlayabilirmişiz

geçmiş olsun canım.. ne güzel atlatmışsınız

ben de yarın sanıyordum, bugünmüş
inşallah ağlamaz, ateşlenmez yavrum..
birazdan götüreceğim, dua edin teyzeleri..

dualarımız sizinle,inş kolay atlatırsınız platinim..bizimkinin hafif aateşi oldu ilk kez bu aşılarıda ama 37,5 tu ama düştü çabuk..umarım sizde olmaz..

evet bana da uygun geldi stoklu almak lazım :)

maşallah oğluşuna dennis
teşekkür ederiz

bız de kabızlık yaptı 3 gun kakasını yapamadı kan damlasından dolayı ıns olmaz sızde cok kotu oldu ya.

inşallah olmaz şimdi nasıl geçti mi peki?

sağol canım çok şükür atlattık
siz de atlatırsınız merak etme dualarımız sizinle

gectı ıkı gundur yapıyo bakalım.

iyi bari vücudu uyum sağlamış ilaca inşallah bir daha olmaz..

eger ben soylemezsem butun marketlerı gezıyor

ben huggies kullanıyorum gayet iyi ama prima ile hemen hemen aynı fiyat sanırım yanında da ıslak mendil hediyesi oluyo bazen

selammm annişlerrrr nasılsınızzzz çabucak geçmişi okuyup geldim bugün sarımsaklı zencefil çayına başlıyorum zayıflama için çok piste kokuo bakalım nasıl içcem ne güsel kilo vermiştim gene 68 e çıktım ((((

canım benimkide beni emzik niyetine kullanıyor bende emzik aldıramadım evde emzik koleksiyonu olacak hee:))) bizimki sabah 4 te uyuyo bende oturup tv izliyorum sonra eşimi kaldırıyom biraz o bakıyo derken mayışıyoruz hep birlikte ne yapalım alıştım valla artık

demir ilacına bende başladım canımecet kokusuda tadıda berbat,şimdilik bizim kız kusmadı tükürmedi geri

merak etme canım olmaz birşey..ben eve gelince yarım ölçek calpol içirdim..ateşlenmedi de mızmızlığıda olmadı şükür

canım geçmiş olsun şimdiden, inşallah sorunsuz atlatırsınız.

kızlar demir ilacı bir hausmann ferrum kullanıyoruz, koku ya da tat kötü değil, kabızlık da yapmadı.
doktorunuza bi sorun isterseniz, belki değiştirir ilacınızı

yavvv herkes primamı kullanıyor?? ben molfix kullanıyorum üstelik 15 tl hiçte pişik olmadı memnunum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…