2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

canım inan anlattıklarının hepsini ben de yaşadım aynı şekilde.. ama bir fark var ben uzun zamandır anlaşamıyorum ailemle.. 6-7 yıl önce psikolojik danışmana gitmiştim bu meseleyi de çalıştım ama tek taraflı olunca düzelme olmuyor tabi.. doğum sonrası sıkıntılar uzayabiliyor ve istemeden üzebiliyoruz kendimizi ve çevremizdekileri.. fırsat buldukça sar sarmala kuzunu, at kendini dışarı.. ailenle de konuş, beni bir süre idare edin gibisinden.. umarım toparlanırsın kuzum yaaa..

sağol canım benim.. bakalım sevmezse pike'ninkinden alacağım.. senin kuzu sevdi mi?

platin aşımı yaptınız

evet tatlım (

slm cnm. nasıldı doktor? mralim bozuk çok. dün 2 doktora gittik ikisi de atopik dedi. kortizon verdi sürmedim ama başlayacağım galiba. konu açtım kimse görmemiş

geçmiş olsun kuzum ya.. peki kullanıyor musunuz herhangi bi şey geçmesi için? acı vermiordur umarım bebişe yaaa... kıyamam ben ona..

doktor ve hastane fena değildi.. adam çok sevecen, habire öpücük falan attı güldürdü, kızım da zevkten dört köşe tabi.. hem karşıdan kucağımdayken izlenimleri anllattı hem de muayene etti güzelce.. kalça için usg çektirmemiştim ben, çok iyi gerek yok bence usgye dedi.. özel olunca paralı ya zorlamadığı için hoşuma gitti tabi.. bir de hemşireler falan çoook ilgili, güler yüzlü.. çok kibar hepsi, özelin gözünü seveyim diyorum ben hep bunlara.. ben memnun kaldım tatlım şimdilik, allah muhtaç da eksikde etmesin tabi..

sağol cnm verdi 2 tane ilaç biri kortizonlu 3 gün kullanılacak. bişeye allerji oluyor kuzum ama neye bilemiyoruz tabi. bu arada kızlarr dalinin bütün ürünleri egzama yapıyormuş bende doğduğundan beri çamaşırlarına dalin kullanıyorum ve ondan şüpheleniyorum. bi süre çamaşırlarını granül sabunla elde yıkayacağım. bebeğim iyi olsun da hep elde yıkarım önemli değil. biraz var huzursuzluk hep kucak istiyor. nazar mı değdi bilmiyorum. gören ne kadar mutlu güzel bi bebek diyordu. puffffffff. huzurumuz falan kalmadı

kuzum benim ya, inşallah kısa zamanda atlatır.. dalinin sabun deterjanı erimiyor ya, bizim çamaşır makinesi küvete bağlı, hep görüyordum orada artıklarını, dalan roxyye geçtim hemen.. erimeyen şey ne bileyim bi tuhaf geldi.. kuzum bunlara ben de çok inanırım, herkese çok yaramaz, gece hiç uyumuyor de, hatta 2-3 ay büyük söyle kuzunu soranlara.. inşallah atlatır hemen tatlım yaaa..

bu arada cuma için bir sıkıntı yok değil mi? özelden atayım ben sana adresimi ya da face'e mi istersin?

sen yine at cnm ama muhtemelen gelemeyeceğim. hacettepede bi alerji doktoru varmış prof ondan randevu almaya çalışıyoruz bi arkadaş orda çalışıyor onun vasıtasıyla.

sen yine at cnm ama muhtemelen gelemeyeceğim. hacettepede bi alerji doktoru varmış prof ondan randevu almaya çalışıyoruz bi arkadaş orda çalışıyor onun vasıtasıyla.

tamam kuzum hayırlısı olsun.. faceden atıyorum..
belki dönüşte gelirsin diyeceğim ama çoooook mu bencilce olacak acaba :26::26:

tamam kuzum hayırlısı olsun.. faceden atıyorum..
belki dönüşte gelirsin diyeceğim ama çoooook mu bencilce olacak acaba :26::26:

ayyy o gülme smile ı nerden çıkmış yaffff. 2 gündür bi gülemedim burdan yanlışlıkla basmışım. çok zor cnm yaaaa. aklım sşzde olacak ama

canım belki de ferro sanol daha iyidir bilemiyorum, bizim doktor ilk olarak hausmann ferrum yazdı. iyi kötü bişey demedi. ama bende koku ya da ne bileyim kaka problemi olmadı. sadece kakanın rengi değişti kokusu da biraz değişti ama çok da kötü olmadı açıkçası. o kadar da etki illa ki olur zaten.

ay canım bilemedim ki şimdi, ben kokusunu almıyorum bile verirken, çeke çeke koklamam lazım kokusunu alabilmem için (bu arada burnum acayip hassas ama)

ilacın kokusu kakaya geçti biraz ama çok kötü kokutmuyor, dayanılmıcak gibi değil yani :) ben ne zaman ki elma vermeye başladım işte o zaman kakanın kokusu berrrrrbaattt oldu. yok böyle pis bi koku :) ek gıdaya iyice geçince yandık bence

canım bu durumun eğer yeniyse geçecektir, özür dilemen anneni çok rahatlatabilir, zorla da olsa dilemeni tavsiye ederim.

yok eğer normalde de böyle biriysen bu sefer biraz yardım almanda fayda var bence, doğum sonrası iyice sapıtık olduk zaten. benim ablam da senin şu an yaptıklarını devamlı yapan biri. ben de ablama çok mesaj çekmişimdir, annemi üzme senin derdin ne diye. karşı tarafın çok kırılabileceğini dikkate al. dediğim gibi özür dilersen ve birazcık anlayışlı olmalarını idare etmelerini istersen, ne yapar eder seni çekerler canım, onların canısın çünkü.

inşallah toparlanırsın bir an önce..

gönülçelen canım çok üzüldüm ama bana kalırsa hemen çok korkutma kendini, belki de çok basit atlatırsınız ve bi daha da tekrarlamaz. daha çok hasta olacaklar, inan daha çok zorlandığımız zamanlar da olacak, sen sakin olmayı elden bırakma.

inşallah hafifçe geçer gider de bi daha tekrarlamaz.

sağol cnm, inş. dediğin gibi olacak ama doktor atopik çocukların %75 i alerjik astıma yakalanır dedi yani hep tetikte olacağız hep korunaklı yaşayacağız bi süre.

gonulcelen nurturia'ya baktın mı?
bir çok anne tecrübelerini anlatmış bu konuda..

yok cnm bakmadım ama çok araştırdım araştırdıkça kafayı yeme pozisyonuna geldim. ne yapacağımı iyice şaşırdım. kortizonu kullandık bu gece zaten 2 gün daha süreceğiz. yarın hemen bütün kıyafetleri yıkayacağım sabun tozuyla. nemli tutmaya çalışacağım. yediklerime dikkat edeceğim ve en önemlisi astımdan korumaya çalışacağım

hemen hemen hepsi aynı şeyi yazmış zaten.. ama hepsi de iyileşmiş kuzum.. benim de orada nickim aynı tatlım.. açayım şimdi..

bir tane gonulcelen'e davet attım, umarım sensindir, sonunda 1o yoktu..
ben bi gömlek daha ütüleyip geleyim bu arada, pıffff..

canım netten araştırırsan hastalıkları iyice strese girersin,insanın kalbini çok karartıyor....çamaşırlarını normal deterjanla yıkıyorum ben,ama alışkanlığımdır hep çift durulama yaparım ,sende bir dene istersen...

kimsecikler yok ama ben yazıyım yinede.programda bu linki verdiler.gerçi bu sitede 6 aydan sonraki bebekler için test var ama 1 yaşdan önce inek sütü yasak biiyosunuz.biz daha ek gıdaya geçmedik ama yaptığımız yoğurtlarda inek stünden değilmi sonuçta.napcaz keçi sütünden mi yapcaz onu da:)

Anneler Görev Başına

kızlarr günaydın.kanal d doktorumda sabiha paktuna keskin var.biliyosunuzdur çocuk gelişim uzmanı.kaçırmayın bence

ben geçen bi programda denk geldim sabiha paktuna keskin'e, çok sinir bi kadın. hiç beğenmedim kendisini.

sonra biraz araştırdım nette, pek de aklıma yatmadı bu kadın. kimseye tartmadan inanmayın hanımlar, belki çok doğru bilgiler veriyordur bilemem ama ben kendisini takip etmem. bana göre değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…