2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

iyi akşamlar ekim anneleri :) doğumdan sonra iyice koptum buralardan giremedim burayı özledim :) umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir benim oğlum daha yeni uyku düzenni oturtuyor 5 gün sonra 4 aylık olucaz teyzeleri :) bişey sormak istiyorum bebeği diş ıkaran var mı ??

kokusu kötü beeee ama oğlan içiyor hele kakasıı ayyy oğlum olmasa kaçıcam o derece midem kalkıyor
yavvv herkes primamı kullanıyor?? ben molfix kullanıyorum üstelik 15 tl hiçte pişik olmadı memnunum yani

huggies kullandım sadece 2 tane her yeri popsu bacakları bezin değdiği her yer hemen primaya döndük bir daha olmadı çok şükür

hosgeldın canım daha henuz yok dıe bılıyom en

canım benim oğlumada tam 4 aylıkken diş çıkartıyo dedi dr hala bişey yok anlamadım gitti

kızlar benim kayınvalide tam 2 aydır bende kalıyo oğluma bakıyo ama pek elini sıcak sudan soğuk suya koymaz arada yaparsa sarma yapar neyse ben herhafta sonu temizliği yapardım ama artık zor oluyo bende saldım biraz kayınvalide baktı gelin yapmıyo evi pislik götürecek bugün iyi kötü elini atmış işe

iyiymiş

slm cnm. nasıldı doktor? mralim bozuk çok. dün 2 doktora gittik ikisi de atopik dedi. kortizon verdi sürmedim ama başlayacağım galiba. konu açtım kimse görmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…