aa kimse yokmu
kızlar sezeryanla dgmmda yapanlar kanamanz kırmızı renk mı benım oylede .gecenlerde kabz olmstum bıraz zorlandımda dıkıslerde fılan sorun olmaz dgl mı
ınsaallh gecer cnm .sarı renk kutusu degıl mı kremın.bez ne kullanıyosun.bıze huggıes hıc ıyı glmede prıma kullnıyom
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
ecrinece, azizan, pike
huu pike
her geldiğimde sana sesleniom bu karıda bana taktı deyundur.
hehe tak anacum geçmişi okuyodum ki :)
rita hoşgeldin :)
kaynana koca kim varsa çekiştiriyoz topikcene
slm kızlar nasılsınız?
kocanın anlayışlı olması lazım yaa ne kdr ilgisiz olsada eşim eve bakma kızıma iyi bak yeter dio hep.kızlar kafayı yemrek üzreyim uyumuyo kızım. bi tarafta saç kurutma makinesdi çalışıyo kız dizlerimde onu sallıyorum durmadan kusuyo habire emmek istiyo...bu gidişle bi fitil atıcam sanırım....uyutur biraz...bide eşim delirtti beni evi toplu istiyo herzaman yemeğe geldi gideli 2 saat oldu yerimden kaklmadım. nasıl topluyim bide evi...bebeğin dağınıklığı var sadece.. çok benciller sinir oluyorum
slm millet.
bende prima kullanıdum. eczacı arada bezinizi değiştirin hep aynı bezi kullanmayın demiş. eşimde molfix almış. şimdi pişikle uğraşıyoz. zeytinyağı hametan yavrum yağ içinde kaldı
gaz sancısı çekenlere nurse harveysi tavsiye ederim 2 3 gündür çok rahatız maşallah. 9dauyudu hala uyuyo. ağlama krizlerimizde gitti çok şükür. gece 12de uyuyor 4e kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?