2010 Ekim Bebekleri Büyürken...

slm kızlar bi selam vereyim dedim. işe başladım ama ne başlamak 42 saat ders bide projeye katılıorum. oğlan ev kociş derken size vakit ayıramıyorum...
hepiniz öpüldünüz

bişi merak ettim bebeklerinizi yarıya oturtur gibimi tutuyosunuz yoksa tam olarak oturtuyomusunuz bide günde kaç kere ne kadar süreyle oturtuyosunuz.benimki bugün 4 ay 1 haftalık.oturtmaya başlayanlar cevaplarınızı bekliyorum.

kızzz ben hep bebek arabasında oturtuyorum günde toplam 2 saat kadar çok sevioo ama tam dik değilde 60 derece falan kucağımdada oturuyo bana dönük şekilde fış fış kayıkçı oynuyoruzz ama zaten kendi kendine kalkıp doğrulmaya çalışıo

bende 6aydan önce oturmaz dıye bılıyodum 4.5aylıkken gunde 5dk demıstı annem ama buradakı doktorumuz bızım erkegın oturma askını gorunce otursun dedı bu arada slm herkese gec oldu bıraz ama =) ya bı de benım delıkanlı bu sıralar pek bı huysuz dıs cıkaran oldu mu acaba oyle bısey mı

bir iki gündür ara ara kısa süreli tam dik oturttum bişi olmazdır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…