2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

yavvv herkes primamı kullanıyor?? ben molfix kullanıyorum üstelik 15 tl hiçte pişik olmadı memnunum yani

slm bende molfix kullanıyorum dogumdan beri çok memnunum ama şimdilik 4-9 küçülmeye başladı bir boy büyügüde çok büyük geldi gözüme ne yapacaz bakalım

selam merak ettim on çayı nasıl nerden alıyon bebişlere zararı yok dimi

yavvv herkes primamı kullanıyor?? ben molfix kullanıyorum üstelik 15 tl hiçte pişik olmadı memnunum yani

bizde başta molfix kullandık ama sonra primaya döndük.geçen babannne getirmiş molfix oğlum pişik oldu.şimdi elimizdeki paketi bitirmeye çalışıyozz

slm bende molfix kullanıyorum dogumdan beri çok memnunum ama şimdilik 4-9 küçülmeye başladı bir boy büyügüde çok büyük geldi gözüme ne yapacaz bakalım

bende 3 numaradayım daha ii geliyo bize şimdilik..evet 4 numarası büyüktür bayağı ya..

merak etme canım olmaz birşey..ben eve gelince yarım ölçek calpol içirdim..ateşlenmedi de mızmızlığıda olmadı şükür

inşallah tatlım, sağol..

hayır canım orda da kubili

hımm, ok canım :)

sağol canım benimm..
ben dün söyledim, anlamadı galiba adını ya da işine mi gelmedi nedir ferro sanol yazayım nispeten daha iyidir tadı falan diye geveledi, onu yazmış.. sgk karşılıyor mu onu ya da pahalı bir şey değilse ben de ondan alayım diyorum tatlım..

aşıdan geldik, fazla ağlamadı umarım akşama da bir şey olmaz..
ben bari bi tas çorba yapayım akşama, bu saat oldu yine yapamadım bir şey (

gönülçelen hiç girmemiş bu aralar..
yeni doktorumuzdan behsedecektim ona..
akşam bakarım yine..

Kızlar, aranızda rotavirüs aşısı yaptıran var mı? Ben ilk dozunu yaptırdım 120 lira verdim, ikincisi için de mi ödeme yapacağım acaba? Bir de bu aşıyı önermeyenler varmış, ikinci dozu yaptırmasam mı :/

merhaba kızlarben regl olunca benim kıza bi hal oluyo uyumuyo iğne batırmışız gibi poposunu yırtıyo anlamadım valla:26:

meraba kızlar..ben çok dertliyim üzgünüm bana akıl verin..

ben ben değilim sanki...zeynep doğduğundan beri bi gergin asabi hiç bişeyi beyenmeyen biri oldum..insanları üzüyorum kırıyorum hep..özellikle annemle eşimi..şöle anlatayım..ben evimde yanlızım yani etrafımda arkadaşım falan yok..annemler kuzenlerim akrabalarım arkadaşlarım uzağımda istbuldalar ama ha deyince gelip gidemiyoruz..ben çalışıyodum 8 aylık olana kadar..birden evde kalınca bunaldım zaten kış bırak dışarı çıkmayı cam bile açamıyoruz...kendime küstüm resmen..bi anneme gidiyorum ordada hemen bunalıyorum sürekli laf söliyorum..bişey beyenmiyorum..ne biçim olmuş yapamamışsınız falan filan..annemden yeni geldim..eve gelince çok üzülüyorum yaptıklarıma tekrar oraya gtmek istiyorum..

ama bu kez annem çok üzülmüş ağlamış hep bizi beyenmiyo küçümsüyo diye..haklıda kötü davranıyorum çnki..kardeşim msj çekti senin derdin ne niye üzüyosun diye...

ben iyi değilim bunaldım iyice eşimlede hep kavga ediorum..kendi bunalımımı onlardan çıkarıyorum..psikoloğamı gitsem...

mrb cnm ben yaptırdım ilk doza 140 verdim şimdi cuma 2. doz olcak onda 140 vercez

cnm doğumdan sonra böyle olabiliyormuş
gçer zamanla ama sen sakin olmaya çalış meleğini düşün ve mutlu ol
kimseyi kırma gecicek bu günler

canım benim emin ol çoğumuz aynıyız.en azından dönem dönem bazen bende kafayı yiyecek gibi oluyorum çok geziyordum ben önceden şimdi de ara ara çıkmama rağmen bunalıveriyorum.
bence psikoloğa gerek yok atlatabilirsin.
cocuğun sağlıklı olduğu için şükretmekle başla.sonra yazın hayalini kur yazın bol bol gezeriz kuzularımızla inşallah.bende annemi çok kırmıştım ilk zamanlar sonra anladım özür diledim.sende yap işe yarıyor.canım unutmaki sen nekadar gergin olursan bebişin o derecede etkileniyor.canım benim kolayca atlatırsın inşallah...

selam

platin geçmiş olsun bize de ferro senol verdi dr dedim tadını beğenmezse kusarsa, her bebek aynı tepkiyi vermez bi kullansın olmazsa değiştiririz dedi yüz kere ilaç yazıyolar böle işte..

onurlu, emin ol herkes aynı şeyleri yaşıyor geçecek..kendi kendin tedavi ediceksin psikologla falan olacak bişey değil bu,ben de düşündüm gitmeyi sonra vazgeçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…