2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

kızlar sezeryanla dgmmda yapanlar kanamanz kırmızı renk mı benım oylede .gecenlerde kabz olmstum bıraz zorlandımda dıkıslerde fılan sorun olmaz dgl mı

olmaz o dikişler e bişey bende kanama kırmızı

ınsaallh gecer cnm .sarı renk kutusu degıl mı kremın.bez ne kullanıyosun.bıze huggıes hıc ıyı glmede prıma kullnıyom

daha getirmedi eşim getirirse görcem bn prıma kullanıyodum butun bacağı poposu cok daha feci pişti şimdide molfix aldım bacaklar gectı cok sukur dha iyi geldı

bizde molfix kullanıoz. hiç pişik olmadı çok şükür. ben primayamı geçsek diodum hiç yanaşmıyım bari

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
ecrinece, azizan, pike

huu pike

her geldiğimde sana sesleniom bu karıda bana taktı deyundur.

kızlar kafayı yemrek üzreyim uyumuyo kızım. bi tarafta saç kurutma makinesdi çalışıyo kız dizlerimde onu sallıyorum durmadan kusuyo habire emmek istiyo...bu gidişle bi fitil atıcam sanırım....uyutur biraz...bide eşim delirtti beni evi toplu istiyo herzaman yemeğe geldi gideli 2 saat oldu yerimden kaklmadım. nasıl topluyim bide evi...bebeğin dağınıklığı var sadece.. çok benciller sinir oluyorum

slm millet.
bende prima kullanıdum. eczacı arada bezinizi değiştirin hep aynı bezi kullanmayın demiş. eşimde molfix almış. şimdi pişikle uğraşıyoz. zeytinyağı hametan yavrum yağ içinde kaldı
gaz sancısı çekenlere nurse harveysi tavsiye ederim 2 3 gündür çok rahatız maşallah. 9dauyudu hala uyuyo. ağlama krizlerimizde gitti çok şükür. gece 12de uyuyor 4e kadar

iyi yapıyorsunuz pike...ben adanaya anamın yanına kaçtım
2 gündür msne giriyor kaynanam çocuğu göster diye:))9
aman ya işte herkesin var bir uğraştığı.
.eşler anlayışlı olmadıktan sonra anaları yapar tabi:)))
kızlar milup gece çayını beğenmedim...hiç bir faydası olmadı..
rezenesi gayet güzeldi...
nurse harveyi alsm mı bilemiyorum ki??
dudu hoşgeldin canım..annen gitti mi?

hehe tak anacum geçmişi okuyodum ki :)

:) hah bu sefer yakaladım bende kızla uğraşıodum nazarmı oldu nedir kız durmuo daha doğrusu aşırı ağlamıoda kucakta durmak istio.
rita hoşgeldin :)

kaynana koca kim varsa çekiştiriyoz topikcene

çeke çeke uzayıp gittiler
slm kızlar nasılsınız?

idare edioz

kocanın anlayışlı olması lazım yaa ne kdr ilgisiz olsada eşim eve bakma kızıma iyi bak yeter dio hep.

nivea nın pişik kremi çok iyi sanki. ben yatmadan altını değiştiriom pişik kremini sürüom. sabah bi açıom krem hala duruo ama bezde kuru yer yok :)

bu gece çayı bebeğemi içiriliyor uyusun die bende içirim ama kociş içirme hiçbişe sadece anne sütü dio

ece evet canım rahat uyusun gazını rahat çıkarsın diye..ama ben pek fark göremedim...rezene ii çalıştırıyordu bağırsaklarını...

Bende akşamları gaz sancısı tutuyor diye milupanın rezenesini aldım çok iyi geldi oğluma tavsiye edebilirim :)

Arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittik bugün anam benim oğlan kucaktan kucağa gezdi eline alan bırakmak istemiyor :)) en son arkadaşım verin şu çocuğu deyip aldı ellerinden beşiğe yatırdı maşallah uslu uslu durdu paşam annesini hiç üzmedi.Yoldada uyudu şimdi yeni yatırmam lazımdı gece uykusuna ama 1 saatten fazladır uyuyor bende uyanır diye bekliyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…