2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

benim kızım çok uykusu gelince öyle yapıyor. ama onun dışında elleri hep ağzında zaten :95:

birde ilk zamanlardaki gibi yediklerinize dikkat ediyormusunuz
ben bu aralar dikkat etmiyorum alışsın yavaş yavaş diye.
acaba o yüzden mi durmuyo
aşırı oyun istiyo bizim yaramaz konuş benle diyo hep sizlerinde mi öyle

ben 3 ayı dolduğundan beri herşeyi yiyorum.. hiçbir problem yaşamadık..
benim minnoş da sürekli ilgi istiyor, bayılıyor konuşmaya:)

iyi akşamlar cnm.benim kızında yüzü yara içinde hep tırnaklıyo kendini çok asabi:26:

iyi akşamlar cnm.benim kızında yüzü yara içinde hep tırnaklıyo kendini çok asabi:26:

uykusu geldiğinde yapıyor benim kız dediklerini.ama öle çok zarar vermiyor.

Bebeğine elma suyu veren arkadaşlar, elmayı cam rendede rendeleyip suyunu mu sıkıyorsunuz yoksa katı meyva sıkacağında mı?

cam rende kullanıyorum ben robot u çok tavsiye etmediiler.elma,armutu rendeleyip öyle verdim.havucuda rendeledim ve küçük tülbent bezi var ondan geçirip suyunu çıkardım öyle verdim.tadımlık veriyorum içiyor çok şükür

ben 3 ayı dolduğundan beri herşeyi yiyorum.. hiçbir problem yaşamadık..
benim minnoş da sürekli ilgi istiyor, bayılıyor konuşmaya:)
bende yiyiyorum ama çok mızmız gaz problemi var acaba yediklerimdenmi dedim
kola felan içsen asidini götürüyordum artık dikkat etmiyorum büyüdü abla oldu
yaramazlar yüzlerinden ne istiyorlarsa gözünü öfeleye öfeleye bir oldu bizimki işte bende acaba gözü mü ağrıyo diyorum
uykusuzluktanda olur gerçi malum bizimki saat üçden aşağı yatmıyo

Herseyi yiyorum derken kola falan asla icmiyorum ben:)
orbegin mercimek bulgur brokoli vs. Gibi gaz yapan yiyecekleri ilk 3 ay agzima surmedim 3 aydan sonra bunlari yemeye basladim artik:)

he he ankaralı anneler daha ayılamamıştır 8 bebek hepsi biraradaydı valla çokkkkkkkkkkk güzeldiiiiii

selam benim kıza banyo yaptırdım erkenden uyudu bugün bi kere daha yogurt denedim ama gene sevmedi elma püresine bayıldı ellerimi tutup agzına çekiştiriyodu kaşıgı görünce havuç suyunu denemek istiyorum ama nasıl çıkarıcam bilmiyorum katı meyve sıkacagım yok başka yol bilen varmı

ankaralı anneler çok güzel çıkmışlar ama bebişlerde kendileride ayrı güzel görünüyolardı

he he ankaralı anneler daha ayılamamıştır 8 bebek hepsi biraradaydı valla çokkkkkkkkkkk güzeldiiiiii

sorma canım, gözümden uyku akıyor.. bendeki fotoların hepsini yükledim.. indirdikçe haber verin de birazını sileyim.. bunaltmayalım milleti di mi ama..

çoook güzel bir gündü :)))

ankaralı anneler çok güzel çıkmışlar ama bebişlerde kendileride ayrı güzel görünüyolardı

sağol canım benim :))

kızlar ben kaçtım..
iyi geceler herkese

kızlar kan ılacları su damlayla verılenler ve bozuk yumurta gıbı kokanlar dişleri sapsarı yapıyo beım cocugumun 1 yasından once 2 tane ön dişi vardı sarı leke oldu sıgar ıcmıs gıbı ve sut dıdılerı tekrar dokulup cıkana kadar yanı 7 yasına kadar kalıyo ve dahada curutuyo dıkkat edın doktor solemıstr zatende bende solıyım dedım

ay bugün nerde bu millettt yahuuu

ilaydacem nasılsın?alabildin mi kızının gönlünü

iyi olmaya çalışıyorum canım....kızımla konuşuyorum,kardeşi olana kadar sıkıntımız yoktu,kardeşten sonra sıkıntılar başladı,birde çok iyi abla durumunda,bence duygularını baskılıyor....atlatırız allahın izniyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…